Herkese Merhaba
overlok makinesi ayağınıza geldi. halı, kilim, yolluk, paspas kenarına, halıfleks kenarına; overlok çekilir.
Beş dakikada yapılır, hemen teslim edilir.
Daha Fazla uzatmadan direk konuya giriş yapıyorum.
- Bilgili , Tecrübeli ve Çalışkan
- Yt'yi Meslek Edinmiş , Profesyonel Çalışan
- Kanalları sürekli kapanmayan , Telifsiz İçerik Çalışan
- Aylık TOPLAM'da Min. 20-30k$ Kazanabilecek İçerikleri Bilen ( Kanal Başı Aylık Min. 1k$ Altına Düşmeyecek Şekilde )
- Hali Hazırda Elinde Kanalları Bulunan
Yukarıdaki Şartları Karşılayan 10 Kişilik Bir Ekip Kurmak İstiyorum . Bu Kişilere Sınırsız Partner Desteği Vereceğim. Aylık 50k$ Ya da 100K$ Dahi Kazanabileceğiniz Bir Fırsat..
%70 Ödeme , Açık Kapalı Kanal farketmeden düzenli ödeme ( banka , paypal ) , Ocak ödemesi mart 15 Şeklinde
Şartları sağlıyorsanız Skype Adresinizi pm olarak gönderebilirsiniz..
Herkese Bol Kazançlar
overlok makinesi ayağınıza geldi. halı, kilim, yolluk, paspas kenarına, halıfleks kenarına; overlok çekilir.
Beş dakikada yapılır, hemen teslim edilir.
Daha Fazla uzatmadan direk konuya giriş yapıyorum.
- Bilgili , Tecrübeli ve Çalışkan
- Yt'yi Meslek Edinmiş , Profesyonel Çalışan
- Kanalları sürekli kapanmayan , Telifsiz İçerik Çalışan
- Aylık TOPLAM'da Min. 20-30k$ Kazanabilecek İçerikleri Bilen ( Kanal Başı Aylık Min. 1k$ Altına Düşmeyecek Şekilde )
- Hali Hazırda Elinde Kanalları Bulunan
Yukarıdaki Şartları Karşılayan 10 Kişilik Bir Ekip Kurmak İstiyorum . Bu Kişilere Sınırsız Partner Desteği Vereceğim. Aylık 50k$ Ya da 100K$ Dahi Kazanabileceğiniz Bir Fırsat..
%70 Ödeme , Açık Kapalı Kanal farketmeden düzenli ödeme ( banka , paypal ) , Ocak ödemesi mart 15 Şeklinde
Şartları sağlıyorsanız Skype Adresinizi pm olarak gönderebilirsiniz..
Herkese Bol Kazançlar