OX-Soft | WordPress, MyBB, WHMCS, XenForo, vBulletin ve Özel projelerinizde hep yanınızdayız.

OX-Soft

Kayıtlı Üye
Web sitesi
ox-soft.com
MkaOD9.png

gX97E3.png

PQOym9.png

• Premium destek paketi satın alırsam ne oluyor?

Biz ekibimiz olarak, müşterilerimizi her zaman mutlu etmek amaçlı hizmet sonrası daha detaylı odak noktanızla destek verebilmek için böyle paketler oluşturduk, premium destek paketi satın alarak seçtiğiniz script tabanında uzmanlarından destek alırsınız. Üstelik sürekli olarak değişken fiyatlar yerine sürekli olarak sabit ücret alınmaktadır.​

• Oyun kurulum dosyalarının satışını yapıyormusunuz?

Malesef müşterilerimize destek ve hizmet konusunda kendimizi geliştirebilmek amaçlı oyun sunucu dosyalarının satışlarını gerçekleştirmiyoruz ama ilerleyen zamanlarda sizlere otür konulardada ürün yelpazelerini genişletip satışını yapmayı düşünmekteyiz.​

• OX-Store ne için oluşturuldu ne satılıyor?

Siz müşterilerimizi düşünerekten, OX-Store platformunu oluşturduk ve müşterilerimize HTML , PSD , PHP , LİSANS , EKLENTI , TEMA gibi hazır şablon tasarımların satışını sunmak amaçlı anlık olarak satın alıp herşeyi saniyeler içerisinde tamamlayabilmeniz için oluşturulan bir platformdur.
Size özel projemi anahtar teslim hazırlatabilirmiyim?
Evet bize projelerinizi anlatabilir, ve projelerinizin adımları hakkında bilgi alabilir ve yaptırmak istediklerinizi Sunucu seçiminizi, Tasarım seçiminizi, Altyapı seçiminizi yaparak sizlere hayallerinizdeki projeleri hazırlayıp teslim edebiliriz.​

• OX-Destek sisteminde ne gibi fonksiyonlar mevcut?

Siz müşterilerimizi düşünerek, OX-Destek platformuna Ticket sistemini yerleştirdik, Sonrasında oraya Projelerinizi anlık olarak takip edip ordaki platformdan indirebilmeniz için bir fonksiyon hazırladık, ve tabi ki eksik kalmaması için anlık mesajlaşma sistemi koyduk ve en önemlisi Kurumsal & Bireysel müşterilerimize farklı üyelikler sunmak için üyelik tipleri oluşturduk.​

• Domain satışı neden yapmıyorsunuz?

Zaten geniş ürün yelpazemiz olduğu için birde o alanda faliyet göstererek müşterilerimizin hakkına gırmek istemedik, onlara daha çok destek ve daha odaklı hizmet verebilmek için ürün yelpazemizi daralttık ve tamamiyle kendimizi bu işte geliştirdik.​

7AylEa.png
6myomv.png

0yGO5Z.png

RQOd1n.png
gX9mJ5.png

40G6JA.png

RQOd1n.png
gX9mJ5.png

J3OPgJ.png

RQOd1n.png
gX9mJ5.png

znJdz7.png

RQOd1n.png
gX9mJ5.png

G3yLrr.png

RQOd1n.png
gX9mJ5.png

vZJOlO.png

RQOd1n.png
gX9mJ5.png

Ref varmı varsa talibim süper ref olurum
hazırda domainde var :)

teşekkürler bolca referansımız mevcut web sitemizi inceleyip bakabilirsiniz :) detaylısını istediği alanla ilgili gösterebiliriz müşterimize. 40 ı geçik referansımız var.

evet orada var ama burada yok
Ytpara burası :)

Hayırlı işler bol kazançlar arkadaş alanında oldukça tecrube ve bilgi sahibidir çekimeden çalışabilirsiniz yakın zamanda çok güzel 1 eklenti yaptırmayı planlıyorum

R10 üzerinde, davetiye kodu veren bir arkadaşa ücretsiz dilediği hizmet sunulacaktır, detaylar için iletişime geçiniz.

R10 üzerinde, davetiye kodu veren bir arkadaşa ücretsiz dilediği hizmet sunulacaktır, detaylar için iletişime geçiniz.

R10 için istediği bir hizmet var ama ytpara için ref yok öylemi ?
çok yadırgadım bu tavrınızı sizin bulunduğunuz yerin kıymeti bence r10 dan daha değerlidir.

R10 için istediği bir hizmet var ama ytpara için ref yok öylemi ?
çok yadırgadım bu tavrınızı sizin bulunduğunuz yerin kıymeti bence r10 dan daha değerlidir.

Ben, satış yapan bir firmanın temsilcisiyim burda kimsenin paylaşımlarından veya satış yaptığı şeyleri almakla, ilgilenmiyorum farkındaysanız, sadece verdiğim hizmeti tanıtıyorum müşteriler isterlerse bizi seçiyorlar o sebeple neymiş yargıladığınız tavrınız anlayamadım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri