Oynadığınız Oyunlar

world of warcraft, league of legends ve dota 2 en çok oynadığım oyunlar :D

valla 2 harfli 3 harfli seyler yazıp gecıyorsunuz. oyun hakkında bılgı veren yok. özellıkle konuda belırttım üstelik. sırf mesaj yazmak ıcın yazan ne cok kısı var arkadaş :D

Bir zamanlar Travian hastasıydım :p Şu an ne online ne de Pc oyunlarını oynamıyorum. Bazen Facebook' da ki oyunlara takılıyorum. :)

Bir zamanlar Travian hastasıydım :p Şu an ne online ne de Pc oyunlarını oynamıyorum. Bazen Facebook' da ki oyunlara takılıyorum. :)

travian oynuyorsan bence mutlaka İmperia Online oynamalısın. Daha görselli müthiş bir stratejidir. Browser üzerinden oynanmaktadır. Bütün ülkelerin dil desteği mevcut süper bir oyundur. Aynı Zamanda apple storeden ücretsiz ıos cihazlar için de sürümleri mevcut. ben sana önerdim gibi oldu :)

Küçüklükten beri Silkroad Online oynardım ama şimdi Private Serverlar falan çıktı bir sürü sw var pek zamanımda yok Youtube işinden sonra. Üstüme tanımam Silkroad'da, her şeyi bildiğimi ve Silkroad oynayanların %95'inden daha iyi düşünüp akıllı hareket edip oynadığımı düşünüyorum. Ama Silkroad'da çok öğrenecek şey vardır alt yapı olmadan alışman zor yine de oynarım falan diyorsan yardımcı olurum mutlaka... :)

Bu arada League of Legends da seviyorum ama ekran kartımdan(128 MB) dolayı çok kasma yaşıyorum, oynayamıyorum zaten PIN gelsin para sıkışıklığını atlatayım ilk işim ekran kartı almak. Gerçekten çok etkiliyor beni CS 1.6'dan gına geldi valla...

Diyeceğim Lol'de oynayabilirsin ama alışman lazım. En az 2-3 gün mutlaka botlarla oynaman lazım yoksa çok küfür yersin oyunda :) Oyuna alışman en az 2 haftanı alır. Beraber oynayalım yardım ederim derdim de malesef ekran kartım el vermiyor :/

Bol kazançlar, iyi eğlenceler. :)

travian oynuyorsan bence mutlaka İmperia Online oynamalısın. Daha görselli müthiş bir stratejidir. Browser üzerinden oynanmaktadır. Bütün ülkelerin dil desteği mevcut süper bir oyundur. Aynı Zamanda apple storeden ücretsiz ıos cihazlar için de sürümleri mevcut. ben sana önerdim gibi oldu :)
Hocam Travian gençliğimi yedi. Multihunterlık bile yaptım 5 sene oynamışımdır ilk çıktığından beri, uzun zamandır oynamıyorum eskiden böyle popüler değildi. Başka oyunlara bulaşmak istemiyorum önerin için saol :D

Narco Terror
Euro Truck Simulator 2
Mortal Kombat Komplete Edition
PAC-MAN Championship Edition DX+
PAYDAY 2 (Favori Oyunum tavsiye ederim. )
Rayman Legends
Street Fighter X Tekken
The King Of Fighters XIII
Şimdilik Oynadıgım Oyunlar bunlar Günluk ortalama iki Okunu oynarım Kayıt yapar Kanala Atarım :)

Konuyu hortlatacağım ama kusura bakmayın :D Yeni konu acacagıma bunu hortlatayım dedim :D

Acil olarak crysis 2 yay modu gerekiyor.nette arastırmama ragmen linkler ölmüş bulamadım.Elinde olan varsa bir yere upload edebilirmi ?

Yıllardır. Stronghol crusader ve Stronghol crusader Extreme Oynarım şimdi ise Stronghol crusader 2 yi heyecanla bekliyorum strateji ye bayılırım. :)

*Çifte telli
*Üç ayak
*Zeybek

Düğün oldukça oynuyorum :D

çok nadir oyun oynarım,normalde fm harici oyun oynadıgım çok ama çok nadir görülür yani aşırı seçiciyim bu konuda.en son warband oyununa sardım,büyük bi zevkle oynuyorum :)

Küçüklükten beri Silkroad Online oynardım ama şimdi Private Serverlar falan çıktı bir sürü sw var pek zamanımda yok Youtube işinden sonra. Üstüme tanımam Silkroad'da, her şeyi bildiğimi ve Silkroad oynayanların %95'inden daha iyi düşünüp akıllı hareket edip oynadığımı düşünüyorum. Ama Silkroad'da çok öğrenecek şey vardır alt yapı olmadan alışman zor yine de oynarım falan diyorsan yardımcı olurum mutlaka... :)

Bu arada League of Legends da seviyorum ama ekran kartımdan(128 MB) dolayı çok kasma yaşıyorum, oynayamıyorum zaten PIN gelsin para sıkışıklığını atlatayım ilk işim ekran kartı almak. Gerçekten çok etkiliyor beni CS 1.6'dan gına geldi valla...

Diyeceğim Lol'de oynayabilirsin ama alışman lazım. En az 2-3 gün mutlaka botlarla oynaman lazım yoksa çok küfür yersin oyunda :) Oyuna alışman en az 2 haftanı alır. Beraber oynayalım yardım ederim derdim de malesef ekran kartım el vermiyor :/

Bol kazançlar, iyi eğlenceler. :)

5 ay olmuş bunu yazalı vay be şimdi 32 GB Ramli Laptop'umdan yazıyorum nereden nereye :) Serkan Abi sağ olsun :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri