Oynuyoruz Abisi Özgün Yeni Oyun Kanalı

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
küçük beyinliler ya vuramıyorum :)

hahahahahahahahh :D Fatal Error :D :D :D

---------- Spam Engelliyici 01:08 ---------- Önceki Mesaj 00:40 ----------

Arkadaşlar Sizce Kanalın Durumu Nasıl Acaba ? Video Kalitesi, Benim Anlatım Şeklim , Oyunlar Felan Sizce Nasıl Tutma Olasılığı Varmı Kanalın Acaba ?

Güncel Video

Hayırlı Cumlar

26. Video : Oynuyoruz Abisi | Gemini: Heroes Reborn Bölüm 4 | Beyin Bedava !!!

https://www.youtube.com/watch?v=QCOHwSLU45o

senin izlenimlerinin düşük gibi geldi bana, örneğin keywordlarına baktım ; "Oynuyoruz, Abisi, Oynuyoruz Abisi, Oynuyoruz Abisi youtube, Oynuyoruz Abisi izle, izle Oynuyoruz Abisi, youtube Oynuyoruz Abisi, Beyin Bedava, Gemini: Heroes..."> niye oynuyoruz abisi ni ön plana çıkarıyorsun başlıkta önce oyunun adını yaz, daha sonra oyunun kısaltmasını yaz yani youtube giren bir kullanıcı niye oynuyoruz abi yi aratsın ki oyunu aratır, yani bunu başlıkta da yapmışın önce kanalının ismini yazmışın sonra başlığı yazmışın dolayısıyla video da yanlış index alıyor , kendi katogorinde seni en son sayfaya atıyor..

Tabi bunlar benim görüşüm yinede siz bilirsiniz, başarılar..

senin izlenimlerinin düşük gibi geldi bana, örneğin keywordlarına baktım ; "Oynuyoruz, Abisi, Oynuyoruz Abisi, Oynuyoruz Abisi youtube, Oynuyoruz Abisi izle, izle Oynuyoruz Abisi, youtube Oynuyoruz Abisi, Beyin Bedava, Gemini: Heroes..."> niye oynuyoruz abisi ni ön plana çıkarıyorsun başlıkta önce oyunun adını yaz, daha sonra oyunun kısaltmasını yaz yani youtube giren bir kullanıcı niye oynuyoruz abi yi aratsın ki oyunu aratır, yani bunu başlıkta da yapmışın önce kanalının ismini yazmışın sonra başlığı yazmışın dolayısıyla video da yanlış index alıyor , kendi katogorinde seni en son sayfaya atıyor..

Tabi bunlar benim görüşüm yinede siz bilirsiniz, başarılar..
Hocam ben kanalı one çıkarım mantığı ile düşündüm oynuyoruz abisi index alsın diye düşündüm aslında acaba tam olarak siz nasıl olmasını isterseniz acaba örnek verebilirsiniz acaba ?
mikrafon alırsan tamamdır :)
Aynen hocam da kaliteli Mikrofonlar 300 400 tl söyle 50 100 arası uygun kaliteli birsey bulsam alicam :)

Hocam ben kanalı one çıkarım mantığı ile düşündüm oynuyoruz abisi index alsın diye düşündüm aslında acaba tam olarak siz nasıl olmasını isterseniz acaba örnek verebilirsiniz acaba ?

Aynen hocam da kaliteli Mikrofonlar 300 400 tl söyle 50 100 arası uygun kaliteli birsey bulsam alicam :)

Kanaldaki video one çıkınca kanalda öne çıkar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kanaldaki video one çıkınca kanalda öne çıkar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hocam Peki Sizce Etiketler ve Başlık Tam Olarak Nasıl Olmalı Acaba ?

Örneğim Başlık Bu : Oynuyoruz Abisi | Gemini: Heroes Reborn Bölüm 4 | Beyin Bedava !!! Nasıl Olmalı Normalde ve Buna Göre Nasıl Etiketler Atılmalı Örnek Verebilirmisin Rica Etsem .

naruto ulmita storm 4 çıktı onu oynayın iyi hit gelir zamanla iyi yerlere varırsınız inşallah

Güncel Video

27. Video : BLUR - ÖLÜM Yarışı

https://www.youtube.com/watch?v=RYBdGZVVL2U

---------- Spam Engelliyici 11:44 ---------- Önceki Mesaj 11:42 ----------

naruto ulmita storm 4 çıktı onu oynayın iyi hit gelir zamanla iyi yerlere varırsınız inşallah

İndirdim Hocam Şimdi Bakim Pc Kaldırır :) İnşALLAH Hocam Allah Razı Olsun :)

güzel kanal tavsiye ederim :)

Eyvallah Hocam Çok Teşekkür Ederim :)

birde şöyle şeyler yapılarbilir sokağa çıkıp counter strike nedir diye sorulabilir özellikle yaşlı dayılara annelere :D

[MENTION=14158]arme[/MENTION] Hocam Oyun Felaket Ötesi vs'ler Güzel'de Story Mode Başlangıcı Efsane Olmuş Seri Yapıcam Sağolasın :)

Güncel Video

28. Video : Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 İlk Bakış | Madara vs Hashirama Efsane Ötesi Şavaşı !!!

https://www.youtube.com/watch?v=I2pRKCrTOpg

birde şöyle şeyler yapılarbilir sokağa çıkıp counter strike nedir diye sorulabilir özellikle yaşlı dayılara annelere :D

Olabilir Hocam Mantıklı Hatta Belki Maviş'e Sordurtabilirim Spikerlik Yaptırabilirim :D

usta kulaklığının markası ne, Mikrofonundan memnun musun ?

Bende bi ara niyetlendim, hem hobi hemde eğlence olarak yapim dedim, Oyunu oyna Kes Biç Renderla Upload et falan derken Baktım Ömür geçmiş :) sıkıldım Bıraktım, Yani o kadar uğraşıp zaman harcayıp Karşılığını Alamayınca moral bozuluyor, Gerçi devamlılık şart en azından haftada 3-5 video, ama benim gibi tezcanlı birisinin bi yerlere gelmesi zor. İnşallah sen bir yerlere gelirsin kardeşim..Kolay Gelsin

usta kulaklığının markası ne, Mikrofonundan memnun musun ?

Snopy Rampage SN-R3 Memnunum Hopcam Şuanlık Hiç Bir Sıkıntısı Yok Allaha Şükür :)

Bende bi ara niyetlendim, hem hobi hemde eğlence olarak yapim dedim, Oyunu oyna Kes Biç Renderla Upload et falan derken Baktım Ömür geçmiş :) sıkıldım Bıraktım, Yani o kadar uğraşıp zaman harcayıp Karşılığını Alamayınca moral bozuluyor, Gerçi devamlılık şart en azından haftada 3-5 video, ama benim gibi tezcanlı birisinin bi yerlere gelmesi zor. İnşallah sen bir yerlere gelirsin kardeşim..Kolay Gelsin

Aynen Hocam Dedıgınız Gibi İşte Napalım Baş Koyduk Bu Yola Gidiyoruz :D İnşALLA Hocam Allah Razı Olsun :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri