Oyuma gelmeyin beyler

ByHergeLe

Kayıtlı Üye
Bu survivor kadar yapmacik bi program yok arkadas, adamlar odul kazaniyolar ailesiyle gorusecek yada ne bilim sosyal medyada kendine yapilan yorumlari okuyacaklar hungur hungur agliyolar orda kaldiklari 3-4ay gorende sanar müebbet yemisler,sürgüne gitmisler yada ne bilim aileleri ölmüs bidaha goremiyecek gibi tepki veriyolar.Ya kocaman adamsin sen essek kadar olmussun yakisiyomu sana orda agliyip sizlamak.

Bu neyin kafasidir arkadasim seni oraya zorlami getirdiler gorende sanacak daha once ailesinden hic ayrilmamislar, orada yarisan kisilerin hepsi okumus kisiler acaba kac tanesi ailesinin yaninda okudular, hepsi gurbette okudumustur 4-5sene boyunca zaten gormediler bile dogru duzgun ailelerini,gelmis televizyon onunde agliyip sizliyolar 2aydir annemi babami goremiyorum diye. gectim onu bu programdan evlerindeki durumdan kat kat iyiler orda durumlari.Agliyarak sizliyarak prim yapiyolar.bide bunlara sms atanlar var.

Prim vermeyelim sunlara beyler herseyi gectim lan yarim saat reklammi olur.program basliyo programin icide reklam dolu.saat 8de basliyan sey nasil saat 12ye kadar surebilir.haftanin butun gunu cikiyor bide nerdeyse.nerde hangi ulkede gorulmus 4saat suren program.Bunlar hep ACUNun oyunlari oyuna gelmeyin beyler yabanci dizi izleyin kat kat iyidir su lanet programlardan.kavgadan baska bisey yok

Evde internet kesildi mecburen tv izlemek zorunda kaldim kolay kolay tv izlemem sunlari goruncede iyiki izlemiyorum diyorum.Ya hicmi adam akilli bir program olmaz su televizyonda nasil ulke burasi neden kimse elatmiyo bu duruma bitek benmi rahatsizim bu durumdan bendemi sorun var acaba?

Herkezin gorusune saygi duyarim benim dusuncem bu Yazinca rahatladim biraz.Mobilim yazi hatasinolabilir.

Televizyondaki tüm programlar oyuncu kiraliyorlar. Hepsi oyuncu milletin aklıyla dalga geçiyorlar. Kananda çok

dün akşam beyaz showda eto'ya kısmetse olur isimli programın bir kesitini gösterdiler adamın tansiyonu düştü
sonra eto'ya soruyorlar sizin ülkenizde böyle programlar varmı
adam hayır hayır diyor
sonra şu kısmetse oluru sunan kadın orayada gidelim ne iyi olur gibi şeyler söylüyor yok böyle birşey ülkenin canına okudular.

s-bed40b22d931e159e9a88aa118fc29660c89bbf4.jpg

eto'ya izlettikleri video
https://www.youtube.com/watch?v=iGNmo-D2Q7A

Kimse kusuruma bakmasın yada lafıma alınmasın arkadaşlar .

Survivor izleyenlerin aklından ben şüphe ediyorum .

zaten o ödül oyunu sonunda deiştirdim kanalı ve kapattım tv devri kapansın artık valla baydı

Nihat doğanın olduğu sezon izliyodum ondan sonra mantara bağladı televizyon pek izlemiyorum , amerikan dizileri 10 numara özellikle game of thrones film tadında dizi

dün akşam beyaz showda eto'ya kısmetse olur isimli programın bir kesitini gösterdiler adamın tansiyonu düştü
sonra eto'ya soruyorlar sizin ülkenizde böyle programlar varmı
adam hayır hayır diyor
sonra şu kısmetse oluru sunan kadın orayada gidelim ne iyi olur gibi şeyler söylüyor yok böyle birşey ülkenin canına okudular.

s-bed40b22d931e159e9a88aa118fc29660c89bbf4.jpg

eto'ya izlettikleri video
https://www.youtube.com/watch?v=iGNmo-D2Q7A

Abi lanet olsun Biri ulkeye reset atsin bu program nedir abiya koca ulkeyle dalga geciyolar 80milyon nufusu olan ulkenin dustugu su duruma bak bir program ne kadar sacmaysa o kadar reytingi yukselirmi bu kafaya nasil geldik biz

mobildeyim

izlemek zorunda değilsiniz

Görende güney doğuda askerlik yapiyolar sanir :)

izlemek zorunda değilsiniz

Kafaya bak ne demek izlemek zorunda degilsiniz iste bu kafa yuzunden bu haldeyiz.televizyon izliyemiyecekmiyim ben rahat rahat.tamam survivor izlemiyim baska ne var gunesin kizlarimi kiyafet degistirir gibi lamborcin,ferrari degistiren insanlarimi izliyim hadi onuda gectim televizyonu zapliyorum buyur burdan yak kismetse olur cikiyo karsima dahada savunuyosunuzya su programlari hayret ediyorum

mobildeyim

Kafaya bak ne demek izlemek zorunda degilsiniz iste bu kafa yuzunden bu haldeyiz.televizyon izliyemiyecekmiyim ben rahat rahat.tamam survivor izlemiyim baska ne var gunesin kizlarimi kiyafet degistirir gibi lamborcin,ferrari degistiren insanlarimi izliyim hadi onuda gectim televizyonu zapliyorum buyur burdan yak kismetse olur cikiyo karsima dahada savunuyosunuzya su programlari hayret ediyorum

mobildeyim

engellendin koçum senin gibi betalarla uğraşmıyorum

Şimdi burada fikrinizi dile getirirken izleyenlerin aklından vs. şüphe ederim derseniz doğru olmaz arkadaşlar.

Televizyonda hiçbir şey yok adam gibi evet bu doğru. Ama insanlar işten gelince ailecek bir şeyler izleyip stres atmak istiyorlar. Şimdi adam Survivor izlediği için aklından neden şüphe ediyoruz.

Televizyona fazla bakmam ama Survivor o kadarda boş bir yarışma değil.

Televizyon sektöründeki spam youtube'dakini 10'a katlar.

Evlilik programları
Dedikodu programları
Goygoy yapan boş kadın programları (bir ara doktorum vardı o yine kadınlar için sağlık ile ilgili bilgiler paylaşıyordu ama şimdikiler hep boş)
Saçma sapan diziler.Birbirlerine kavuşamayan,kavuşsa bile sevişemeyen,sevişse bile evlenemeyen çiftlerden oluşan farklı farklı diziler.

Sırf bunlar yüzünden televizyon izleyemiyorum.Eskiden hep nat geo vb. değişik çalışmalar ve araştırmalar yapan kanallar uydu üzerinden yayın yapıyordu.Bizde uydu yoktu.Şimdi uydu aldık bu kanallar yok.Artık D-Smart'a mı digitürk'e mi hangisine geçtiyse.

İşin özü televizyonun evdeki tek işlevi bir maç veya usb'den film izletmek bir de kuru gürültü yapmak.Evde televizyon açık olmadığında çok sessiz oluyor çekirdek bir aile isen.

Nasıl bir toplum olduğumuzu anlamak için televizyonda en çok izlenen programlara,dizilere bakmanız yeterli.Bir gün gelişme umudu ile.

Beyler ister istemez herkes izlemek zorunda kalıyor programı ben şahsen izlemiyorum ama çevremdeki insanlar izliyor. Neden çünkü tvde bir sürü b*ktan program işe yaramaz diziler vs vs vs tvde hiçbir şey yok eğitici öğretici eğlenceli. Acun'a para basması için kurulmuş ve beyinleri yıkamak için kurulmuş bir düzen bu. Maalesef Türk milleti olarak hep böyle yaşadık böyle de gidiyor. Uyutuluyoruz..

Ayrıca survivor yalan üzerine kurulmuş sahte bi yarışma gerçekten inananlar varsa bu programın doğruluğuna aklından şüphe ederim. Doktora görünsünler... SMS atanları söylemiyorum bile

Şimdi burada fikrinizi dile getirirken izleyenlerin aklından vs. şüphe ederim derseniz doğru olmaz arkadaşlar.

Televizyonda hiçbir şey yok adam gibi evet bu doğru. Ama insanlar işten gelince ailecek bir şeyler izleyip stres atmak istiyorlar. Şimdi adam Survivor izlediği için aklından neden şüphe ediyoruz.

Hocam ben o yorumu yapan kullanıcıya katılıyorum. Fakat izleyenleri küçümsemek için değil bu tarz programların etkisini anlatmak için.İstersen Einstein ol 2 gün televizyon izle düşünme yetin,karakterin,psikolojin ne kadar geriliyor anlatılmaz. Bir nevi en akıllı insanın bile aklını alacak tarzda programlar bizim kanallarda.

Mutlu bir şekilde ailecek televizyon karşısına geçersin.Ya bir programda iki kız birbirine bağırır çağırır.Ya iki genç hunharca sevişir.Ya birbirlerine saldırır (programlarda , hadi dizilerde normalde bu) Ya da işte bir takım saçma kurgu oyunlar,programlar var. Televizyonda araba inceleme videoları bile kurgu.

türkiyede izlediğiniz programların %90ı yurtdışından alınıp uyarlamadır, yani sırf türkler izlemiyor bu tür programları dünya izliyor + dizilerde aynı şekilde.

diğer bir konu, survivoru vb programları sevmiyor olabilirsiniz ama bu izleyenlerin beyninden şüphe ettirecek kadar düşündürmesi garip. Televizyonda izlenecek program yok demişsiniz, açın belgesel izleyin. Herkes aynı şeyi sevecek izleyecek diye bi kaide yok.

Abi izlenir izlenmez degil benim garibime giden konu sen orda 2ay kaliyon alttarafi ve sana orda paşa gibide bakiyolar kameranin arkasinda 100tane adam var tamam yemek vermiyo olabilorler ama 2ay sure kalipta orda annemi ozledim babami ozledim diye prim yapmamasi lazim okadar bagliysan gitmeseydin kardesim arkeslik degilki bu zorlami tutupta goturduler seni oraya

mobildeyim

Hocam ben o yorumu yapan kullanıcıya katılıyorum. Fakat izleyenleri küçümsemek için değil bu tarz programların etkisini anlatmak için.İstersen Einstein ol 2 gün televizyon izle düşünme yetin,karakterin,psikolojin ne kadar geriliyor anlatılmaz. Bir nevi en akıllı insanın bile aklını alacak tarzda programlar bizim kanallarda.

Mutlu bir şekilde ailecek televizyon karşısına geçersin.Ya bir programda iki kız birbirine bağırır çağırır.Ya iki genç hunharca sevişir.Ya birbirlerine saldırır (programlarda , hadi dizilerde normalde bu) Ya da işte bir takım saçma kurgu oyunlar,programlar var. Televizyonda araba inceleme videoları bile kurgu.

Televizyonu fazla izlememek lazım hocam bu konuda haklısın. O dizilerden, programlardan bana da gına geldi. Artık aşk dizileri, zengin çocuk hikayeleri vs. bıktırdı. Ama sabahtan akşama kadar çalışıyorsun ve diyorsun ki birazda televizyon açayım koltuk keyfi yapayım. İşte o zaman yapacak bir şeyin kalmadan izliyorsun bir program.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri