Oyun Bilgisayarı İçin Önerileriniz Nelerdir?

• Kullanıcı zack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
200 tl ekran kartı ve süper bir oyun makinesi mi hocam? :D

Ben orda arkadaşın GTA 5 yazdığını görmedim. :) En azından güzel bir bilgisayar toplamış olur.Ekran kartı içinde bütçeyi artırırsa,işini göreceğini düşünüyorum.

Ben orda arkadaşın GTA 5 yazdığını görmedim. :) En azından güzel bir bilgisayar toplamış olur.Ekran kartı içinde bütçeyi artırırsa,işini göreceğini düşünüyorum.

Aynen. asus gtx 660 kullanıyorum vatanda mevcut. çok sağlam ekran kartı. eğer bütçen uyarsa tavsiye ederim.

[MENTION=11862]

[MENTION=8026]chatmece[/MENTION] daha pc için çıkmadı o yüzden sistem ile ilgili bilgileri açıklanmışmıdır ki? Netten yalan dolan bilgiler edinmeyelim

oyun oynamaya ne zamanım nede merakım var o yüzden kesin bişey diyemem.

oyun ve donanım forumlarının yalancısıyım ben :)

Neden ps3 almayı düşünmüyorsun ?

Hocam şimdi onu alıcam. Yeni çıkan oyunlar desteklemeyecek kalıcam ortada. Amacım bir tek gta 5 değil. Gta 5 gibi oyunları kaldırması pc'nin. Ps3 uzun ömürlü olsa alıcamda. Ps5 çıktığı an elimde kalacak makine.

gta 5 pc ye çıkınca her türlü parasını çıkartırsın al şöyle bi 2500 TL falan. Canlı yayın yaparsın 2 saat.Sonra videoyu yayınlarsın her yere reklam koyarsın 100k en az izleneceğini düşünürsek en kötü 500 TL bırakır tek video :D

bide gamersin iyi düşün derim :D

gta 5 pc ye çıkınca her türlü parasını çıkartırsın al şöyle bi 2500 TL falan. Canlı yayın yaparsın 2 saat.Sonra videoyu yayınlarsın her yere reklam koyarsın 100k en az izleneceğini düşünürsek en kötü 500 TL bırakır tek video :D

bide gamersin iyi düşün derim :D

Dediğiniz doğru ama bir risk var yine işte hocam. 2500 tl birde fazla yani gerçekten bana göre :D

Hocam şimdi onu alıcam. Yeni çıkan oyunlar desteklemeyecek kalıcam ortada. Amacım bir tek gta 5 değil. Gta 5 gibi oyunları kaldırması pc'nin. Ps3 uzun ömürlü olsa alıcamda. Ps5 çıktığı an elimde kalacak makine.

Ps 4 daha yeni çıktı en az 5 6 senede Ps5 çıkmaz .
2 3 sene içindeki çıkacak olan tüm oyunlar da ps3 ü destekler .
Zaten kanalın tuttuktan sonra da ps4 ü ve çıkacak oyunları rahatlıkla alabileceğini düşünüyorum.
Bence bilgisayar bir oyun aracı değildir .Şu anda bilgisayar alıp istediğin oyunları oynasanda 5 6 ay sonra zorluk çekeceksin illaki bilgisayar kasmaya yorulmaya başlayacak.

PS5 çıkana kadar parayı kırarsın da zaten bir de oyunları almak için paraya ihtiyaç avr orası kötü.

Ps 4 daha yeni çıktı en az 5 6 senede Ps5 çıkmaz .
2 3 sene içindeki çıkacak olan tüm oyunlar da ps3 ü destekler .
Zaten kanalın tuttuktan sonra da ps4 ü ve çıkacak oyunları rahatlıkla alabileceğini düşünüyorum.
Bence bilgisayar bir oyun aracı değildir .Şu anda bilgisayar alıp istediğin oyunları oynasanda 5 6 ay sonra zorluk çekeceksin illaki bilgisayar kasmaya yorulmaya başlayacak.

Evet bir gameplay kanalında mutlaka Ps olmalıdır bana görede öyle ama şöyle bir olay var. Ps'yi ferrariye benzetiyorum ben. Heryeri para çok yakıyor :D

Alacağın oyunlar çok pahalı. PS alıcam birde gidicem 300 tl'ye gamecapture diye video çekme aparatı alıcam. Sonra 2 sene sonra verdiğim parayla kalmaktan korkuyorum. Bilsem 3 sene daha yeni çıkan oyunlar ps3 gelecek hemen alırım ama bilmiyoruz işte.

Dediğiniz doğru ama bir risk var yine işte hocam. 2500 tl birde fazla yani gerçekten bana göre :D

risk falan yok kardeşim yeni gelecek aboneleri düşün.Bu oyun kategorisinde gelen abone kadar başka yerde gelmiyor.

Ayrıca her türlü çıkartırsın dediğim gibi ama karar genede senin sonuçta 1.500 TL ye çıkmışsın bi 1.500 daha çıkarsan çok iyi bir makine alabilirsin.

sen ps5'i mi düşünüyosun şimdiden? ps5'in çıkmasına rahat bi 7-8 yıl var.

risk falan yok kardeşim yeni gelecek aboneleri düşün.Bu oyun kategorisinde gelen abone kadar başka yerde gelmiyor.

Ayrıca her türlü çıkartırsın dediğim gibi ama karar genede senin sonuçta 1.500 TL ye çıkmışsın bi 1.500 daha çıkarsan çok iyi bir makine alabilirsin.

1500'e gerçekten gta 5 kaldırmazmı ya nasıl bir oyun ya bu :D Ya ailemden dolayıda çıkamam o kadar. Bilgisayar alıcam dersin tamam 1500 uygundur daha iyi derim 1700 çıkarırım ama 2500 pc alıcam dersem gerçekten olmuyor.

[MENTION=10857]rhaegar[/MENTION] hocam peki ps5 çıkana kadar yeni çıkan tüm oyunlar ps3 desteklermi acaba?

Evet bir gameplay kanalında mutlaka Ps olmalıdır bana görede öyle ama şöyle bir olay var. Ps'yi ferrariye benzetiyorum ben. Heryeri para çok yakıyor :D

Alacağın oyunlar çok pahalı. PS alıcam birde gidicem 300 tl'ye gamecapture diye video çekme aparatı alıcam. Sonra 2 sene sonra verdiğim parayla kalmaktan korkuyorum. Bilsem 3 sene daha yeni çıkan oyunlar ps3 gelecek hemen alırım ama bilmiyoruz işte.
PS4'ün kendinde zaten ekran alma aracı geliyor PS4'ün o yanı güzel gamecapture almana gerek yok yani kayıt tuşuna basıcan PS4'ün başlıcak kayıt etmeye.

Yinede 1500e varmaz masrafların.
Kardeşim sen neden 3 sene sonrasını düşünüyorsun .
Şu anda popüler oyunları oyna bitir kanalını geliştir sen zaten 3 seneye varmadan ps4ü ve ekipmanlarını çok rahat alırsın .

Hem bilgisayar alıp crackli oyun mu oynayacaksın bilgisayarda.Gta 5i crackli mi oynamayı düşünüyorsun.

1500'e gerçekten gta 5 kaldırmazmı ya nasıl bir oyun ya bu :D Ya ailemden dolayıda çıkamam o kadar. Bilgisayar alıcam dersin tamam 1500 uygundur daha iyi derim 1700 çıkarırım ama 2500 pc alıcam dersem gerçekten olmuyor.

[MENTION=10857]rhaegar[/MENTION] hocam peki ps5 çıkana kadar yeni çıkan tüm oyunlar ps3 desteklermi acaba?

kardeşim o zaman ps4 al.Ne diyeyim sonuçta zevkine oyun oyun oynayacaksın bide ekstra ekmek teknen bu ticaret gibi düşün :D 1000 TL yatırırsın 10.000 TL kazanırsın gibi işte :D

Ps4 al ps5 e nereden baksan 5-6 yıl var. Hem alıştıktan sonra pcde oyun oynayamıyorsun.Kardeşlikle alırsan oyunlarıda 30-40 tlden rahat buluyosun hem donanım yükseltme vs derdi de yok. 1500 tlye iyi bir pc gerçekten zor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri