Oyun Bilgisayarı İçin Önerileriniz Nelerdir?

• Kullanıcı zack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3.5GHz 14MB Cache 95W 32nm İşlemci

408,30 TL
285,81 TL

WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk

214,49 TL
150,14 TL

THERMALTAKE VERSA II 500W MidT ATX SİYAH KASA

281,68 TL
178,31 TL

Sapphire HD6570 GDDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı

214,49 TL
150,14 TL

970A-DS3P AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart

289,43 TL
202,60 TL

4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram

dün vatandan böyle bir sipariş verdim. Param olunca ekran kartıı değiştiricem şuan idarelik. Sen hocam şu benim sistemdeki ekran kartını değiştirim 500 tl lik bir ekran kartı alırsan tam oluyor. Ki oda canavar gibi olur. Bu arada sistem 1100 tl ekran kartı 150 hesap edin :)

AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3.5GHz 14MB Cache 95W 32nm İşlemci

408,30 TL
285,81 TL

WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk

214,49 TL
150,14 TL

THERMALTAKE VERSA II 500W MidT ATX SİYAH KASA

281,68 TL
178,31 TL

Sapphire HD6570 GDDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı

214,49 TL
150,14 TL

970A-DS3P AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart

289,43 TL
202,60 TL

4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram

dün vatandan böyle bir sipariş verdim. Param olunca ekran kartıı değiştiricem şuan idarelik. Sen hocam şu benim sistemdeki ekran kartını değiştirim 500 tl lik bir ekran kartı alırsan tam oluyor. Ki oda canavar gibi olur. Bu arada sistem 1100 tl ekran kartı 150 hesap edin :)

Hocam çok teşekkür ederim değerli bilgiler için. Watch Dogs felan kaldırırmı bu sistemle? Ekran kartını 3gb saphire alsam. 1500'e iyi birşeyler toplanabileceğini biliyordum bazı arkadaşlar toplanmaz dedi ama.

Hocam çok teşekkür ederim değerli bilgiler için. Watch Dogs felan kaldırırmı bu sistemle? Ekran kartını 3gb saphire alsam. 1500'e iyi birşeyler toplanabileceğini biliyordum bazı arkadaşlar toplanmaz dedi ama.

Hocam toplanır bal gibi de. Herkesin dediğine bakmayın, size iyi bir ekran kartı araştırayım şimdi vatandan GB önemli değil önemli olan biti ve performansı. Size videolar ile karşılık vericem.

Ben hala söylüyorum aynı şeyi :)
Kardeşine topladım 2000 2200 seviyesine yakın bir zamanda çünkü

Merhaba hocam toplama pc almaya karar verdiyseniz Technopat forumuna bakın.Yardımcı olan arkadaşlar olacaktır.Oyun için bilgisayar alacaksanız bence bütçe 2500 TL altı inmemeli.

Watch Dogs Gameplay PC on Radeon HD 7850 - YouTube Watch dogsu mediumd 40-60 fps de oynayabiliyormuş.

Battlefield 4 Radeon HD7850 Gameplay & Test - YouTube bu arkadaşta kayıt yapmadan BF4 ü high da 65-70 fps alıyormuş.

Ekran kartı bu : 400 TL Sapphire Hd7850 Dual-X Oc Gddr5 2Gb 256Bit Amd Radeon Dx11.1 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

1350 ye filan denk geliyor sana bu sistem bence yeter de artar bile.

Arkadaşlar 2000 aşşağısı olmaz 2500 aşşağısı olmaz ne demek ya. Adam 1500 bütçem diyor siz hala takılmışsınız 1500 tlye canavar gibi sistem toplanır. Gidin biraz forumları okuyun ezbere konuşmayın burda.

Arkadaşlar hazır başlık biraz da benim sorumla iligiliyken başlık bi başlık açmak istemedim.

PS3 kayıt cihazını ne kadar ve nasıl temin ederiz?

Ayrıca yukarıda bi arkadaşın bahsettiği gibi PS4 kendi kendine kayıt alabiliyor mu?

dostum açık konuşmak gerekirse 1500 e uçuk pc toplayamazsın ama seni 2-3 yıl idare edecek pc toplar sonra üstüne parça ekleye ekleye devam edersin o oyun bilgisayarlarının avantajı son teknolojilere sahip olması yani ileriye yönelik yatırım onlar şimdi onları alanlar tabi bunu laptop için söylüyorum 5-6 yıl sonra yeni pc almak zorunda kalacaklar ama sen parçanı ekleyip yine mediumda oynayacaksın ekran kartında da gb önemli değil kullanılan teknoloji önemli onuda model numarasından bulabilirsin

Evet bir gameplay kanalında mutlaka Ps olmalıdır bana görede öyle ama şöyle bir olay var. Ps'yi ferrariye benzetiyorum ben. Heryeri para çok yakıyor :D

Alacağın oyunlar çok pahalı. PS alıcam birde gidicem 300 tl'ye gamecapture diye video çekme aparatı alıcam. Sonra 2 sene sonra verdiğim parayla kalmaktan korkuyorum. Bilsem 3 sene daha yeni çıkan oyunlar ps3 gelecek hemen alırım ama bilmiyoruz işte.

Dediğiniz gibi oyunlar çok pahalı. Kırık makina işinizi görebilir. Normal de 500 gb bir ps3 kırık makineyi 1200 TL falan yapıyor. Yanlız ankara da bir firma buldum 160 GB 600 TL ye bırakıyor. arada oynayan 300 TL ye de bide video kaydedici alırsın olur biter :)

Arkadaşlar hazır başlık biraz da benim sorumla iligiliyken başlık bi başlık açmak istemedim.

PS3 kayıt cihazını ne kadar ve nasıl temin ederiz?

Ayrıca yukarıda bi arkadaşın bahsettiği gibi PS4 kendi kendine kayıt alabiliyor mu?

Game Capture diye bir cihaz hocam. Netten araştır bulabilirsin. PS 4 te şu an kayıt yok ama kısa zamanda gelicekmiş.

Donanımhaber de ikinci el bölümü var. Vatana gidip 2500 liraya toplayacağın bilgisayarı, ikinci el parçalarla 1000-1500 arasına toplayabilirsin. Güvenilirlik konusuna gelince, klavye fare almıyoruz ki hırpalanmış olsun, neticede işlemci anakart rem ekran kartı. En azı 5-6 sene gider.

Geçenlerde 2200 liraya msi gaming laptop aldım. Oo süper falan filan derken bizim evdeki eski (7 yıllık) bilgisayara sadece 200 lira yatırım yaptım. İkinci el ekran kartı.. Benim laptopun birbuçuk katı fps alıyor. Ufak bir rem takviyesi, gelsin gta5 :)

Yani demem o ki gözünüzde büyütmeyin, işinizi 1300-1500 liraya görebilirsiniz. Parasına göre en çok performansı veren ürünleri araştırıp bulmak lazım maddi sıkıntı varsa. Fiyat/performans oranı işte :)

2dt429d.jpg

satılık pc almayı düşünürsen yaz oyun canavarı Satın Al

Son düzenleme:
arkadaş oyun işini bıraktı :D

Hocam alacaksan bile kesinlikle işlemci soğutucusunu ve ekran kartının soğutucularına dikkat et, ısındıktan sonra verimi düşüyor çünkü.

2300 TL ye monitör + kasa topladım canavar gibi oldu ama daha almadım özellikler

AMD İşlemci OC yapınca 8,9 GHZ Performans !
8 Ram
120 ssd + 1 tb hdd
Asus anakart
2 gb 256 bit ekran kartı
Oyuncu Kasası ( içinde 550 w Psu var )
22 inç Asus monitör

İstanbuldaymışsın ben izmir de satıyorum düşünürmusun bılmem ama aklında olsun ...

KASA :
XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W MidT ATX SİYAH KASA ( 282 TL )

HDD :
1 ADET x 3.5" 1TB Caviar Green Intellipower Sata 3.0 64MB Cache Harddisk ( 157 TL )
1 ADET x 3.5" 500GB Caviar Green Intellipower Sata 3.0 64MB Cache Hardisk ( 123 TL )
1 ADET x 120GB Force 3 GT Serisi Sata 3.0 SSD 555/515 ( 220 TL )

İŞLEMCİ :
İntel Core i5 3470 Soket 1155 3.2GHz 6MB Cache 22nm İşlemci ( 478 TL )

ANAKART :
GA-Z77-D3H Intel Z77 Soket 1155 DDR3 2400MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 HDMI Anakart ( 350 TL )

MONİTÖR :
ASUS 21.5" VS229HA GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR ( 377 TL )

EKRAN KARTI :
HD 7850 DUAL-X OC GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı ( 400 TL )

RAM :
16GB (2x8GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL10 Dual Kit Ram ( 480 TL )

KLAVYE :
K120 Q KLAVYE USB ( 40 TL )

MAUSE :
Logitech G100 Gaming Mouse ( 30 TL )

OPTİK SÜRÜCÜ :
LG Super-Multi SATA Internal DVD-RW ( 40 TL )

TOPLAM DEĞERİ : 3.000 TL

SATIŞ DEĞERİM : 1.900 TL

LÜTFEN AÇIKLAMAYI OKUYUNUZ :

Yeterince İndirim yaptığımı düşünüyorum , o yüzden fiyatta pazarlık yoktur SON ve NET FİYAT TIR ...

Şuarada bu kadar , şurada şu kadar demenize gerek yok , herkez neyin nerede ne kadar olduğunu biliyor...
İlgilenenler Bilirler ...

Hiçbir şekilde TEK TEK Parça Satışı YOKTUR ... Lütfen TEKLİF YAPMAYINIZ ...

Parçaların hiçbirine hiçbir işlem yapılmamıştır , sistem yorulmamıştır (Overclock , vss ...) Anlamam Çünkü
smiley-cool.gif

Ürünlerin Hepsi VATAN BİLGİSAYAR dan alınmıştır ...
Kutuları YOKTUR fakat Monitörün 22 Ay , diğer parçaların da yaklaşık 11 - 12 Ay Garantisi Devam Etmektedir ...

Sadece SSD nin Garantisini hatırlamıyorum faturası kayıp olduğu için ... (HepsiBurada'dan alınmıştır)

PC nin hiçbir parçasında , hiçbir sıkıntı yoktur...

Görerek İzmir de elden satın almak isteyen olursa misafirim olur , gelir inceler , satın alabilir ...

SİSTEMİN PUANLAMASI :

İşlemci : Saniye Başına İşlem Sayısı (7.5)

Bellek (Ram): Saniye Başına Bellek İşlemi Sayısı (7.5)

Grafikler: Windows Aero İçin Masaüstü Performansı (7.9)

Oyun Grafikleri: 3B İş Ve Oyun Performansı (7.9)

Birincil Sabit Disk: Disk Veri Aktarım Hızı (7.1)

şeklindedir...

Gerekli Tüm açıklamaları Yaptığıma İnanıyorum , anlattıklarım dışında EXTRA bir sorusu olan olursa , PM atsın cevaplarım ...

Hiçbir şekilde TAKAS YOKTUR ...

Anlayışınıza , Parça parça satış teklif etmediğinize ve Takas Teklif etmediğiniz için şimdiden Teşekkürler ...

İlanımı da buldum :D

http://www.sahibinden.com/ilan/alis...-120ssd-1,5tb-i5-2gb-22-asus-171832545/detay/

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri