Oyun Kanalı Olanlar Bu Oyunu Es Geçmesin

Pixel Plus Medya

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar..

Hem youtube hem de kişisel olarak aynı zamanda oyuncu olduğum için yeni oyunları sürekli takip ederim.. Biraz önce listeyi kontrol ederken yeni çıkan bir oyun dikkatimi çekti o da Minecraft Story Mode Episode 2.

Sektörle ilgili olanlar bilecektir kesin hem minecraft hemde lego sektörün sürekli ilgi gösterdiği iki oyundur ve genel anlamda izlenimleride iyidir. Minecraft Story Mode Episode 1 çıktığında da listelerde yerini almıştı zaten. 3 gün önce çıkan Minecraft Story Mode Episode 2 ise şimdiden yayınlayan kanallara 100 - 300k arası hiti kazandırmış durumda. Tabi yanlış anlaşılmasın ölü kanalı diriltir demiyorum :)

Kanalları ile aktif şekilde ilgilenen arkadaşların bu oyunu da pas geçememelerini seri çekmeseler bile en azından bir ön bakış atmalarını tavsiye ederim..

Minecraft_Story_Mode_Episode_2_95017.jpg

keşke el atsaydık bu minecrafta.
oynaması zor mu
hiç oynamayan biri için?

keşke el atsaydık bu minecrafta.
oynaması zor mu
hiç oynamayan biri için?

Minecraftı bende oyun olarak çok sevmiyorum açıkçası ama dünya bayılıyor :) Yeni başlayanlar için biraz zor olabilir özellikle crafting meselesi ama bir iki rehber videosu izleyerek çözersiniz o işi :)

Arkadaş bu oyundan ne zevk alınıyor anlayamıyorum bir türlü.

Yeğenim kaç yaşından beri severek Minecraft oynuyor.Ben alışamadım saçma geliyor bana.

Çok isterdim oynayabilmeyi gerçekten .Ama ya benim kafam basmıyor ya da beynim reddediyor oyunu.

bu minecraft çocuklar oynuyor aynı çizgi film gibi kazancı var mıdır? Var mı çalışan?

Ben çoğu kişiye katılmıyorum oyun gerçekten çok güzel ve hayalinizdeki her şeyi orada yaşayabiliyorsunuz. Hiç unutmam kuzenimle beraber maden yapmıştık trenler falan baya geliştirmiştik, at bulup eğitip atlara binmiştik, kurtları evcilleştirmiştik, ahır yapmıştık, hayalimizdeki sarayı inşa etmiştik, lunapark yapmıştık. Daha bir sürü şey var ama yazamam hepsini. Muazzam bir oyun bence bayılıyorum bu oyuna

Ben çoğu kişiye katılmıyorum oyun gerçekten çok güzel ve hayalinizdeki her şeyi orada yaşayabiliyorsunuz. Hiç unutmam kuzenimle beraber maden yapmıştık trenler falan baya geliştirmiştik, at bulup eğitip atlara binmiştik, kurtları evcilleştirmiştik, ahır yapmıştık, hayalimizdeki sarayı inşa etmiştik, lunapark yapmıştık. Daha bir sürü şey var ama yazamam hepsini. Muazzam bir oyun bence bayılıyorum bu oyuna

Ben şahsen sevemedim bir türlü yani grafiksel açıcan oldukça zayıf olması zaten benim sevmememin birinci nedeni.. Ama birçok insan elbette çok seviyor..

Şu oyunu azcık seviyor olsam sadece minecraft üzerinden bile bir yabancı kanalım olurdu(bkz. minecraft zengini TheDiamondMinecraft)

oyundaki mantık çok güzel fakat grafikler karakterler berbat olduğu için oynayamamıştım bende :)

Oyun java ile yazılmış en mükemmel oyunlardan birisidir diyebilirim. Oyunda illa grafik arayan arkadaşlar pek tabi bu oyunu sevmez ve her zaman bir önyargıyla yaklaşırlar. Ancak oyunun oynanışı ve hikayesine gelirsek çok gelişmiş olduğunu söyleyebiliriz. Oyunda gerçekten yapılabilecekler oldukça fazla.

Oyun java ile yazılmış en mükemmel oyunlardan birisidir diyebilirim. Oyunda illa grafik arayan arkadaşlar pek tabi bu oyunu sevmez ve her zaman bir önyargıyla yaklaşırlar. Ancak oyunun oynanışı ve hikayesine gelirsek çok gelişmiş olduğunu söyleyebiliriz. Oyunda gerçekten yapılabilecekler oldukça fazla.

Dostum kendi adıma ön yargı ile yaklaşmıyorum kurdum oynadım ve sevmedim.. Birde ne hikayesi ya minecrafta bir hikaye yok ki yada var da ben mi bilmiyorum? Yada sen hayatta kalma moduna hikaye mi diyorsun acaba?

Dostum kendi adıma ön yargı ile yaklaşmıyorum kurdum oynadım ve sevmedim.. Birde ne hikayesi ya minecrafta bir hikaye yok ki yada var da ben mi bilmiyorum? Yada sen hayatta kalma moduna hikaye mi diyorsun acaba?
Oyun survival oyunu ancak ben gerçek hayattaki hani şu kuruluş amacı , kuruluş sürecini kastetmiştim aslında hikaye biraz yanlış kullanım olmuş. Kusura bakma. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri