Oyun Kanalımı Satıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende bir pm alabilirmiyim kendim gamer kanalı açmayı düşünüyordum adı tasarımı falan iyiyse bu benim için turbo başlagıç yapabilir [MENTION=847]crazykanka61[/MENTION]

Hangi tür oyun, kaç video var, izlenim kaç göremedim.
Satilmadiysa ögrenebilirmiyim usta

Hocam kanalda 60 yakın video vardır ve online oyun izlenim resimlerde mevcuttur resimlere bakın kanal izlenim resimlerde var

---------- Mesaj saat 23:23:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:17:34 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar kanal satış fiyatı 120 dolardan 100 dolara indi bu son fiyattır satılmassa bu hafta satışı kaldırılacaktır
Kanalın günlük kazancı 1-1.5 dolar arası,artı facebook sayfası verilecektir,tbm izlenmesi iyi getiri getiren bir kanaldır,kanalın kanal fragmanı logosu mevcuttur,son 1 aya yakın video yüklememe rağmen 1-15 dolar halen kazanıyordur
Kanal Fiyatı 120 100 dolara indi dahada indirim yapılmıyacaktır.Bu hafta satılmassa satış kaldırılacaktır

[MENTION=847]crazykanka61[/MENTION] hocam kanal adresini pm atarmısın, kanal ismi vs uygunsa almaya hazırım zaten bende en yakın zamanda bu ise koyulucaktım bnm için + olur

hocam pm dönüs yapmak istedim fakat msj kutunuz dolmus onun için burdan biraz kısaca yazayım hem diyer arkadaslar için daha iyi olur her önüne gelen pm istemez sizin kanl saglıgı acısındanda etkili olur

arkadasın kanalı online oyun kanalı bunu konuda belirtmis zaten fakat kanal tek bir oyun üzerine açılmıs yani genele hitap etmiyor örnek vermek gerekirse gta5 games isimli bi kanl bu kanalı satın alsak bile diyer oyun videolarını attıgımızda daha az rabet görücektir onun için ilgilenmeyenler fazla pm atmasın arkdasa

sonra hocam size tavsiyem o kanalın ismini google da artın elbet forum vs biseye raslarsınız olmadı face sayfası vardır orda yorum yaparsınız kanl satılık vs diye emin olun oyunun forumunda konu açarsanız daha iyi bir miktarda satabilirsiniz

pm atılmıştır ama kanal linki verilmiyecektir gerekli bilgiler vardır özelden gerekli önemli bilgiler atılmıştır

---------- Mesaj saat 19:53:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:49:58 civarında gönderildi. ----------

satılmassa mesajım bulunsun

Hocam haftaya pazartesiye satış süresinin son günüdür eğer satılmassa kaldırcam

Kanal satışı günceldir

---------- Mesaj saat 11:57:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:39:20 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar kanal satış fiyatı 100 dolardır. facebook Sayfası ile de Takas edebilirim

Kanal Satışı Devam Ediyor

---------- Mesaj saat 12:26:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:16:51 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar kanalın satış fiyatı 100 dolardı günlük ortalama 1-1.5 dolar arası kazandırıyor.Kanalın Eylül kazancı ekledim ayın 24 kadar ki kazancını ayrıca facebook sayfasıda verilecektir.Satış fiyatı 100 dolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri