Oyun kanalımın adsense verileri

rozetmen

Kayıtlı Üye
arkadaşlar ingilizce pewdiepie gibi videolar çekiyorum 1 ocakta açtığım kanalda aktif olarak 12k abonem oldu.son 1 haftadır attığım videoların izlenimleri katlanarak artıyor.sizce veriler nasıl? yüksek olan izlenme günleri video attığım günlerdir.

o7kf3q.jpg

Bravo valla. Çok iyi gidiyorsun. Benimde hayalim bu yönde ) Şu sınavlardan sonra gerçekleştireceğim inşallah.

şu oyun oynamayı hiç beceremem..benim oğlan büyüsün ona öğreteyim bari :)

çok iyi.sanırım özgün çekiyorsun bence kazancını katlayabilirsin.başarılar

bu arada sarışın tenliyim.gözler kahverengi ama mavi lens takıyorum.ona hürmet izleniyor sanırım :D

Tbm'ni yükseltmelisin paranın gözüne vurursun bu verilerle :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

çok başarılı devamını dilerim, Allah bize de nasip etsin böyle kazançlar görmeyi

gerçekten harika, umarım katlanarak artar kazancınız.

arkadaşlar özelden değil buradan yazalım ki herkes faydalansın.ben çaylak sayılırım bu işte ama dilim olduğu için biraz daha çabuk kavradım.henüz ödeme alamadık pin gelmedi malum.

Ben de başlayacağım sen oyun videolarını hangi program ile kayıt ediyorsun ve bilgisayarının özelliklerini yazar mısın rica etsem. [MENTION=4429]rozetmen[/MENTION]

bu arada sarışın tenliyim.gözler kahverengi ama mavi lens takıyorum.ona hürmet izleniyor sanırım :D

öyle bir söyledin ki dinlediğim müzik ile bunları bir kızın yazdığını okurken kendimi aşık oluyor gibi hissettim 2 mesaj altında ki yazını görene kadar. :D:D

hocam pewdie demişsin ama nasıl yapıyorsun hani bir örnek videonu bizlerle paylaşırsan iyi olur, videolarınızı sadece youtube yükleyip mi bırakıyorsunuz, sosyal vb sitelerde paylaşım yapıyor musunuz ? nich kelime kullanıyor musunuz alakasız olan açıklamada vs anlatırsanız iyi olur :d

Sakın burada video paylaşacak hataya düşme. Kaybeden sen olursun.

Sakın burada video paylaşacak hataya düşme. Kaybeden sen olursun.

cesedimi çiğnemeleri lazım :D. türk olduğumu yazmadım bile kanala .
arkadaşlar herkes oyun videosu çekiyor ama videoya uygun güzel bir küçük resim ve uygun etiketler lazım.tabi ki google+ nimetlerinden faydalanıyoruz.

Muhteşem yüzyıldan sonraki en Muhteşem Performans.
Kazancın daha da artar böyle devam aynı hızda.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri