Y
YtPr
Guest
hocam i want to play a game diyeceğine i wanna play a game demek var.sokak ağzı iş yapıyor.
hay vant tu pıley e geym
seni nalet olası pislik
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam i want to play a game diyeceğine i wanna play a game demek var.sokak ağzı iş yapıyor.
Ozgun videolarin kisa surede bu kadar izlenim almasi cok zor dostum tebrik ederim. Nasil basardin bunu imleme siteleri falan kullandin mi, bi video falan mi patlama yapti? Artarak devam eder ins.
32gb ramli notebook hocam link atarmısınız bakmak istiyorum gözüm faltaşı gibi açıldıNazar değmesin hocam... Ben de Notebook aldım 32 GB ramli. Kanalı nasıl yapacağım düşüncesindeyim genellikle konuşulanı anlarım ama kendim anlatmakta, konuşmakta zorluk çekiyorum... Konuşsam mı, konuşmasam mı, kendimi çekeyim mi falan oyun oynarken... Düşünüyorum ne yapacağım konusunda...
Başarılarının devamını dilerim...
Harika veriler fakat niye adsensede harcıyorsunuzki kanalınızıBGBM çok çok düşük
32gb ramli notebook hocam link atarmısınız bakmak istiyorum gözüm faltaşı gibi açıldı![]()
Bende kendimi çeksem mi konussamı diye düsünüyorum.
VATAN COMPUTER - ACER - V3-772G NOTEBOOK CORE İ7 4702MQ 2.2GHZ-32GB-1TB-2GB-17.3-W8 NOTEBOOK BILGISAYAR - Notebook
Türkçe tutmaz tutsa bile çok zaman ister diye düşünüyorum çok farklı bir şey yapmadıktan sonra... Zaman aleyhime işliyor bir şeyler düşünüp reele geçirmeyi düşünüyorum...
To niye o kadar düşük videolar uzun değil mi bir de video önü reklamlar açık mı?
O izlenime en az günlük 1000 tl alman lazımdı.
naptın yahu izleme o kadar para veriyor mu ki![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.