Oyun kanalımın adsense verileri

çok güzel veriler 12k abone + 1 ay önce başlamışsın helal gerçektende . Sanki kanalını biliyor gibiyim ama bende kalsın emeğe saygı :)

.zaten sadece bilgisayar oyunu demedim ki iphone 5 de asphalt 8 oynarken videoya aldım o bile var.

birde sayfa to çalışsan 10 numara olur sana tavsiyem genede sen bilirisin adsense de çöp siteler var onları engelleyerek ve hassas kategorilerin hepsinin iznini kapatarak sayfa to oranını yükseltebilirsin.

hocam i want to play a game diyeceğine i wanna play a game demek var :D.sokak ağzı iş yapıyor.

ingilizce selamun aleykum hacılarrrr dedikmi işlem tamam yani :D

şimdi sen bu konuyu açtınya birçok kişi internetten 4-5gb lık oyunlar indirmeye başlayıp tarzanca ingilizce ile bu işi girecek :D

Böyle konuları gördükce benim işime yarıyor nedense :D millet ne yaparsa tersini yapmak :D

kız olsan bunların 2 katını görürdün acık ve net barzolardan gecilmiyor ortalık

kusura bakmayın ama 12 bin abone abartı geldi bana benimde oyun kanalım var 210 abonedeyim şuan 2 ay olmak üzere ben başlayalı daha yeni günlük 50 tl gelmeye başladı kanal tasarım introlar süper seo çalışnasıda yapmama rağmen böyle.. dediğin gibi olması için bilmiyorum yani baya düzgün bişey çıkarmış olman lazım

Hiç inandırıcı gelmemeye başladı arkadaşın söyledikleri. İncelemeye alınmalı bence adminler tarafından. :)

Hocam şu google+ yöntemi nedir ya izlenme felan arttırıyor :D

Bence kanali bi serkan bey admine goster o teyit etsin bari.

---------- Mesaj saat 12:39:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:30:22 civarında gönderildi. ----------

Tebrik ederim. Hayirli kazanclar :) Bende almanca olarak oyun kanali acip özgün olarak baslayacagim. Suan b2 seviyesindeyim c1 ve c2 düzeyine ulastiktan sonra deneyecegim sansimi :)

Sa Almanca anadilimdir. Istersen beraber kanal acariz.. beraber oynar soru cevap seklinde veya guncel konulari yani sohbetli videolar cekeriz. Bazi oyunlari grup halinde oynamak daha mantikli ve zevkli oluyor..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri