Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
10 kişi dedin 50 kişi pm istedi
50 değil 150 kişide ister hocam , detay vermıyor kı arkadas
Satısı da 10 kişiden fazlasına yapacagını dusunmuyorum , kendısını bugun degıl uzun suredır tanıyorum. Efendi dürüst birisidir , sözunde durur ...
hayır pm isteyenlerin amacıda belli zaten kım 1 k verir ki kazanan adam 1 k verir pm isteyenlere bkaıyorum bunlar kim diyorumyani amaç belli taktiği satın almak değil içeriği öğrenmek
Pm atıldı.pm alabilirmiyim ?
Pm atıldı.Fake üyelik gibi şeyler yoksa pm alabilir miyim
Pm atıldı.pm bende alayım..
çok özel değilse şu pm bilgilerini mesaja eklermisiniz?
Pm atıldı.detaylı pm lütfen
Hocam 50 kişinin hepsi kabul etmiyor ki.10 kişi dedin 50 kişi pm istedi
Pm atıldı.pm alabilir miyim
Güzel yorumunuz için çok teşekkürler hocam, 10 kişi olunca baska kimseye satılmayacaktır emin olabilirsiniz.50 değil 150 kişide ister hocam , detay vermıyor kı arkadas
Satısı da 10 kişiden fazlasına yapacagını dusunmuyorum , kendısını bugun degıl uzun suredır tanıyorum. Efendi dürüst birisidir , sözunde durur ...
Pmden içeriği detaylı sekilde anlatmıyorum. Satın alan arkadaslara haksızlık yapmamak için.hayır pm isteyenlerin amacıda belli zaten kım 1 k verir ki kazanan adam 1 k verir pm isteyenlere bkaıyorum bunlar kim diyorumyani amaç belli taktiği satın almak değil içeriği öğrenmek
Yok hocam anlatmam alan arkadaslar bana güvenipte alıyor sonucta.Orası öyle canım haklısınama [MENTION=12964]Red[/MENTION] in de öyle kolay kolay anlatacagını sanmam
![]()
Tüm para bana kalmıyor ortalama %40ı kazanacakları sisteme harcanıyor1k iyi para.
hayırlı işler.
Pm de öyle çok farklı bir şey söylemiyorum. Daha çok pm isteyenlerden soru sormalarını bekliyorum.ben şunu anlamıyorum madem her isteyene detayları pm atıyorsun konuya yaz ne uğraşıp uğraştırıyorsun
Pm atıldı.[MENTION=12964]Red[/MENTION] Bir Adet PM de ben alabilirmiyim Please
Pm atıldı.detaylar pm lütfen. Kuzenim için düşünüyorum yani bunu bilmeyen birisi yapabilir mi ? siz herşeyi hazırlayıp mı teslim ediyorsunuz ? eğer şartlar uyarsa 2 tane de alabiliriz
Hocam oyun bizim bildigimiz bir oyun cıkarsa ne olacak ? ozaman para iade ediyormusunuz ?
örnek veriyorum marketglory oyunu cogu kişi bilir... yada baska bir oyun olan gercek zamanlı para kaznailecegimiz bir oyun var goaltycoon oyunu bu oyunda marketglory oyununa ait bir oyundur para kazanılıyor...
goldentowns oyunuda para kazanılıyor ama hic denemedim karmasık bir oyundur...
bunun dısında bir kac oyun daha var para kazanmak acısında onları yazmıyorum....
sadece sormak istegim bizim bildğimiz bir oyunsa para iadesi olurmu ? yada ben sana bildigim oyunların liestini yollarım sende benim söylediklerim oyunlardan biri degilse paketi satın almak isterim...
Detaylı pm alabilir miyim
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
pm alayım bende mümkünse
bende pm alayım
Pm alabilir miyim hocam
Hocam hayırlı satışlar bahsettiğiniz gelirler süreklimi bir kaç ay içinmi, market glory tarzı oyunlar mı, birde site kurma işini anlamdım oyunla alakası nedir. Detaylı pm atarsanız sevinirim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.