Oyun Oynayarak Para Kazanın ( Süper Bonus Teklif )

• Kullanıcı ibrahim92
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kazanç Yöntemleri & Satış Ortaklıkları
dünden beri oynuyorum daha level 1 ortalara geldi.

Altın hiç basmıyor nasıl basacaz altını?

Hocam altın çıkarıp satıp nakite çevirmek hiçde öyle kolay gözükmüyor.Nette bu oyunu oynayan bir arkadaşın yorumunu aşagıda bulabilirsin.

Evet malesef haklısınız ama bedava para kazanma şansı bu öyle kolay olmamalı hak verirseniz ayrıca oyun sayfanızda altın sekmesinden baktığınız da ki şu anda ben bakıyorum banada 12800 diyor ama 2.87 Gold için verdiği miktar bu her oyuncu günde 3 goldu geçmeyecek şekilde altın madeni işletebilir yani 24 saatte 1 kişi en fazla 3 gold çıkartabilir. 12800 rakamı bu 3 gold için harcanacak miktar. Altın madeni maksimum 20 adet kurulabilir. Bu 20 adet madeni hammadde açısından doyurabildiğiniz sürece bu vadedilen 3 gold çıkartılabilir buda anında 15 euro demektir. TL olarakta 45 TL eder. Yani bedava para ama bu parayı kolay kazanmamıza izin vermiyor oyun…

Ona var hocam daha oyun yavas olması gerektiği gibi diğer türlü kimse altın almaz o zamanda hiç bi işe yaramaz yaptıklarımız.Seviye 5 olunca altın madeni kurabiliyorsun ama onun ürettiği altın az altın madeni seviyesi 5 yapıcan günde sana 0.5 altın vericek ama bu hemen olucak bişey değil.

arkadaşlar oyuna başladım bişeyler başladım yol yapmaya felen 5-6 saat süre verdi o zaman içerisinde başka birşey yapamıyorum fazla account açsam aynı ipden risk oluştururmu ?

para kazanmak bence çok zor bu oyundan zaten topu topu online sayısı 200 para kazanmak için oynamayın zevk için oynayın anca :)

para kazanmak bence çok zor bu oyundan zaten topu topu online sayısı 200 para kazanmak için oynamayın zevk için oynayın anca :)
61 bin kayıtlı üyesi var o an online olanlar bizim için önemli değil :) Ki zaten sadece altın satmak la para kazanılmıyo hammade satışı var işçi satışı var savaşlardan elde edilen ganimetler var ama tabi bir anda olmaz bu dediklerim 1 2 ayda anca iyi seviyeye gelinir ondan sonrası da baya zevkli olur kendimize sadece kalıcı sağlam referans bulsak bile iyi para kazanabiliriz :)

Yatırım yapmadan gelişmek çok zor bu oyunda .ben oynuyorum 78 levelim. ne kadar kazanıyorsunuz diye sormayın hiç kazanmıyorum.sebebi de hep kasabayı geliştirmeye gidiyorum oy yüzden .Oyunu beğenenler oynamak isteyenler Mutlaka yatırıp yapsın değilse çabuk pes edersiniz.zamanla enerji yetmez olacak hammadde yetmez olacak 2 gün beklemeniz gereken zaman olacak yani .Herkese Bol kazançlar.

Olabildiğince referans kazanabilmekte iyi kazandırır.

arkadaşlar oyuna başladım bişeyler başladım yol yapmaya felen 5-6 saat süre verdi o zaman içerisinde başka birşey yapamıyorum fazla account açsam aynı ipden risk oluştururmu ?

oyunda damı spam yapacaksınız yahu :D

Arkadaşlar ben bu oyunu yaklasık 1-1,5 yıl önce oynadım bu oyun başka bi oyunun yan yapımıdır.
bu oyunda en az 1 ay oynadım ama açık söylemek gerekirse elle tutulur birşey olmadı.. Ancak size bu oyunun kurucularının asıl oyununu tanıtıyım.
Bahsettiğim oyunun içeriği çok geniş her işi yapmak mevcut, ve emin olun zevkli bir oyun.

Eğer oynucaksanız Anno1777 yi öneririm diğerine rahmen daha kapsamlı daha eğlenceli. Ülkelerde çalışıp ev, Fabrika almaya çalışıyorsunz.. Hisse senedi alım satımı Köle ticareti gibi olaylar var. Fabrika kurup işçi çalıştırıyorsunuz. Silahlanıp Saldırı yapıyorsunuz. Ülkeler arası savaşlar var. Yapabileceğiniz bir çok iş var. Oyunun başlangıcında türkiyeden başlıyosunz isterseniz diğer ülkelere gidebilir ve oralardan vatandaşlık isteyebilirsiniz Ülkelerin başkanlık seçimleride mevcut. Başkan ülkenin ekonomisini düzenliyor. Oyunda Altın kazanmak biraz daha kolay 5 gün çalışıyorsunuz iş bonusu alıyorsunuz vs vs.
Ve burdada Para kazanma sistemi vardır. Ve kazanmanız diğer oyuna göre daha yüksekdir. Şuan online sayısı 1700. Genelde bu aralarda.

Arkadaşlar oynamayı düşünürseniz Türkiyedeyim :) Yakında Tonga ya veya Bahreyn e gitmeyi düşünüyorum. Refimden üye olabilirsiniz Teşekkürler.

ANNO1777 Home Page

Oynamayı düşünürseniz

Arkadaşlar ben bu oyunu yaklasık 1-1,5 yıl önce oynadım bu oyun başka bi oyunun yan yapımıdır.
bu oyunda en az 1 ay oynadım ama açık söylemek gerekirse elle tutulur birşey olmadı.. Ancak size bu oyunun kurucularının asıl oyununu tanıtıyım.
Bahsettiğim oyunun içeriği çok geniş her işi yapmak mevcut, ve emin olun zevkli bir oyun.

Eğer oynucaksanız Anno1777 yi öneririm diğerine rahmen daha kapsamlı daha eğlenceli. Ülkelerde çalışıp ev, Fabrika almaya çalışıyorsunz.. Hisse senedi alım satımı Köle ticareti gibi olaylar var. Fabrika kurup işçi çalıştırıyorsunuz. Silahlanıp Saldırı yapıyorsunuz. Ülkeler arası savaşlar var. Yapabileceğiniz bir çok iş var. Oyunun başlangıcında türkiyeden başlıyosunz isterseniz diğer ülkelere gidebilir ve oralardan vatandaşlık isteyebilirsiniz Ülkelerin başkanlık seçimleride mevcut. Başkan ülkenin ekonomisini düzenliyor. Oyunda Altın kazanmak biraz daha kolay 5 gün çalışıyorsunuz iş bonusu alıyorsunuz vs vs.
Ve burdada Para kazanma sistemi vardır. Ve kazanmanız diğer oyuna göre daha yüksekdir. Şuan online sayısı 1700. Genelde bu aralarda.

Arkadaşlar oynamayı düşünürseniz Türkiyedeyim :) Yakında Tonga ya veya Bahreyn e gitmeyi düşünüyorum. Refimden üye olabilirsiniz Teşekkürler.

ANNO1777 Home Page

Oynamayı düşünürseniz

üstad nasıl zevklı bir oyunmu :)

Ya :) bana göre zevkli fakat bir zamandan sonra sıkıyor. Aksiyon gerek Türkiyede aksiyon yok. diğer ülkelere geçip savaşlara katılmak gerek savaşlarda iyi altın veriyor yağma veriyor. Ayrıca oyunda diktatörlük sistemide var. Bir ülkeyi komple satın alıp oraya oyuncu çekmeye çalışıp bir devlet kurabilme gibi imkanlar var :)

ANNO1777 Home Page

Oynamayı düşünürseniz
Hocam ne kadar zaman ayırmamız gerekiyo günlük ve iyi bir yere gelmem kaç ay alır ?

Ya :) bana göre zevkli fakat bir zamandan sonra sıkıyor. Aksiyon gerek Türkiyede aksiyon yok. diğer ülkelere geçip savaşlara katılmak gerek savaşlarda iyi altın veriyor yağma veriyor. Ayrıca oyunda diktatörlük sistemide var. Bir ülkeyi komple satın alıp oraya oyuncu çekmeye çalışıp bir devlet kurabilme gibi imkanlar var :)

para kazandırıyormu peki goldentowns gibi yoksa keyifmi yapıcaz :)

para kazandırıyormu peki goldentowns gibi yoksa keyifmi yapıcaz :)
Keyif mi hocam sanki zorla oynatıyoruz ha :) sadece referans geliriyle aylık 1000 lira para kazananlar var bence arkadaşın dediği oyunda oynanır benim dediğimde sonuçta çok zaman alan bişiy değil günde 2 3 kere bak ayarını yap çık :)

Keyif mi hocam sanki zorla oynatıyoruz ha :) sadece referans geliriyle aylık 1000 lira para kazananlar var bence arkadaşın dediği oyunda oynanır benim dediğimde sonuçta çok zaman alan bişiy değil günde 2 3 kere bak ayarını yap çık :)

yok hocam beni yanlış anladınız ben zaten severim böyle oyunları para kazandırması yada kazandırmaması sorun değil :) ben zevk alıyorsam sıkntı yok

Hocam günde belki 1 belki 2 saat. Zaten günlük işe gidiyorsunuz 8 saat. Ondan sonra biraz öğrenseniz 1-2 ayda iyi yerlere gelirsiniz ama işin aksiyonuna geçmeniz gerek.

yok hocam beni yanlış anladınız ben zaten severim böyle oyunları para kazandırması yada kazandırmaması sorun değil :) ben zevk alıyorsam sıkntı yok
Hocam ülke savaşları dahi var ama oyun içinde para döndüğü için gelişim biraz ağır ama ilerde eğer devam edersek iyi savaşlar yaparız hem zevk alırız hem para kazanırız :)

Hocam goldentowns 1-1,5 yıllık. Bahsettiğim oyun en az 3-4 yıllık. Ayrıca Goldentownsda kazancagınızın en az 7-8 katını kazanırsınız bu oyunda. Çünkü İçeriği çok.. biraz oyunu çözerseniz bi ülkede fabrika kurup bir işler yapabilirsiniz. ama biraz zaman alcak.

Hocam goldentowns 1-1,5 yıllık. Bahsettiğim oyun en az 3-4 yıllık. Ayrıca Goldentownsda kazancagınızın en az 7-8 katını kazanırsınız bu oyunda. Çünkü İçeriği çok.. biraz oyunu çözerseniz bi ülkede fabrika kurup bir işler yapabilirsiniz. ama biraz zaman alcak.
Doğru olabilir hocam yanlış demiyorum bence iki oyun aynı anda oynanabilir yt ye ek gelirde olur hemde zevk alırız :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri