Oyun oynayıp ayda 7 bin lira kazanıyor

• Kullanıcı sende
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Buradan şu sonuçta çıkıyor arkadaşlar demekki adsense de 17 Yaşında da kayıt olabiliyor ve ödeme alabiliyorsunuz.(tabi ailesinden daha büyük biri adına kayıt yaptırmadıysa)

spam ile 1-2 gunde alinabilir ama isin ozunu kaciriyoruz arkadaslar..
bu eleman her an kanalim kapandi mi telif yedim mi gibi seyleri dusunmeden takiliyor..
ayrica zevk aldigi icin oyun oynuyor ve kanala yukluyor..
biz bu isi para kazanmak icin yapiyoruz, eleman zevk alarak oynadigi oyundan para kazaniyor.. :)

o adamın ülkesinde bunu yapmasına bile gerek yok aileden tek bir kişinin calısması ile istediği her şeyi yapabilirler Ne güzel söyluyorsun zevk için yapıyor diye :) burada zevk için yt işi yapan bir kişi gösterirmisin bana hepimizin hedefi aynı ülkemiz dar gelirli bir ülke ve herkes para kazanmaya çalışıyor kimsenin keyfi yt işi ile ugraştıgını zannetmiyorum :)

---------- Mesaj saat 11:55:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:54:20 civarında gönderildi. ----------

Buradan şu sonuçta çıkıyor arkadaşlar demekki adsense de 17 Yaşında da kayıt olabiliyor ve ödeme alabiliyorsunuz.(tabi ailesinden daha büyük biri adına kayıt yaptırmadıysa)

Hocam o kısım söyle değişiyor olabilir :D türkiyede 18 yaşında reşit ilan ediliyorsun ama avrupada yanlışım yoksa 16 yaşında reşit oluyor ve banka hesabı dahil ehliyet vs hepsine hakkın oluyor adsensede yabancılar için sınır 16 olabilir ama türklere 18 :)

Pekte kazanmıyormuş ama takdir ettim bak ihtiyacı olanlara yardım yaptı hepimizin yapması gereken birşey bu aslında Evsiz insanlara 100 avro veriyoruz adlı videosundan bahsediyorum gerçekten fazla imrendim helal olsun darısı bizim başımıza.

ama adamın en azından kanal kapanma korkusu olmaz :D biz her hün yok telif geldi mi yok şu yok bu derken adam her sabah sorunsuz girer kanala :D

orası öylede şuan adamın kanalı 100 kere kopyalanmışdır bile. böyle adamlarında tek derdi videolarının kopyalanması.

bu gibi forumlarda ifşa edilmemesi lazım bu tür kanalların. işi bilmeyen bebeler milletin özgün kanalını kopyalıyor. kanal paylaşmak yasakdı yanılmıyorsam fakat bu yasakları pek sallıyan yok gibi.

Pekte kazanmıyormuş ama takdir ettim bak ihtiyacı olanlara yardım yaptı hepimizin yapması gereken birşey bu aslında Evsiz insanlara 100 avro veriyoruz adlı videosundan bahsediyorum gerçekten fazla imrendim helal olsun darısı bizim başımıza.

Vallahı hocam ben bu ay kurban kesip dagıtma planım var düzenli aldığım her ödeme içinde bir kurban kestip dağıtmayı planlıyorum

Şu seri seri ingilizce konuşanlara ayar oluyorum..Ses tonları nedense itici geliyor.

Bende özgün çalışmaya başladım fakat birde insanın sesi iyi olucak ben sesli denedim sesim odun gibi çıkıyo izlemek isteyenler kaçar valla :)))

hocam böyle düşünmeniz oldukça çok güzel ama dönüpte bir arkanıza bakın derim ben sen ve bir kaç kili daha böyle düşünür. Adamlar kazanç bölüşmemek daha doğrusu benden başkası kazanması diye yapmadıkları etmedikleri kalmıyor kaldı ki gidip bir yoksul sınırının da altında olan insana yardım edecekler pek iç açıcı bir cümle gelmiyor bu bana Türkler yani bizler adına. Kimse kimseye yardım bile etmiyor bir kaç kişi hariç onlar belli zaten sonrasında adam para kazanamıyor kazanan adama sormak yardım istemek yerine telif atıyor flag yapıyor hırsızlık yapıyor böyle bir durum varken yardımdan iyimserlikten vicdandan bahsetmek çok zor hocam çok.

hocam böyle düşünmeniz oldukça çok güzel ama dönüpte bir arkanıza bakın derim ben sen ve bir kaç kili daha böyle düşünür. Adamlar kazanç bölüşmemek daha doğrusu benden başkası kazanması diye yapmadıkları etmedikleri kalmıyor kaldı ki gidip bir yoksul sınırının da altında olan insana yardım edecekler pek iç açıcı bir cümle gelmiyor bu bana Türkler yani bizler adına. Kimse kimseye yardım bile etmiyor bir kaç kişi hariç onlar belli zaten sonrasında adam para kazanamıyor kazanan adama sormak yardım istemek yerine telif atıyor flag yapıyor hırsızlık yapıyor böyle bir durum varken yardımdan iyimserlikten vicdandan bahsetmek çok zor hocam çok.

Bazılarımızın müslümanlığı sadece kimlikte maalesef hocam şu dönemde milletimiizden ümidi kestim ben. Ama gerçekten şu Giving 100€ to homeless videosunu izleyince çok kötü oldum. Yapmamız gereken şeyleri kökten unutmuşuz

Bazılarımızın müslümanlığı sadece kimlikte maalesef hocam şu dönemde milletimiizden ümidi kestim ben. Ama gerçekten şu Giving 100€ to homeless videosunu izleyince çok kötü oldum. Yapmamız gereken şeyleri kökten unutmuşuz

aynen öyle hocam, milleti para hırsı bürümüş örnek veriyorum kendimden bir telefon almak için gece gündür uraşıyorum elle atıyorum ttnetin o pis dünyanın ev yavaş netini kullanarak 10 mbti 20 dakikada indiriyor. siz düşünün ama elimden geldiğinde dışarıda da çalışarak aileme yardım ediyorum.

Saçma sapan bi oyun insan bu oyunu niye izlerki 14 saat önce attığı video 500.000 izlenme almış bunun toplam günlük izlenmesi 5milyon vardır düşün artık günlük ne kadar kazanıyor

acaba günlük kazancı 5000$ var mıdır?

aynen kim niye izliyor hiç anlam veremedim. sırf bu yüzden yazın bu oyuna başlayıp video çekerim ben :D Lol bile bu kadar izlenim almıyor ya

Ben çekmeden oynuyorum durum böyle demek ki çekerek oynasam neler olucak :D

Pcden oynadığım oyunları hangi programla videosunu çekebilirim :)

Bu haberleri gördükçe oyun kanalı açasım geliyor :D Bende mi özgüne başlasam :D Sesimden dolayı çekiniyorum yoksa bende başlamak istiyorum :D Güzel ve tutulan oyunları söyleyin beyler özgüne başlarsam kaynağım olsun ;)

aynı şeyi bende düşündüm. Sonra bir bilgisayara baktım bide webcamın 2 delikli mikrofnuna :) 1 gb ekran kartı 2 gb ram ile yeni nesil oyunları oynamak mümkün değil hepsini geçtim birde oynarken video çekicez yani daha fazla kasacak. Bunun için önce bi 5 bin tl lik pc yi gözden çıkarmak ekipmanları tamamlamak gerekiyor. Ses hiç sorun değil :)

Bu işler bizlere gelmez Türkçe dilde bir kanal açsan ne kadar kazanıcan ? Sağlam dil olmadan olmaz o iş ingilizce gibi bir evrensel dile hakim olmak gerekiyor ondan sonra sabır,istikrar ve birazda mizah lazım

kanka heleki bu videoya denk geldim bu adamın yasadıgı şey gerçekden sevinç yani Giving to the Homeless - YouTube

kanka heleki bu videoya denk geldim bu adamın yasadıgı şey gerçekden sevinç yani Giving to the Homeless - YouTube

İşte ondan diyorum ya paylaşabildiğimiz kadar varlıklıyız, kendi imkanlarını başkalarıyla paylaşmak insanı güzel hissettiriyor. Giving to the homeless bizim dilde olsa çek çekebildiğin yere :) Darısı bize olsun inşallah bizde hem kazanalım hem daha fazla paylaşalım

140.000 abonem olsun ayda 70.000$ kazanırım.

edit: biraz fazla salladım galiba..:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri