2 yıldır bu seviyeye geldiyse gerçekden özgünde ilerlemek zaman istiyor. spamda 1 günde alanlar var o parayı![]()
ama adamın en azından kanal kapanma korkusu olmaz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
2 yıldır bu seviyeye geldiyse gerçekden özgünde ilerlemek zaman istiyor. spamda 1 günde alanlar var o parayı![]()
şu adam ne kadar kazanıyodur acaba? saçma sapan bi oyun ama izlenimlere bak
Sky Does Minecraft - YouTube
spam ile 1-2 gunde alinabilir ama isin ozunu kaciriyoruz arkadaslar..
bu eleman her an kanalim kapandi mi telif yedim mi gibi seyleri dusunmeden takiliyor..
ayrica zevk aldigi icin oyun oynuyor ve kanala yukluyor..
biz bu isi para kazanmak icin yapiyoruz, eleman zevk alarak oynadigi oyundan para kazaniyor..![]()
Buradan şu sonuçta çıkıyor arkadaşlar demekki adsense de 17 Yaşında da kayıt olabiliyor ve ödeme alabiliyorsunuz.(tabi ailesinden daha büyük biri adına kayıt yaptırmadıysa)
ama adamın en azından kanal kapanma korkusu olmazbiz her hün yok telif geldi mi yok şu yok bu derken adam her sabah sorunsuz girer kanala
![]()
Pekte kazanmıyormuş ama takdir ettim bak ihtiyacı olanlara yardım yaptı hepimizin yapması gereken birşey bu aslında Evsiz insanlara 100 avro veriyoruz adlı videosundan bahsediyorum gerçekten fazla imrendim helal olsun darısı bizim başımıza.
Pekte kazanmıyormuş ama takdir ettim bak ihtiyacı olanlara yardım yaptı hepimizin yapması gereken birşey bu aslında Evsiz insanlara 100 avro veriyoruz adlı videosundan bahsediyorum gerçekten fazla imrendim helal olsun darısı bizim başımıza.
hocam böyle düşünmeniz oldukça çok güzel ama dönüpte bir arkanıza bakın derim ben sen ve bir kaç kili daha böyle düşünür. Adamlar kazanç bölüşmemek daha doğrusu benden başkası kazanması diye yapmadıkları etmedikleri kalmıyor kaldı ki gidip bir yoksul sınırının da altında olan insana yardım edecekler pek iç açıcı bir cümle gelmiyor bu bana Türkler yani bizler adına. Kimse kimseye yardım bile etmiyor bir kaç kişi hariç onlar belli zaten sonrasında adam para kazanamıyor kazanan adama sormak yardım istemek yerine telif atıyor flag yapıyor hırsızlık yapıyor böyle bir durum varken yardımdan iyimserlikten vicdandan bahsetmek çok zor hocam çok.
Bazılarımızın müslümanlığı sadece kimlikte maalesef hocam şu dönemde milletimiizden ümidi kestim ben. Ama gerçekten şu Giving 100 to homeless videosunu izleyince çok kötü oldum. Yapmamız gereken şeyleri kökten unutmuşuz
Saçma sapan bi oyun insan bu oyunu niye izlerki 14 saat önce attığı video 500.000 izlenme almış bunun toplam günlük izlenmesi 5milyon vardır düşün artık günlük ne kadar kazanıyor
Bu haberleri gördükçe oyun kanalı açasım geliyorBende mi özgüne başlasam
Sesimden dolayı çekiniyorum yoksa bende başlamak istiyorum
Güzel ve tutulan oyunları söyleyin beyler özgüne başlarsam kaynağım olsun
![]()
kanka heleki bu videoya denk geldim bu adamın yasadıgı şey gerçekden sevinç yani Giving to the Homeless - YouTube
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.