Oyun oynayıp ayda 7 bin lira kazanıyor

• Kullanıcı sende
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Kimse de demiyor , 17 yaşında adam nasıl adsense açıyor .. bu haberi yapan kişi çocuğun ekmeğiyle oynuyor ya :D :D

140.000 abonede ayda 7000 dolarmı kazanıyor bu eleman? Bizde o parayı kazanmak için en az 1 milyon abonemiz olması lazım galiba :))
Yabancılarda reklamlar daha fazla kazandırıyor sanırım.

Bizim türklerden birisinin kanal olsa coktan sahte telifciler kanalı paketlemislerdi
Acaba bu sahte telifciler yabancı kanallara dokunamıyor mu ya da ugrasmıyorlar mı ? :)

Günlük izlenimi 55-60k arası. Normal o izlenimlere göre. 140k aboneli bir kanal için düşük izlenim.

Bizim türklerden birisinin kanal olsa coktan sahte telifciler kanalı paketlemislerdi
Acaba bu sahte telifciler yabancı kanallara dokunamıyor mu ya da ugrasmıyorlar mı ? :)

Bizde de hepsi kapatılmıyor :) Sadece 1 kere biri sahte telif aldı o kadar abartmayalım

bu fred ali yada osman olsunda adı, Türkiyede para kazansın göreyim ;) anında abuk subuk şikayetler ve saldırılar neticesinde, adsense pinini alana kadar Yotube kanalı açık kalsın ayakda alkışlarım.. orası ingiltere...

Türk olsa bu kadar kazanamazdı ya :D

Gundemi hic takip etmiyorsunuz bu cocuk cok buyuk birisi olarak lanse etmissiniz 300 bin aboneli hemde sponsorlari olan bir cok turk oyuncu var

Arkadaşlar yıllardır oyun oynuyorum daha doğrusu kendimi bildim bileli. (93'den beri yaşım 29) Lise yıllarım oyun oynamak ile geçti üni de o şekilde :). Halen oyun oynuyorum ve seviyorum. Zamanında chipler mi dersin pc netler mi Level dergisinin ilk sayılarımı, Level'e mail atıp dergide yayınlatmalar mı of eski günler. Çok zaman geçti ama halen oyun oynuyoruz. Ben eğlendiğim için sevdiğim için oynuyorum para kazanmak için değil.

Counter Strike çok oynardım mesela. (CSFRAG.NET - Counter Strike Forumu benim sitemdir. Önceden forumdu blog oldu blogdu forum oldu takılıp gidiyoruz. Eskiler bilir cs ile ilgili pek fazla site yoktu. csplugin.com var birde. şimdi çok var ama sağlık olsun.) 2008 de açmıştım bu siteyi para kazanmayı hiç düşünmedim. O sıra youtube yine kapanmıştı videoları youtube ye atamadık vb derken dönüp bi bakıyorsun millet almış başını gitmiş.

Şu an sistemim el vermiyor laptop ile oyun oynarken kayıt alınca acayip kasıyor yavaşlıyor. Normal bir sistem alabilirim şu anda o meblağ var ama dil olmadan olmuyor işte. Ben de dil olsa zaten oyun oynamam başka konular hakkında videolar hazırlar daha fazla kazanırdım.

Bizim ülkemizde olay çok farklı. Burada oyunla ilgili söylenecek çok şey var ama 1 bayan oyuncu ile 1 erkek oyuncu arasında da dağ kadar fark var. Bizim ülkemizde 1 bayan oyuncu olunca 1 ayda 20k abone yaparken 1 erkek oyuncu için 100-200 anca. :)

Öncelikle sorulması gereken soru şu arkadaşlar insanlar neyi izliyor ve neden takip ediyor ve taktikler nelerdir?
1- Komik buluyor takip ediyor örnek: oğuz sasi
2- Düzgün anlatım buluyor takip ediyor vb.
3- Başka birini takip ederken senin videonu izliyor. Çok izlenen bir videonun sağ tarafında çıkmak lazım. (VideoSeo)
4- Asıl önemli olan bu bence - Google aramalarında video olarak çıkmak. YoutubeGoogleSeo :) ki bunu Türkçe de yapıyorum ben özgün videolarımda. Oyunda yapmak zor oluyor biraz.

donanım fazlasıyla var hertürlü oyunu oynadım halada oynarım. ama dilim olmadığı için birşey yapamıyorum :) ve en ilginç olanı ünide turizm okuyorum :D

dil + donanım olsa bende çoktan özgüne başlamıştım oyun oynayıp da para kazanmak gibisi yoktur herhalde

Not : kanal kapanma derdi birde

Türkiye'de olmaz felan demeyin.77 milyon nüfus var ve youtube bizden çok fazla gelir elde ediyor eminim.Burak oyunda kanalı 412.000 abonesi varsa demek ki bizim ülkede de +100.000 aboneler mümkün.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri