Oyuncak Videoları İçin Partner Network Önerisi Olan?

nordoley

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Geçen ay 30milyon izlenimli 28bin aboneli oyuncak kanalım kapandı. İçerik tamamen özgündü müzikler lisanslıydı fakat topluluk kuralları ihlali diyerek kapattılar. Ne yapıp ettiysem açtıramadım kanal gitti. BBTV ile çalışıyodum %20 kesinti yapıyolardı gayet de iyi iletişim içindeydik. Yeni kurduğum kanalı da kabul ettiler fakat %40 kesinti uyguluyorlar. Bu benim için çok fazla ve partneri değiştirmek istiyorum. İçeriğim dediğim gibi oyuncaklar hedef kitlem çocuklar, başlıklar etiketler tamamen ingilizce ve ispanyolca. Bana önerebilceğiniz ödemesinde sıkıntı olmayacak ve kesinti oranı BBTV den daha düşük olan bir partner network var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

içeriğinin tamamen özgün olup kapanan kanalını açtıramaman kötü olmuş. tekrar açtıramadığın networke girmen daha kötü olmuş. bende sadece bbtvyi biliyorum bu tarz kanallarda.

Denenmişi denemezler kapanan kanalınla ilgilenmemiş ne diye aynı networke kanal bağlıyorsun.

Ozgun kanalin kapanmis bbtv nasil actiramadi kanalini tuhaf.bbtv ne cvp verdi peki.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BBTV kapanan kanalları geri açtıramıyoruz tarzı mesaj attı. Bireysel görüştüğüm bi çalışan da kanalın geri kazanılamayacağını söyledi. Neyse önümüze bakmak lazım ama kanalınız ne kadar özgün, spamsız, ihtarsız olursa olsun bi şekilde kapatılabiliyor. Belki de sadece Türkiye ye uygulanan bazı kurallar vardır bilemiycem. Bana bu saatten sonra ödemelerde sıkıntı olmayacak, kapanan kanalın ödemesini de alabilceğim bir network lazım, bi şekilde kapatıyolar zaten

Özgün kanalınız kapandı diye bırakıp yeni özgün kanal mı açtınız ? Üstüne kapanan kanalı ödeyen partner mi arıyorsunuz ? Eğer doğru anladıysam siz özgün değil spam çalışıyorsunuz. Spam alan partner arıyorsunuz.

Özgün kanalınız kapandı diye bırakıp yeni özgün kanal mı açtınız ? Üstüne kapanan kanalı ödeyen partner mi arıyorsunuz ? Eğer doğru anladıysam siz özgün değil spam çalışıyorsunuz. Spam alan partner arıyorsunuz.

Ben sadece tek kanal açarım ve kendi videolarımı yaparım. Son açtığım kanal 2 sene sonunda kapandı bir önceki 1 yıl civarında kapanmıştı. Bi sekilde kapanıyor bende her seferinde daha iyisini yapıyorum.Nereye itiraz etsem de açılmadı. Toplamda 150k civarında para kazandım. Yine tek kanalla başlıyorum. Spam olsa o kadar uzun süre tutmazlardı beni.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri