oyuncu olmak istiyorum !

Bence hem vine aç, hem de dediğim gibi youtube hesabı aç. Youtubeda Steve Cardinal mi neydi yabancı bir adam vardı bir araştır, videoları da oldukça eğlenceliydi. Tabi bu sadece bir örnek fikir versin diye.
Hem böyle bir portfolio elinde olursa ajanslarda veya herhangi bir oyunculuk başvurunda eminim ki 1000lerce vasıfsız ve tecrübesiz insana göre 1 adım daha şanslı olmuş olacaksın. İnsan bazen kendi şansını kendisi yaratmalı.

Başlığı görünce büyük takımlarda oyun oynamak istiyorsun sanıp girmiştim . Öyle değilmiş çıkıyorum.

adıyamanlıysan menzile git orda gereken oyunculuk derslerini sana verirler

Kişisel fikrim, eğitimi falan geç. Amaç tv, reklam filmleri falansa eğitime gerek yok. Ajanslara kaydolacaksın. İnternetten ajansları aradın mı ? Hangi ajans napar ne eder

Kişisel fikrim, eğitimi falan geç. Amaç tv, reklam filmleri falansa eğitime gerek yok. Ajanslara kaydolacaksın. İnternetten ajansları aradın mı ? Hangi ajans napar ne eder

evet aradımhepsinede başvuru yaptım kabul edenlerde oldu geri dönmeyenlerde

Bu ülkede eğitimle birşey olmayacağını hala anlayamadık :) Şimdiki genç oyuncuların çoğu manken, şarkıcı, reklam oyuncusu, klip oyuncusu, yarışma ünlüsü gibi kişilerden oluşuyor. Yani kısacası medyatik olup kendini gösterenlerden oluşuyor.

Diğer bir seçenekte figuranlıktan başlayacaksın ama eğitimini de alacaksın kendini de geliştireceksin. Yani rol yapmayı bilen, ingilizcesi olan, gitar kullanmayı bilen bir figuran arandığında sen çıkacaksın :) Bu arada açıkgöz olacaksın ve kendini sevdireceksin, içinde de bir cevher varsa zaten keşfedilirsin.

Ne değerler var ülkede arka planda kalan yetenekli tiyatrocular. Onların şansı bile yok. Çoğunun dayısı yok çünkü sektörde. Sağlam bir tanıdığın olsaydı belki şuanda oyuncuydun. :) En güzel yöntem youtube yada ajanslara başvurma.

Ne değerler var ülkede arka planda kalan yetenekli tiyatrocular. Onların şansı bile yok. Çoğunun dayısı yok çünkü sektörde. Sağlam bir tanıdığın olsaydı belki şuanda oyuncuydun. :) En güzel yöntem youtube yada ajanslara başvurma.
ben o arka planda kalmayı bile tercih ederim biliomusunuz :)

Başlıktanda anlaşılacağı üzre oyuncu olmak istiyorum arkadşlar hemde herşeyden çok bunu çok samimi söylüyorum ün şöhret için değil severek yapabileceğim tek iş olduğu için ama tam olarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum nasıl başlamam gerektiğini bilmiyorum bi yol gösterin

Fatma Gülün Suçu Ne

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri