Öz güven Eksikliği Hakkında

• Kullanıcı rixon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

rixon

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, karşı cinsle olan öz güven açığımızı nasıl kapatabilirim, arkadaşlarımla falan değilde hoşlandığımız insanlara karşı taktik verebilecek var mı aacaba

Özgüvenini arttıracak şeyler yap, şık giyin bakımlı ol spor yap ve para kazan (sadece en sonuncusu olsada olur :D )

[MENTION=8951]Dean[/MENTION] Almanyadaki ve Tokattaki tüm gece klüplerinin sahibidir yardımcı olsun pm at :D

bi çoğu kişi haklı para... fakirler ölsün yaşamasın zaten

---------- Spam Engelliyici 19:47 ---------- Önceki Mesaj 19:42 ----------

Moral veren çıkar diye geldim, Fakirliğimden vurdunuz beni yine :/

üniversite okuyorsan tiyatro klübüne gir, işler nasıl yürüyor bilmiyorum fakat size çalıştırma falan yaptırırlar. çok çok etkisini görürsün. 18 19 yaşlarında ben de çok çekingendim fakat tiyatro bana çok şey kattı. şimdi çenem durmuyor mesela öyle bir durumdayım nerden nereye

diğer insanlara karşı sıkıntım yok hatta sevgili olarak düşünmediğim kızlara karşı da bi sorun olmuyor, lisede zaten tiyatro ile haşır neşirdim. sadece ciddi kızlar için öyle oluyor ve çoğunun hayat standartı benden farklı oluyor maddi açıdan

Özgüven tecrübeden gelir, konuşmaya çalış.

hiçte para felan değil ama hemen bol keseden sallamayın paraya bakmayan çok kız var nasıl pis bir çevreniz varsa eksiklerinize bahane olarak hemen parayı söylüyorsunuz tip karizma mizah yeteneği sohbet vs bunlar çok etkili ama kız var kız.Hoşlandığın karakteri hoşlandığı özellikleri bilmek gerek.

severall hocam, haklısın paraya bakmayan kızlar var ama kızın sülalesi zengin e benim baba bey işci emeklisi, ona yaklaşım açım olarak para diyoruz yoksa kız benim paramı yiyemez, yani hep mahçup oluyor hibi oluyorum ben

Quiz varken benim hiç kimseyle açığım yoktu sonra quiz gitti toplu kapanmalar felan şimdi kantinde 2 çayla günü bitiyorum yanımdada kantinci abi :D takma kafana hocam sen yolunda ol kader bu işler

bu tamamen psikolojik birsey para giyim gösteris bir yere kadar güven verir :) önemli olan kendine güvenmek kendine güvendikten sonra geriside gelir. herkesden önce kendini yargılama onu yaparsam bu ne der bunu yaparsan o ne der.. herkes dediği ile kalır.. Takma milleti. Olacak bişi varsa olur.

Şu sitede kadınlar, özgüven vb konularda yüzlerce makale var. Boş zamanlarında tüm yazılanları oku ve hayatında uygula. 2 ay içinde düzeleceğinin garantisini verebilirim.

SEDUCTIONTURK

soloTürk; haklısın hocam da dünya tek yaşanacak kadar iyi değil :/

Amaç özgüven eksikliğini gidermek mi yoksa kız tavlamak mı anlamadım

Şair burda ne diyor;

60 yaşındaki Ali Ağaoğlu'nun 20 yaşında sevgilisi varsa,

72 yaşındaki Halis Toprağın 18 yaşında karısı varsa,

63 yaşındaki Aziz Yıldırım'ın yeni karısı 24 yaşındaysa,

75 yaşındaki Aydın Doğan'ın sevgilisi 26 yaşındaysa,

Hiçkimse paranın önemsiz olduğundan söz etmesin!

:)

Son düzenleme:
Bence de öz güveni falanda geçtim, çözdüm sorunları para lazım şimdi bende eksik olan bi şey yokmuş ki, tek eksik şey para para bulmak için ne yapmam lazım beyler? o konudada taktik

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri