Özgecan Aslan'ın Katili Cezaevinde Öldürüldü

• Kullanıcı sertankona
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
Geberdiği iyi oldu. Can çekişerek ölmüştür inş. Yetmez diğer sapıklar içinde idam derhar geri getirilmeli, heliki cocuklara yapılan cinsel istismarlar direk idamlık olmalı.

Adaletin böylece yerini bulmuştur. Darısı diğerlerinin başına.

Konu Dışı
Sizi korumak için müdahale ediyorum: mümkünse vakıf, kurum vb. yerler hakkında fikirlerinizi beyan ederken açık olarak isim belirtmeyin ve siyasi konulardan forum içerisinde uzak durun.

Keşke öldürmeden önce bir sapigin eline verseydiler serefsiz itide biseyleri anlayip ölseydi.

Arkadasim bunu bile siyasi eylime cekme cabasindasiniz ayiptir orda bir serefsiz var diye vakfi ne kariliyorsunuz her hangi bir kurumda partide birtane serefsiz veyahutta bi ailede bir serefsİz varsa serefsiz bilmemne ailesi ya da a partisi b partisimi diceksiniz adami iceri attilar vakiftaki insallah onuda gebertirler

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Spam Engelliyici 18:40 ---------- Önceki Mesaj 18:38 ----------

Edit: vakifla yada baska birseyle alakam yoktur kesunlikle amma ne olursa olsun genellemeye karsiyim yanlis birsey

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O ******** peki sübyana tecavüzden hüküm giymiş islamoğlunun orada onur konuğu olarak konuşma yaptığını biliyor musun? onu da mı vakfa mal etmeyelim. Kusura bakma hep sapıklar o tür yerlerden çıkıyor.

Genelde gördüğüm şu ifadeler var he ; Hergün acı çeke çeke ölmeliydi,Hergün acıyı çekmeliydi,Zor ölüm olmalıydı ona.. Şunu demek istiyorum bu sözlere ; Burda çektiği acıların bizim tarif edemediğimiz kadarını Ahirette Soracaklarından Hiç şüphem yok burda belki her gün acı çeke çeke geçirecekti günlerini ama orada belki bin belki bir milyon kat fazlasını çekeceğinden şüphem yok...

O ******** peki sübyana tecavüzden hüküm giymiş islamoğlunun orada onur konuğu olarak konuşma yaptığını biliyor musun? onu da mı vakfa mal etmeyelim. Kusura bakma hep sapıklar o tür yerlerden çıkıyor.

Peki bişey diyicem, sizce Türkiyede adalet tam anlamıyla tecelli ediyor mu?

güçlüleri muhtelif kimseleri koruyan, güçsüzleri ezen bir zihniyete sahip değilmidir?

Son düzenleme:
Hukuki bir düzenleme yapılmadığı sürece bu gibi insanlar sürekli türeyecektir. Cezalar maalesef ki caydırıcı değil. 45 erkek çocuğuna tecavüz olayı, yakın zamanda çıkan 3 yaşındaki çocuğa tecavüz iddası, Özgecan ve diğerleri gibi kadın tecavüzleri sürekli gündeme geliyor. Bunların en büyük sebebi de benim görüşüm hukuki caydırıcılığın olmaması. Gelişmiş ülkeler bu gibi suçlarda taviz vermiyor. Çoğu zaman elektrikli sandalyeye gönderirken biz bu ülkelere yaranmak için ülkemizde idamı tümden kaldırdık. Çeşidi ve suçları düzgünce ayarlanıp idam konusu tekrar gündeme gelmeli diye düşünüyorum. İşte o zaman bu gibi suçlarda ciddi bir azalış gözlemlenir.

Son düzenleme:
Böylelerini meydanlarda asıcaksınız hocam, ancak bu şekilde önüne geçilir. Ve ölmeden önce en büyük ceza da herkesin onu namussuz, ******** olarak hatırlayacak olmasıdır. Öldükten sonra bir manası yok ama ölmeden önce en büyük acıyı yaşar zaten o şekilde diye düşünüyorum.

Genelde gördüğüm şu ifadeler var he ; Hergün acı çeke çeke ölmeliydi,Hergün acıyı çekmeliydi,Zor ölüm olmalıydı ona.. Şunu demek istiyorum bu sözlere ; Burda çektiği acıların bizim tarif edemediğimiz kadarını Ahirette Soracaklarından Hiç şüphem yok burda belki her gün acı çeke çeke geçirecekti günlerini ama orada belki bin belki bir milyon kat fazlasını çekeceğinden şüphem yok...

Düşüncene katılıyorum,her iki dünyasını da mahvetti.

Hukuki bir düzenleme yapılmadığı sürece bu gibi insanlar sürekli türeyecektir. Cezalar maalesef ki caydırıcı değil. 45 erkek çocuğuna tecavüz olayı, yakın zamanda çıkan 3 yaşındaki çocuğa tecavüz iddası, Özgecan ve diğerleri gibi kadın tecavüzleri sürekli gündeme geliyor. Bunların en büyük sebebi de benim görüşüm hukuki caydırıcılığın olmaması. Gelişmiş ülkeler bu gibi suçlarda taviz vermiyor. Çoğu zaman elektrikli sandalyeye gönderirken biz bu ülkelere yaranmak için ülkemizde idamı tümden kaldırdık. Çeşidi ve suçları düzgünce ayarlanıp idam konusu tekrar gündeme gelmeli diye düşünüyorum. İşte o zaman bu gibi suçlarda ciddi bir azalış gözlemlenir.

Bu işi korkuyla engelleyemezsin. Hayvan iç güdüsünü başka bir hayvan iç güdüsüyle yok edemezsiniz. Yapılması gereken olabildiğince o hayvani iç güdüden insanları soğutmak.Bu da korkuyla dayakla olabilecek bir şey değil.Daha doğrusu her birey için uygun değil.Uygun bir örnek olmayacak ama size küfür eden birine küfür ederek sorunu çözebilir misiniz?Çözemezsiniz bu da aynı mantık.Bu tarz suçları işleyenlere müebbeti vereceksin.Bunun yanında bir de yenilerinin olmaması için bayanlara bu konuda biraz da öz güven vereceksin. Aslında artık kızlara özel askeri eğitim olmalı diye düşünmüyor değilim. Valla erkekler yerine kızları özel eğitime tabi tutsa devlet ücretsiz bir şekilde.Tehlikeli anlarda kendilerini savunacak şeyleri öğretseler yeter.Öyle kadınlar var ki bizi evirip çevirip yere yapıştırırlar dövüş eğitimindeki ince teknikler ile.

Normal bir bireyi (yani psikolojik olarak nominal bir akıl sağlığına sahip) bir bireyi korkutursan bak böyle yaparsan şöyle yaparım diye durduk yere hayvanlaşır. Bunun yerine sevmeyi,sevilmeyi bir erkekle kızın cinsel ilişkisinin biyolojik bir harekete bir sıvı transferine değilde karşılıklı sevgi ve aşk şöleni olarak bilinç altına sokarsan zaten bu tarz şeylerin önüne geçersin.

Günümüzde bu tarz olayların artmasının bir çok nedeni var.Birincisi medya sektörü sağolsun artık seksten başka bir şey düşündürmüyor insanlara ve sevgisiz sekse odaklamak için ellerinden geleni yapıyorlar.

Sözde bunlara karşıt olan medya karşıtları gidip kol,bacak sansürlüyor durduk yere insanlara ters bir mantık aşılıyor.Diğeri de kıçına kadar etek giymiş kızları boy boy afiş yapıyor.Bir ortaları yok ki. Aşk-ı Memnu normalde bir sanat ürünüdür.Nedir bir kitaptır. Televizyonda sansürlü ***** niteliğinde oldu ne yazık ki.

Yani bir sanat ürünü nasıl bir seks objesi haline dönüştürülüyor. Arkadaş grupları birbirlerinin sevdiklerine aşık oluyor o onunkiyle çıkıyor,evleniyor (dizilerde) o onla falan filan yani.

Bu kadar faktörün yanında bir de internette içerik sektöründe de kasıtlı yapılan hamleler var. +18 bir içerik internette her zaman için insanları televizyondan daha çok etkiler. Yani sana empoze eder.Şunla ilişki, 3 erkek 1 kız ilişki, arkadaşının sevgiliyse yasak ilişki gibi gibi. Yani sürekli olarak en hayvani , duygu ve akıldan en uzak ne olabilecekse o konuda içerikler çoğaltılıyor.

Amerika'da öğretmen-öğrenci olaylarını görüyoruz.Tabi onlarda bir fark var.Onlarda kadın öğretmenler,erkek öğrencileri ile iki taraflı rıza ile ilişkiye girmelerine rağmen öğretmenleri çok ciddi bir ceza yiyor.

Amerika'yı övmekten hiç hoşlanmam ama adalet ve eğitim sistemlerinin kişilerin elinde olmaması ülke açısından cidden en büyük nimetlerden bir tanesi.

Son düzenleme:
[MENTION=13697]pcbagimlisi[/MENTION] hocam yazındaki hemen hemen çoğu şeye katılıyorum ama şunun altını çiziyorum. Senin söylediğin herşey normal bir birey için geçerli yani akıl sağlığı yerinde bir birey için. Ancak benim saydığım örneklere bakarsan bir tanesi tecavüz edip kızı yakmış bir tanesinde 45 tane erkek çocuğuna erkek vakası sonuncu örneğimde 3 yaşında bir çocuk için verilmiş bir örnek. Ben bunların hiçbirisinin normal akıl sağlığı yerinde bireyler tarafından yapıldığını düşünmüyorum. Tamda bu yüzden bu tarz insanlar için korku psikolojisini savunuyorum. Çünkü hemen her canlıda can kaybı korku psikolojisi yaratır. Normal olmayan bu tarz insanlarıda sadece bu engeller düşüncesindeyim.
Evet diğer normal bireyler için yapılması gerekenlerin başında eğitimle kadının bir cinsel obje olmadığını öğretmek gerekir.
Evet toplumun sosyo-kültürel yapısını değiştirmek için medya ile eğitim gerekir.
Bunlara sonuna kadar katılıyorum. Ama hayvani içgüdüleriyle hareket eden insanlara da hayvani methotlarla karşılık verilmeli ki bu üzücü olaylar yaşanmasın.
Bu arada eğitimci misin hocam yazındaki bazı terimler dikkatimi çekti?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri