#ÖzgecanAslan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oktaykzlky

Kayıtlı Üye

Gerekirse yorum konuya görüş belirten mesaj atmayın.. Küfretmeden bişi düşünmek çok zor.. Eli ayağı titriyo insanın.. İsteyen kullandığı sosyal ortamlarda paylaşsın.. "Zulüm karşısında sessiz kalan dilsiz şeytandır.."

paylaşınca o zavallı kızcağıza ya da kimseye bir artısı olacağını sanmıyorum ama bir faydası varsa tabii paylaşılabilir.

bu tarz insanların idam edilmesi için imza kampanyası başlatmayı düşünüyorum bir takipçim metini hazırlıyor dönerse her yerde paylaşıp destek isticem sizlerden..

hep söylerim vatan hainleri için, teröristler için, tecavüzcüler için idam değil işkence gelmeli!

Allah rahmet eylesin ailesine çok zor. Bir insan nasıl bu kadar insanlıktan çıkabilir çok merak ediyorum.

Bu arada o hashtagi paylaşmanın hiçbir mantığı ve kimseye faydası yok. Beyinsiz feministler o kızcağızın üzerinden pirim yapmaya çalışacaklar canla başla. Alet olmayın. Bu tür şeyler o kızı diriltmeyecek, ailesinin acısını hafifletmeyecek, ya da ruh hastalarını etkilemeyecek.

Allah rahmet eylesin ailesine çok zor. Bir insan nasıl bu kadar insanlıktan çıkabilir çok merak ediyorum.

Bu arada o hashtagi paylaşmanın hiçbir mantığı ve kimseye faydası yok. Beyinsiz feministler o kızcağızın üzerinden pirim yapmaya çalışacaklar canla başla. Alet olmayın. Bu tür şeyler o kızı diriltmeyecek, ailesinin acısını hafifletmeyecek, ya da ruh hastalarını etkilemeyecek.
susalım o zaman?

Bu ülkede bu tür şeyler bitmez arkadaş caydırıcı ceza denen bi şey yok adam öldüren 3 sene yatıp cıkıyo,hayvana eziyet edip öldürene para cezası, tecavüzcü ********lere sanki magdur kendi istemiş gibi muamele ne ararsan var yemin ediyorum şu ülkede bi günü sağ salim atlattığımız için şükretmek lazım

sus demiyorum, gereksiz konuşma diyorum.

-mobil-
böylesine aptal ve unutkan bi toplum ancak başına böyle olaylar gelirse bişeyleri düzeltmek için çaba sarfeder. 3-4 gün içinde bişeyler olursa olur olmazsa unutulur gider.

bugün, yarın, öbür gün konuşmak gerek. susmak ihanettir!

evet konuşunca o kız geri gelmeyecek ama konuşursak başka canlar yanmayacak belki de. susup ihanete ortak olmayın, konuşun. herkesin anası, bacısı var.

vicdanı rahat edecek olanlar sussun!

bu tür olayların gündemde fazla kalmasının sanılandan fazla YARARI VE ZARARI mevcuttur.

kısaca bazı örneklerden bahsedelim;

2014 yılında hatırlayınız, önce kars'tan gelen küçük mert'in tecavüze uğrayıp sonra öldürülmesinden sonra, medya organları bu olayı gerçekten cok fazla bültende tuttu, elbette tüm insanlık tepkilerini getirdi , uzmanlar fikirlerini söyledi, ancak! caydırıcı cezası olmadığı ve akıl sağlığı yerinde olmayan insanların varlığı ne yazıkki unutuldu. Bu haberin medyada bu kadar yer bulması bazı şizofrenlere ve akıl hastalarına bir taktik olarak tekrar ortaya çıktı ve ADANA'dan küçük gizem'in haberi geldi. bu tür haberleri paylaşırken buna bir haber gözüyle bakmamalı, gerçek caydırıcılığından bahsedilmeli. yoksa bu haberler adeta bazılarına taktik niteliği taşıyor.

onun dışında özge arkadaşımızın katilleri hakettikleri cezayı elbette almalılar, olay yeri detaylı bir şekilde taranmalı, varsa tecavüz bulguları titizlikle incelenmeli, savcılık makamı mütaalasında;

TCK. MADDE 82

B Maddesine göre ;Canavarca hisle veya eziyet çektirerek,

Ayrıca

Bir suçu gizlemek, delillerini ortadan kaldırmak veya işlenmesini kolaylaştırmak ya da yakalanmamak amacıyla,

tabi varsaki; kişiyi hürriyetten yoksun kılma,vücut dokunulmazlığını ihlal,tecavüz,Yakalanmamak için delilleri ortadan kaldırmak , suçlarıda mütalada bulunmalı.

suçu işledikleri sabit olduğundan sanıklar hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep etmelidir.

suçun hiçbir şüpheye mahal bırakmayacak kesinlikte ispat edilebilmesini umuyor , hakedenlerin hakettiği cezayı almasını diliyorum

Son düzenleme:
bunları asmayacaksın asarsan kurtuurlar unların önce canlı canlı tenazül organını keseceksin 1 gün sonra el tırnaklarını tek tek uyusturmadan etinden ayıracaksın 1 sonraki gün dişlerini uyusturmadan sökeceksin son günde tek tek kemikleirni kıracaksın sonra asacakmısın kesecekmisin ne yaparsan yapacaksın

böylesine aptal ve unutkan bi toplum ancak başına böyle olaylar gelirse bişeyleri düzeltmek için çaba sarfeder. 3-4 gün içinde bişeyler olursa olur olmazsa unutulur gider.

bugün, yarın, öbür gün konuşmak gerek. susmak ihanettir!

evet konuşunca o kız geri gelmeyecek ama konuşursak başka canlar yanmayacak belki de. susup ihanete ortak olmayın, konuşun. herkesin anası, bacısı var.

vicdanı rahat edecek olanlar sussun!

bak kardeşim 77 milyonluk koca bir topluma aptal demek hiçkimsenin haddi değil. insanın yerini bilmesi lazım önce. bunu dışarıda bir yerde duysaydım karakolluk olurduk senle, sanal ortam güzel rahat rahat konuşuyorsunuz tabii.

ikincisi herkes nasıl davranması gerektiğini iyi bilir. insanları ihanetle suçlamak yine senin haddin değil. hakaret için söylemiyorum yanlış anlama da: sen kimsin? yani nasıl bir otorite olduğunu düşünüyorsunki benim gibi düşünen insanları ihanetle suçlayıp bunun yanında koca topluma aptal damgası vurabiliyorsun?

haketmiyorsun ama sana neden böyle düşündüğümü açıklayayım: bu tür tecavüz, cinayet gibi suçları işleyen insanlar maalesef toplumun çok alt kesiminden eğitimsiz insanlar oluyor. bunu ben sallamıyorum. istatistikler. 2 hashtag yayarak bu tür ruh hastalarına ulaşabileceğini hakikaten düşünüyor musun? ulaşacak olsa bile bu tür bir azgınlığa meyledecek bir insanı durdurabileceğini hakikaten düşünüyor musun? komik olma sende bende bal gibi biliyoruz bunun önüne geçilemeyeceğini.

karşı olduğum şeyi de çarpıtmaya çalışıyorsun açık açık, karşı olduğum şey sosyal medya hesaplarında, sahte bir acıma duygusuyla bu kızcağız üzerinden prim yapmaya çalışanları eleştiriyorum. insanlar bunu açık açık baskıya dönüştürüyor.

fakat Türk halkını aptal addeden bir insanın bu düşünceyi anlamasını beklemek benim acizliğim. ama umudumu kaybetmedim senin için bak uzun bir mesaj yazdım sana. güzelce oku, takıldığın yerler olursa özel mesajla anlatayım sana. hadi kendine iyi davran, yeniden herhangi bir faşist düşünceyi dikte etmeye kalkacaksan lütfen yazma.

bak kardeşim 77 milyonluk koca bir topluma aptal demek hiçkimsenin haddi değil. insanın yerini bilmesi lazım önce. bunu dışarıda bir yerde duysaydım karakolluk olurduk senle, sanal ortam güzel rahat rahat konuşuyorsunuz tabii.

ikincisi herkes nasıl davranması gerektiğini iyi bilir. insanları ihanetle suçlamak yine senin haddin değil. hakaret için söylemiyorum yanlış anlama da: sen kimsin? yani nasıl bir otorite olduğunu düşünüyorsunki benim gibi düşünen insanları ihanetle suçlayıp bunun yanında koca topluma aptal damgası vurabiliyorsun?

haketmiyorsun ama sana neden böyle düşündüğümü açıklayayım: bu tür tecavüz, cinayet gibi suçları işleyen insanlar maalesef toplumun çok alt kesiminden eğitimsiz insanlar oluyor. bunu ben sallamıyorum. istatistikler. 2 hashtag yayarak bu tür ruh hastalarına ulaşabileceğini hakikaten düşünüyor musun? ulaşacak olsa bile bu tür bir azgınlığa meyledecek bir insanı durdurabileceğini hakikaten düşünüyor musun? komik olma sende bende bal gibi biliyoruz bunun önüne geçilemeyeceğini.

karşı olduğum şeyi de çarpıtmaya çalışıyorsun açık açık, karşı olduğum şey sosyal medya hesaplarında, sahte bir acıma duygusuyla bu kızcağız üzerinden prim yapmaya çalışanları eleştiriyorum. insanlar bunu açık açık baskıya dönüştürüyor.

fakat Türk halkını aptal addeden bir insanın bu düşünceyi anlamasını beklemek benim acizliğim. ama umudumu kaybetmedim senin için bak uzun bir mesaj yazdım sana. güzelce oku, takıldığın yerler olursa özel mesajla anlatayım sana. hadi kendine iyi davran, yeniden herhangi bir faşist düşünceyi dikte etmeye kalkacaksan lütfen yazma.

bu tür örgütlenmeleri olaydan paylanmak olarak nitelendirmek son derece yanlış toplumda bir algı oluşturulmazsa hali hazırda meclisin veya hükümetin bu konuyu gündeme taşıyacağını zannetmiyorum, cezalar caydırıcı olmalıki bu tür olayların önüne geçebilelim. eylemler protestolar olmalıki, halk daha duyarlı olabilmeli, siyasilerin gözüne sokabilmeli olayı, ha eylemden kastım, sokaklarda polisle çatışmak değil, mantıklı dilekçeleri siyasilere ulaştırmak, imza kampanyaları yapmak, istekleri bakanlara , başbakana veya cumhurbaşkanı'na iletmek, halka duyurmak,

amerika'da öldürülen 3 genci konuşan bizler, bu arkadaşımızıda konuşabilmeliyiz, cinayetlere sırf din, dil üzerinden gitmemeliyiz.

son olarak faşistlik tabirini laf olsun diye kullanmamaya özen göstermelisin, çünkü faşist kelimesi halihazırda sert bir kelimedir, anlamını doğru bilmek gerekir. çünkü arkadaşın postunda faşistan bir tavır göremedim ben.

bu tür örgütlenmeleri olaydan paylanmak olarak nitelendirmek son derece yanlış toplumda bir algı oluşturulmazsa hali hazırda meclisin veya hükümetin bu konuyu gündeme taşıyacağını zannetmiyorum, cezalar caydırıcı olmalıki bu tür olayların önüne geçebilelim. eylemler protestolar olmalıki, halk daha duyarlı olabilmeli, siyasilerin gözüne sokabilmeli olayı, ha eylemden kastım, sokaklarda polisle çatışmak değil, mantıklı dilekçeleri siyasilere ulaştırmak, imza kampanyaları yapmak, istekleri bakanlara , başbakana veya cumhurbaşkanı'na iletmek, halka duyurmak,

amerika'da öldürülen 3 genci konuşan bizler, bu arkadaşımızıda konuşabilmeliyiz, cinayetlere sırf din, dil üzerinden gitmemeliyiz.

son olarak faşistlik tabirini laf olsun diye kullanmamaya özen göstermelisin, çünkü faşist kelimesi halihazırda sert bir kelimedir, anlamını doğru bilmek gerekir. çünkü arkadaşın postunda faşistan bir tavır göremedim ben.

insanları hainlikle suçlayıp bir topluma aptal demek pekala faşizanlıktır. lafımı geri çekme gibi bir niyetim faşistliğin tam karşılığı budur.

dediğim gibi gündemde tutmakta sıkıntı yok, fakat rica ediyorum twitter'a girip #ÖzgecanAslan hashtagi altındaki twitleri bir okuyun. lütfen okuyun ama. Türkiye'de her şey bir şov reklam malzemesi yapılıyor. Karşı olduğum şey tam olarak bu.

Birkaç saat önce olayla ilgili adam akıllı bir yazı yazıp bimere yolladım. Tahmin ediyorum doğru yol bu. Twit atmak kadar kolay değildir ama yapmanızı tavsiye ederim.

insanları hainlikle suçlayıp bir topluma aptal demek pekala faşizanlıktır. lafımı geri çekme gibi bir niyetim faşistliğin tam karşılığı budur.

dediğim gibi gündemde tutmakta sıkıntı yok, fakat rica ediyorum twitter'a girip #ÖzgecanAslan hashtagi altındaki twitleri bir okuyun. lütfen okuyun ama. Türkiye'de her şey bir şov reklam malzemesi yapılıyor. Karşı olduğum şey tam olarak bu.

Birkaç saat önce olayla ilgili adam akıllı bir yazı yazıp bimere yolladım. Tahmin ediyorum doğru yol bu. Twit atmak kadar kolay değildir ama yapmanızı tavsiye ederim.

bir hukukçu olarak son tavsiyeni gülerek okuduğumu belirtmek isterim. bak ben seni tanımadıgım için şahsi olarak yapman gereken tavsiyede bulunmadım. sana tavsiyem sende bana tavsiye verme.

Dünya'nın heryerinde bir olaydan pay çıkartanlar veya çıkartmaya çalışanlar olacaktır, yine aynı şekilde olayı senin gibi son derece taraf'lı yorumlayanlarda olacaktır, bu tür olaylarda insanoğlunun yapması gereken, olayı objektif olarak görüp sadece şahsi fikirlerini beyan etmesidir, olay üzerinden başkalarının hareketlerini veya fikirlerini yorumlamak değildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri