Özgün arkadaşlar videolarını izlettirmek için ne yapıyor ?

• Kullanıcı aLiemRe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji
nasıl bi reklam veriyorsunuz hocam video reklam mı verdiniz

ben ilk etapta kanalımı tanıtan bir video koyarak abone olmalarını teşvik edici yazı koydum sağlam bi müzikle beraber ona verdim etkili oldu sonra potansiyeli iyi olan videoların hepsini topladım bir grupta tamamına günlük 25 tl verdim yani 8 9 video için günlük toplam 25 tl ödüyorum 10 -13 abone geliyor günlük 1000-1200 civarı izlenim alıyorum tabi video içeriğine teşvikine göre değişir bu rakamlar

Özgün arkadaşlar videolarını izlettirmek için ne yapıyor ?

Selam arkadaşlar özgün çalışanlar bilir o kadar emek verip harika videolar yaparsınız ama bir türlü abone sayımız az olduğu için veya bu tarz sebeblerden dolayı gerekli izlenimi bir türlü elde edemeyiz.

Bu konu hakkında izlenmim ve abone kazanmak açısında yaptığınız uygulamalar veya yöntemler varmı ?

Varsa neler bizlerle paylaşırmısınız.
adwords reklam veriyorum

Benim tavsiyem öncelikle eğer çok izlenim alan kategoriyse 3 ay , yada hobi tarzında kategori ise 2 ay sadece video yükleyip beklemen kardeş. Videoların az izlense bile bu sırada index alman için gerekli avantajı sağlarsın. Ardından en ucuz ama en kaliteli reklamı yap mesela ben öyle yapıyorum.Ama 2-3 ay geçtikten sonra tabi.

r10 a gir kardeş yabancı içerik face sayfası olan onlarca kişi var. Ordan hangisi senin kategorinin yaş grubuna hitap ediyosa. Videolarını link olarak sayfalarında paylaştırt. 100k abonesi olan bi sayfa senin videonu en başta 2 saat tutar mesela. hemde 20-30 tl gibi bir paraya. Tabi haftalık aylık anlaşırsan 100 lira gibi bi rakama 1000 e yakın abone bile toplarsın. Ama ince eleyip sık dokuman lazım. Örneğin genellikle 20 yaşından büyüklerin girebileceği bi facebook sayfasına çocuk kanalının reklamını verirsen tutmaz. Birde reklamı verirken başlıklarını daha ilgi çekici yaparsan daha faydalı olur. Bu yöntem iyidir tutar.

Bu aşamayı 2 ay sürekli yaparsan sonra zaten videoların kopyalanmaya başlar. Videolarında intro , kanal linki veya abone ol gibi çağrılar koyuyorsan. Videolarını kopyalayanlara ilk 2 ay telif gönderme. Onlardan önce sen onları kullan :) bu arada toplamda 5 ay geçmiş olur ve eğer videoların toplam süresinin yarısından fazla izleniyorsa. Örn: 500 görüntüleme 1000 dk izleme gibi rahat alıyorsan zaten artık bi memur maaşı kazanıyosun demektir :)

Birde bak bunu kimseden duymadın yazayım onuda. Özgüne can feda. Abone kasmanın çok güzel bi yoludur ama ben bi türlü deneyemedim. youtube bile öneriyor.
Oynatma listesi oluşturup. Milyonlarca izlenen başkalarının videolarını paylaşabilirsin. Video açıldığında ana kanala gidiyor Ama sen oynatma listende paylaştığında , youtube de arama yapıldığında orjinalden sonra altında senin kanalının adı çıkarak o video da gözükür. yani buda kanalına yönlendirme biçimi.

Son düzenleme:
2 ay önce özgün bir oyunkanalı actım ben kanalı actıgımda türk olarak 2 tane saglam rakibim vardı birisinin abonesi 15k digeride 7 k falan
70 civarı video cektim yükledim hesaba zamanla izlenmeler geldi videoların basına intromu koydum video içine kanal linki ve facebok linkini koydum abonem günden güne arttı ama diger rakiblerime yetişemiyordum en son olarak aklıma söyle bir fikir geldi dedimki kanalda sürekli cekiliş ile hediye dagıtayım mesela 100 abone olunca kylaklık 200 olunca 20 tl hediye cekilişi 500 abone olunca 50 tl hediye ceki vs vs gibi şimdi kanalımın izlenmesi 150k civarında abone ise11 aralıkta 500 dü dedimki 500 abone serefine 50tllik cekiliş yapacagıma a sartım var hem kanala abone olacaksınız hemde face sayfasını begeneceksiniz bununla ilgili 2 video cekip kanala yükledim bugun 750 civarı abone olmus 1 günde 50-80 arası abone geliyor bugun gece cekiliş yapacagım muhtemelen 1 hafta sobnrada 1000 abone için cekiliş yaparım bu gidişle face sayasındaki begeni sayısı cekilişlerden önce 20 idi:) bugun baktıgımda ise 150 olmus :) ha kanal bana toplamda 80 tl civarı kazandırdı ama öenmli olan abone sayısını arttırmak oldugu için bol bol cekiliş ile hediy eve para dagıtıyorum 15-20 k abone oldugunda 1 videodan 1 cekiliş parasını cıkarırım zaten su asamada önemli olan kanalın abone bakımından bir an önce yukarlara cıkması olurda youtube bir güün spmaı tamamen ortadan kaldırırsa o zaman bu kanaldan iyi parakalar kazanacagım biliyourm :)
Kardeşim bu hediye dağıtma işini nasıl duyurdun? Yine video hazırlayarak mı yaptın? Bu yöntemin dikkatimi çekti ve uygulanabilir diye düşünüyorum. Kısacası çekiliş kuralları, ödeme şekli konusunda biraz bilgi verir misin? Sonuçta kanalım ingilizce ve öyle çok detaylıca dil de bilmiyorum.

arkadaşlar yok mu bu işin sırrını verecek kimse :)

Tam düşünmedim ama şu şekilde bir şey yapılabilir.
Bu forumda yoğunluklu olarak spam çalışan kişiler bulunuyor.

Spam kanallar (cüzi bir ücret karşılığında) oynatma listeleri oluşturup özgün kanalların videolarını paylaşılsa güzel bir trafik sağlanabilir.

- Özgün çalışanlar için önemli bir tarafik kaynağı,
- Spamcılar içinde link satışı gibi extra bir kazanç yöntemi olur.

Hatta zamanla forumda bunun için bir alışveriş bölümü dahi açılabilir...

Bence bunu bir düşünün...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri