Özgün Çalışacak Kişilere Benden Ufak Bir İpucu

gerçkten süper bir video bunları bildiğim çok iyi oldu

Arkadaşlar görüldügü gibi yavaş yavaş herkesin özgün çalışacak duruma geldigi bir döneme geliyoruz. Kimse fikrini paylaşmaz ancak ben ytpara ailesiyle fikirlerimi paylaşmaktan çekinmiyorum.
Asıl konuya gelelim güzel slaytlar hazırlayarak ilginç bilgiler ve enterasan bilgiler,enterasan hayvanlar,enterasan olaylar vs vs çogaltılabilir. Bunları slayt ve video şeklinde yaparsanız izlenim alabileceginize inanıyorum. Ama ilgi çekici olmalı. Bunları facebook vs sosyal medyalarda paylaşarak destekliyebilirsiniz. İnsanoglu ilginç ve enterasan olan herşeyi sever.
Ytparadan bir örnek http://www.ytpara.com/kendi-hazirla...bilgiler-serisi-part-1-kendim-hazirladim.html
Youtubeden takip ettigim bazı kanallar;Hiç Uyumadan Yaşamak Mümkün mü? - YouTube
Reklam tıklarından türkçe içerik oldugu için fazla kazanamayabilirsiniz. Ancak partnere geçerek izlenim başı daha çok paralar kazanacagınızı umut ediyorum. Hepinize iyi forumlar iyi kazançlar arkadaşlar.

aklıma gelmedı degıl bu adamı gorunce sureklı kendı hazırlıyor cokda ızlenım alıyor Ruhi Çenet Videoları

süper ötesi bir fikir aslında bir mikrofona bakar iş denemek lazım aklımda uygun bir fırsatta deneyeceğim

canım kardeşim önce tüm postları oku sonra gel beni eleştir..

o ilk dediği videoya lafım yok , zaten onun sahibi bana mı dedin yazmış hayır senle ilgisi yok ikinci videoya lafım demişim yorumlara bakarsan..

ikinci kanalı da neden ayrı bir kefeye koyduğuma gelince..

örneğin üzerinden gidiyorum..projen için bilmem a filminin 14.dakikasından bir kesiti alabilir misin hatırlayıp..ya da b belgeselinden bir kesiti..
bunlar hep kültür birikim isteyen şeylerdir..

öyle google a aratarak bulunmaz.. kafana bakar

biraz düşün idrak ediceksin anlatmak istediğimi..ilk videoya lafım yok.

Yorumları okudum tabiki, yoksa konuya yazdığın mesajları reastgele mi alıntı yapacaktım ? Benim yazdığım mesajdaki bahsi geçen video 'Ruhi Çenet' isimli kullanıcının videoları. Neyse şimdi uzun uzun yazacaktım da vazgeçtim, bu konuşmanın biryere varacağını düşünmüyorum. Kolay gelsin size çalışmalarınızda ;)

Royalty Free Music telifsiz müzik kanalıyhmış bunu pc ye indiriyozmu nerden bir programmı arkadaşlar bu ?

Videonun sahibi vatandaşı yakınen olmasada az çok nette tanıştığım kadarı ile tanıyorum. En başlarda all time 10s dan çok yararlanıyordu. Fakat daha sonraları kendi ürettiği videoları da eklemeye başladı. Ayrıca bir kanaldan yararlanmak diğer kanalın özgünlüğünü bozmaz diye düşünüyorum. Sonuçta kullanılan bir çok resim farklı. Ayrıca seslendirme de var. Ruhi bu tarz kanallarda en başarılı olanlardan birisi. Bence bir çok kişi bu arkadaşın kanalını örnek olarak almalı..
Edit: Unutmadan "all time 10s" kanalıda çok aşırı özgün sayılmaz. Videolarını izlerseniz başka videolardan kesitler sunduğunu görürsünüz..

Çok çok ama çok güzel bir paylaşım kardeşim. gönülden tebrik ediyorum bu konu özgün video yapmak isteyipde kafasında soru işareti olan arkadaşlara çok güzel bir ışık olacaktır. Kafamda çok güzel fikirler uyandırdın. Umarım çok iyi yerlere gelir videoların

Kaynakları türkçeye çevirecek kadar yabancı dil bide onları seslendirecek kadar güzel sesin oldukdan sonra youtubeden para kazanmanın peşinde koşmaya ne gerek var :)

Arkadaşlar bu slayt türü özgün kanalları bende gördüm... Ancak aklımda şöyle bir düşünce var. Sadece 1 video diyorum size. Örneğin bir yerde bir şey yakaladınız çektiniz... "Balıkesirin Çılgın Eşekleri" adlı videoyu örnek gösteriyorum size... :D O videonun hesabı adsense ile bağlı olsaydı kazancını düşünebiliyor muydunuz? :D Yani diyeceğim şu; Sadece 1 video ile de çok çok güzel kazançlar alabiliriz... Şans ve düşünce önemli... Saygılar. :)

Jilet'e katılıyorum bende bir adet reklam filmi tarzında birşey çektim, Onun reklamını yapmayı düşünüyorum

herhangi bir haber sitesinden buna benzer bilgiler bularak ve kaynak göstererek slayt hazırlasak sıkıntı yaşanır mı telif açısından.

Bende bu işe gireli 1 hafta oldu. 3 video hazırladım. Ama izlenim alamıyorum.
Ama youtube a batığımda benzer örnekler var. 20-25 video ile 4.5 m izleme 20-25 k abone yapmış.
Bir tutsa :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri