özgün çalışanlara soru

S
  • Kullanıcı Scott
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji
S

Scott

Guest
Merhaba arkadaşlar özgüne başladımda birkaç sorum olacak

1- benim imkanlarım olmadığı için movie maker'den mesela ilginç bilgiler gibi yazılı videolar hazırlıyorum bunlar kazandırır mı ve izlenir mi yani geleceği olurmu

2- 1000-2000 videodan sonrası geleceğime yatırım yapar mı ?

3- özgün çalışanlar kaç videoyla ne kadar kazanıyorsunuz ve ne kadar süredir ?

4- tavsiyeleriniz ? imkanım olarak sadece discovery telefonum var o kadar.

dostum yaş eğer 15se ciddi anlamda söylüyorum bırak bu işi ve dersklerine çalış.Yazın için uğraş olsun diyorsan Farklı şeyler düşün.ilginç videoalr falan filan tutmaz.önereceğim bi kategori maalesef ki aklımda yok ama vizyonunu geniş tut.artık izlenmiyor ilgin bilgiler falan hep aynı kanal türleri çünkü.yenilikkçi olrusan tutturursun

yaz tatili için düşünüyorum ders felan yok şuanda zaten. İlginç bilgiler örnekti sadece öyle videolar tutar mı diye sordum

tutar fakat öyle ilginç olmalıki mesela bi hayvanın ilginç özelliğini sağlam kamerayla full hd çekip ingilizce bi şekilde anlatırsan (belgesel tadında ve min 6-7 dakka boyunca) o zaman gelecek vaad edebilir :)

yazın full pc başında olacaksan youtube işine yoğunlaş.
Video meselesine gelincede kardeşim kafan ne istiyorsa onu at.

Telif yiyeceksin, para kazanman kapanacak, flag yiyeceksin bunları deneye deneye öğreneceksin tecrübe edineceksin.

özgün videolar emek ister 1 aydır bir kac özgün video yapmak icin ugrasıyorum
1000 2000 video dedigin bir anda olacak sey degil ama 1000 2000 videodan ortalama 2 sene sonra 100 bin abonen olsa 1 2 bin alırsın rahat maaş gibi

yazın full pc başında olacaksan youtube işine yoğunlaş.
Video meselesine gelincede kardeşim kafan ne istiyorsa onu at.

Telif yiyeceksin, para kazanman kapanacak, flag yiyeceksin bunları deneye deneye öğreneceksin tecrübe edineceksin.

adamın kafasını fazla bulandırma 200 300 kazanıcam diye derslerden geri kalır :D

özgün videolar emek ister 1 aydır bir kac özgün video yapmak icin ugrasıyorum
1000 2000 video dedigin bir anda olacak sey degil ama 1000 2000 videodan ortalama 2 sene sonra 100 bin abonen olsa 1 2 bin alırsın rahat maaş gibi

hocam özgünle 2 yılda 1-2 bin tl kazanacağıma spamla 1 ayda 5 bin kazanmak var uğraşarak özgünü neden tercih etmeliyim ki

hocam özgünle 2 yılda 1-2 bin tl kazanacağıma spamla 1 ayda 5 bin kazanmak var uğraşarak özgünü neden tercih etmeliyim ki

işte kardeişm bu yüzden kazanamazsın :) hemde hiç.işi hiç bilmeden aylık 5 k tl kazanmak kolay mı sandın sen :) para hırsı bürümeyecek gözünü :)

dostum özgün çalışırsan ilk başlarda kazanamazsın ama gelecekte iyi kazanır şansın olursa bide özgün çalıştığında videonu bu foruma atma nasıl olmuş felan diye burdakiler çekemiyorlar özgün çalışanları videoya hemen disslike felan veriyorlar ama özgün çalış bırakma bu işi derslerine de çalış youtube de de çalış en kötü ihtimal haftada 1 tane video yapacak zamanın vardır olacaktır illaki hem kazanırsın

Özgün ileri dönük calısmalarına yon verir istikrarlıdır. Spamdan 5 bin kazanmak da kolay degil benim bildigime gore . bir bakmıssın 1 tl bile kazanammıssın forumda goruyoruz adamlar yakınıyor durumdan.

peki özgün mesela 1-2 yıl çalıştım diyelim 3-4 k'yı gördüm kanalım kapanacak diye korkmadan her ay rahat rahat yaşayabilir miyim ?

adsense mi kullanayım özgünde yoksa partner mi ?

son olarakta kanalı karmakarışık yapsam olur mu video kategorisi bakımından arada tanıtım arada yazılı aradada eğlenceli videolar atsam ?

peki özgün mesela 1-2 yıl çalıştım diyelim 3-4 k'yı gördüm kanalım kapanacak diye korkmadan her ay rahat rahat yaşayabilir miyim ?

adsense mi kullanayım özgünde yoksa partner mi ?

son olarakta kanalı karmakarışık yapsam olur mu video kategorisi bakımından arada tanıtım arada yazılı aradada eğlenceli videolar atsam ?

Olur tabi neden olmasın istedigini at ancak özgün demek sana özel demek onu bilerek davran kendin ol youtube neden kapatsın ki ? birisinin malını gasp etmedin sonucta.

bir müziği alıp onu 1 saat olarak uzatanlar var sizce para kazandırır mı baya izlenme alıyor

Deneye yanıla gör forumu oku bütün bilgiler mevcut.hazıra konulmuyor anlayacağın.deneyip olur olmaz göreceksin.

Merhaba arkadaşlar özgüne başladımda birkaç sorum olacak

1- benim imkanlarım olmadığı için movie maker'den mesela ilginç bilgiler gibi yazılı videolar hazırlıyorum bunlar kazandırır mı ve izlenir mi yani geleceği olurmu

2- 1000-2000 videodan sonrası geleceğime yatırım yapar mı ?

3- özgün çalışanlar kaç videoyla ne kadar kazanıyorsunuz ve ne kadar süredir ?

4- tavsiyeleriniz ? imkanım olarak sadece discovery telefonum var o kadar.

1 - İlgi çekici konulara değinirsen elbette

2 - çok videodan öte az ve öz olması daha iyi bence

3 - 430 video ve tek kanal çalışıyorum.kanalım 4 yıllık ama 1 yıldır kazanıyorum.

4- bu iş pc başında olmalıdır.videolarına uygun face profilleri yada sayfaları bulmaya bak.videolarına uygun gruplara paylaşım yap mesala.

en önemli şey bu işte sabır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri