Özgün çalışma hk.

• Kullanıcı djyalchen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

djyalchen

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar mrb, özgün içerik için hazırlık yapıyorum, bir süredir kafamda olan projeleri yavaş yavaş hayata geçiricem, bu son yaşanan para kazanma kapatılması kıyımında çok sağlam kanalımı kaybetmeminde bunda büyük etkisi oldu,

Kullanabileceğimiz Bir müzik altyapımız ve tecrübemiz var, özellikle kardeşim iyi müzisyen ve piyasayı sallayacak sesi var, bir çok yerde sahne alıyor henüz patlamadı ancak sağlam patlayacağından hiç şüphem yok, bu patlamayı youtube ile başlatmak istiyorum...

Yaklaşık 6-7 enstruman çalıyor, bende enstrumanlarda iyiyim, gitar, bağlama, org, keman gibi, birlikte görsel olarakta farklı videolar oluşturabiliriz (oyunculukta var) youtube de çok ilgi göreceğini düşünüyorum...

Bunlarla ilgili kafama takılan sorular şunlar;

*Öncelikle genel olarak öneriniz nedir yani yol haritası gibi yada siz olsanız nasıl değerlendirirdiniz?

* Sanatçılara ait müzik veya şiirleri kendim seslendirsem teliften sıkıntı çıkartırmı, örneğin Orhan Gencebayın bir parçasını kendim çalıp seslendircem, enstruman alt yapı ve ses bana ait olacak,

* Bu tarz çalışmalarda para kazanmayı aktif etmede sorun olurmu?

* Logo, intro vs kullanmalımıyım, videonun kopyalanmasına karşı nasıl önlemler alabilirim?

*Kanal normal mi, Partner mi olmalı? Partner olacaksa bu tarz içerikte hangi Networkü önerirsiniz?

Öneri ve Yorumlarınızı Bekliyorum.. Teşekkürler..

Arkadaşlar Birikimi, tecrübesi ve önerileriyle bizlere ışık tutacak kimse yokmu :)

Pek fazla birikimim olduğunu söyleyemem ama amatör şarkıcılar üzerine yapmış olduğum kanaldaki bazı videolarda telif sorunu yaşamadım. Yani şarkının adı veya müziği(Karaoke tarzı falan olmadıkça) sıkıntı çıkartmıyor.

Partnerlik konusunda bende yeniyim izlenimlerim pek iy değil. Fakat partnerlik daha iyi diyen arkadaşlar çok fazla. Bence izlenimi çok olacağına inanıyorsan partner olmalısın.

Pek fazla birikimim olduğunu söyleyemem ama amatör şarkıcılar üzerine yapmış olduğum kanaldaki bazı videolarda telif sorunu yaşamadım. Yani şarkının adı veya müziği(Karaoke tarzı falan olmadıkça) sıkıntı çıkartmıyor.

Partnerlik konusunda bende yeniyim izlenimlerim pek iy değil. Fakat partnerlik daha iyi diyen arkadaşlar çok fazla. Bence izlenimi çok olacağına inanıyorsan partner olmalısın.

Yorumun için Teşekkür ederim, Muhtemelen partner olacak bu kanal, özgün olduğu için birazda izlenmeler oturunca sağlam partnerliğe kabuledilebilirim diye düşünüyorum..

Arkadaşlar mrb, özgün içerik için hazırlık yapıyorum, bir süredir kafamda olan projeleri yavaş yavaş hayata geçiricem, bu son yaşanan para kazanma kapatılması kıyımında çok sağlam kanalımı kaybetmeminde bunda büyük etkisi oldu,

Kullanabileceğimiz Bir müzik altyapımız ve tecrübemiz var, özellikle kardeşim iyi müzisyen ve piyasayı sallayacak sesi var, bir çok yerde sahne alıyor henüz patlamadı ancak sağlam patlayacağından hiç şüphem yok, bu patlamayı youtube ile başlatmak istiyorum...

Yaklaşık 6-7 enstruman çalıyor, bende enstrumanlarda iyiyim, gitar, bağlama, org, keman gibi, birlikte görsel olarakta farklı videolar oluşturabiliriz (oyunculukta var) youtube de çok ilgi göreceğini düşünüyorum...

Bunlarla ilgili kafama takılan sorular şunlar;

*Öncelikle genel olarak öneriniz nedir yani yol haritası gibi yada siz olsanız nasıl değerlendirirdiniz?

* Sanatçılara ait müzik veya şiirleri kendim seslendirsem teliften sıkıntı çıkartırmı, örneğin Orhan Gencebayın bir parçasını kendim çalıp seslendircem, enstruman alt yapı ve ses bana ait olacak,

* Bu tarz çalışmalarda para kazanmayı aktif etmede sorun olurmu?

* Logo, intro vs kullanmalımıyım, videonun kopyalanmasına karşı nasıl önlemler alabilirim?

*Kanal normal mi, Partner mi olmalı? Partner olacaksa bu tarz içerikte hangi Networkü önerirsiniz?

Öneri ve Yorumlarınızı Bekliyorum.. Teşekkürler..

- Öncelikle Videoların Kalitesi İyi olsun.Başlıkları iyi tut kolay aratılabilir olsun
-Orhan Gencebay'ın bir şiirini seslendirsren bir sıkıntı olmaz ama müzikte tekrarlanan basslar veya her neyse bilindik bir sanatçıdan alınmış olmasın gerçi kendi müziğini yapınca telif yeme oranın çok düşük
- bu tür çalışmalarda para kazanma çok kısa sürede aktif olur. Zorluk yaşamazsınız
-Videonun kopyalanmaması veya kopyalayınca sana dönüş olması için videonun ilk saniyelerine hem kanal ismini hemde sağ üst köşeye kanal adının logosunu koy bende son videolarım da böyle yapmaya çalıştım çünkü adamın benden kopyaladığı video daha çok izlenmiş bunun için önlemini al
- Yeni kanaldan Partner Olamassın benim günlük 3000 gösterimli bir kanalım 3 taraf eşleğeni olduğu için
-İlk Başlarda Ek açıklama ile "Abone olmayı ve paylaşmayı unutmayın" diye Not düşebilirsin
Başarılar

- Öncelikle Videoların Kalitesi İyi olsun.Başlıkları iyi tut kolay aratılabilir olsun
-Orhan Gencebay'ın bir şiirini seslendirsren bir sıkıntı olmaz ama müzikte tekrarlanan basslar veya her neyse bilindik bir sanatçıdan alınmış olmasın gerçi kendi müziğini yapınca telif yeme oranın çok düşük
- bu tür çalışmalarda para kazanma çok kısa sürede aktif olur. Zorluk yaşamazsınız
-Videonun kopyalanmaması veya kopyalayınca sana dönüş olması için videonun ilk saniyelerine hem kanal ismini hemde sağ üst köşeye kanal adının logosunu koy bende son videolarım da böyle yapmaya çalıştım çünkü adamın benden kopyaladığı video daha çok izlenmiş bunun için önlemini al
- Yeni kanaldan Partner Olamassın benim günlük 3000 gösterimli bir kanalım 3 taraf eşleğeni olduğu için
-İlk Başlarda Ek açıklama ile "Abone olmayı ve paylaşmayı unutmayın" diye Not düşebilirsin
Başarılar

Arkadaşım Kıymetli bilgilerin için teşekkür ederim, söylediklerin çok mantıklı deneyeceğim, yanlız içerik özgün olduğundan partner kanal çok daha mantıklı geliyor bana , çok iyi bir networkte... başlangıçta adsense, sonra partnerde olabilir gerçi, hem izlenme bir seviyeye geldiğinde partnere kabul edilmede sorun olmaz, diye düşünüyorum,,,

Bende enstruman ile birlikte şarkı söyleyip video cekiyordum. Ama para kazanmak ıcın degildi kesinlikle ! ve bu halde olduğunda dahi telif yedim pek çok kez. Seslendireceğin şarkıyı iyice araştır derim.

Yok Amatör Müzikte Pek Sorun Çıkmıyor benimde Kendi arkadaşlarımın Düğünlerde Söylediği 60 adet video var Hepsi de Reklamlı Günlük 2000 gösterime 50 reklam veriyor.
En azından Denemesi Bedava :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri