Özgun calisma icin kamera onune gecme sikintisi

• Kullanıcı kyters
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji
Türkçe mi?

Çok takma, bu zamanda 30 yaşında adamlar balonlu malonlu şeyler anlatıyor. Türkiye'de başarana kadar destek olmaz hiçbir yerden, ne zaman paralar gelir milletin gözü açılır ve sögüşleme mekanızması çalışır. Sen işine bak, ben de geçiyorum yabancı kanalımda kamera karşısına. Çok zor bir şey değil, 3-4 video sonra alışırsın.

ah ingilizcem olsa super olurdu ama malasef turkce olarak yapabiliyorum. dediginiz de dogru bu ulkede bole ama bu site gib gercekten destek oldunuz bol bol ins. hepiniz sagolun bu destegi karsiliksiz koymam

---------- Spam Engelliyici 23:36 ---------- Önceki Mesaj 23:34 ----------

şöyle örnek verim dostum sana

bu bir sene önceki videom

https://www.youtube.com/watch?v=AhcHsTvtLtw

bu da geçen aylarda koyduğum

https://www.youtube.com/watch?v=ZXmWpGBuuyE

alışıyosun yani =)

mobilim ama resimlerden bile belli kendini baya bi asmissin gibi abi :)

2-3 ay önceye kadar bende aynıydım :) Ama 1-2 tane çektikten sonra hiç utanma vs olmuyor :)

---------- Spam Engelliyici 23:43 ---------- Önceki Mesaj 23:42 ----------

oncelikle selamun aleykum arkadaslar bi ozgun projem var bilgi verici bi kanal olcak ama kuru kuruya degil eglenerek sikinti su kamera onune gecmekden cekiniyorum ya ailem akrablarim izlerse diye hem kamera masa yesil perde baya bi sikinti olcak

Sizce sadce slayt uzerinden anlatsam mi daha iyi kamera karsisindan mi fark edermi lutfen bi yardimci olursaniz konuyu bulmam aylarimi aldi simdiden sagolun

- Heyecan sikintim yok toplum a karsi baya bi konusma yaptim yuzlerine baka baka kamera daha kolay olcagini dusunuyorum ama bu tanidiklardan cekiniyorum okul mu okuyor ne yapiyor bos islerle ugrasiyor vs vs, aileme dicekler ah bana deseler

Şu boş işler demeleri bitmez malesef... Belki çok iyi para kazanırsan giderilebilir... :D

2-3 ay önceye kadar bende aynıydım :) Ama 1-2 tane çektikten sonra hiç utanma vs olmuyor :)

---------- Spam Engelliyici 23:43 ---------- Önceki Mesaj 23:42 ----------

Şu boş işler demeleri bitmez malesef... Belki çok iyi para kazanırsan giderilebilir... :D

sizinde desteklerinizle deniyecem ins. evet bi para alirsam hemen degisecek hersey buna eeminim :) nasil yapion internetten para mi kazanilirmis vs vs olucak :D

gift-wrap-500x500.jpg

bu işini görmez mi hocam :)

şaka bir yana, bende de var aynı durum...
hem kamera karşısına geçmekten hemde anlatım yaparken takılınca toparlayamacakmışım gibi geliyor bazen..

aslında düşününce bu doğallık daha cezbeder insanı, izlettirir gibi geliyor.
bir kaç video çekip denemek - tepkileri öl.mek lazım aslında

sen yavaş yavaş kazanıp canlıları gösterince ailen de bişey demez akrabalarında :D

gift-wrap-500x500.jpg

bu işini görmez mi hocam :)

şaka bir yana, bende de var aynı durum...
hem kamera karşısına geçmekten hemde anlatım yaparken takılınca toparlayamacakmışım gibi geliyor bazen..

aslında düşününce bu doğallık daha cezbeder insanı, izlettirir gibi geliyor.
bir kaç video çekip denemek - tepkileri öl.mek lazım aslında

hocam onu görünce farklı bizi geliyor aklina idare ederim :)
pazartesi kamera amcam birinden ödünç denicem bakalim

---------- Spam Engelliyici 23:48 ---------- Önceki Mesaj 23:47 ----------

sen yavaş yavaş kazanıp canlıları gösterince ailen de bişey demez akrabalarında :D

oraya gelinceye ki zamanda önemli :D

Kendin 1 kere çek kendin izle 1-2 yakınına izlettir beğenirlerse devam et yoksa bu tarzdan takıntın varsa hiç başlama bana kalırsa.Ses iyi ise sadece sesli anlatım yap yada.

Denemelik kanal aç videolarını oraya yükle. (Yada normal kanalına özelde yükle videoları) 4-5 tane video yükle. Sonra videoları silme 1 hafta kalsın orada. 1 hafta sonra tekrar gir kanalına videolarını izle. Kendini beğenirsen tam olarak başla bu işe. Hatalar görürsen o hatalarını düzelt. Bir süre sanki abonelerine yüklüyormuşsun gibi videolar yükle böyle antreman bu sonra zaten açılacaksın.

[MENTION=10460]kyters[/MENTION] hocam sen işin kralınıda yapsan eleştirenler olacaktır o yüzden kimseye aldırış etme :)

[MENTION=10460]kyters[/MENTION] hocam sen işin kralınıda yapsan eleştirenler olacaktır o yüzden kimseye aldırış etme :)

denicem inş. Şali günü kamera ayarlamayi düşünüyorum bi arkadaşlardan :) saolun desteğiniz icin

Goruslerine guvendigin 3 5 kisiye izlet mumkunse gormus gecirmis 30 yas ustu olsunlar.. kamerada nasil durdugunu enerjinin karsi tarafa gecip gecmedigi uzerine bir konus.. herkes kamera önünde karsi tarafa iyi enerji veremeyebilir eger olmassa da üzülcek bir sey yok sesini kullanirsin...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri