Özgun calisma icin kamera onune gecme sikintisi

• Kullanıcı kyters
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

kyters

Kayıtlı Üye
oncelikle selamun aleykum arkadaslar bi ozgun projem var bilgi verici bi kanal olcak ama kuru kuruya degil eglenerek sikinti su kamera onune gecmekden cekiniyorum ya ailem akrablarim izlerse diye hem kamera masa yesil perde baya bi sikinti olcak

Sizce sadce slayt uzerinden anlatsam mi daha iyi kamera karsisindan mi fark edermi lutfen bi yardimci olursaniz konuyu bulmam aylarimi aldi simdiden sagolun

- Heyecan sikintim yok toplum a karsi baya bi konusma yaptim yuzlerine baka baka kamera daha kolay olcagini dusunuyorum ama bu tanidiklardan cekiniyorum okul mu okuyor ne yapiyor bos islerle ugrasiyor vs vs, aileme dicekler ah bana deseler

Son düzenleme:
Ailen akrabaların izlerse ne olacak ki? Tavsiyem biraz omeglede takıl sonra kendi kendine atarsın üstünden bu yükü :D

kotu bisi yapmiyorsun kardesim eger gercekten yapmak istiyorsan oyle seyleri dusunmemen lazim gir youtube bak yasli basli adamlarmar ne aptalliklar yapiyor sen onlar gibi yapmaycaksin ne diycek cevrendekiler ilk basta cekinirsin sonra alisirsin emin ol

hayatın en önemli kurallarından birini sana söyliyeyim; Başkalarının ne dediğini asla önemseme, çünkü sen ne yaparsan yap onlar zaten hep arkandan konuşacaklar.Sakın öyle utanma çekinme kendini açmaya girişken olmaya çalış utanılacak ne var ? bak etrafına 1 milyon tane youtuber var onlar yapıyorsa sen neden yapamayasın

Arkadaşın söylediğine katılıyorum önce omegle chatroulette gibi sitelerde takıl kameraya çıkma stresini at daha sonra çekim yapmaya başlarsın

Ayrıca insanların söyledikleri neden bu kadar umrunda olsun, aile akraba çevre durumundan pes etmezsin herhalde bu yaşta :) Tabi profilindeki yaş doğruysa

Bu arada toplumumuz için bir öz eleştiri yapayım çok kasıyoruz kendimizi..Chatroulette Omegle takılanlar bilir yabancılar inanılmaz rahatlar ancak biz aman yanlış konuşmayım, aman düzgün görüneyim gibi bir ton şeye takıyoruz kafayı..Bunları aşmamız gerekiyor yıl 2016 olacak

Ailen akrabaların izlerse ne olacak ki? Tavsiyem biraz omeglede takıl sonra kendi kendine atarsın üstünden bu yükü :D

:D ya benimki utanma degilde bak bak bilal bilmem ne sitelerinde bos bos kendini cekmis isde okuyomu ne yapiyo ooo neler gelir neler. o sietye bi kere girdimde acmadi beni hep erkek denk geldi :D

---------- Spam Engelliyici 14:57 ---------- Önceki Mesaj 14:53 ----------

kotu bisi yapmiyorsun kardesim eger gercekten yapmak istiyorsan oyle seyleri dusunmemen lazim gir youtube bak yasli basli adamlarmar ne aptalliklar yapiyor sen onlar gibi yapmaycaksin ne diycek cevrendekiler ilk basta cekinirsin sonra alisirsin emin ol

ya o bilene kotu birsey degil bilmeyen kara cahillerden sikintu cekiyorum cekingenlik yok alisginim toplum onune cikip konusmalara ama tanidiklarin seyligi yuzunden cekiniyorum ama yapabilirsem ins. sizleride unutmucam :)

hayatın en önemli kurallarından birini sana söyliyeyim; Başkalarının ne dediğini asla önemseme, çünkü sen ne yaparsan yap onlar zaten hep arkandan konuşacaklar.Sakın öyle utanma çekinme kendini açmaya girişken olmaya çalış utanılacak ne var ? bak etrafına 1 milyon tane youtuber var onlar yapıyorsa sen neden yapamayasın

Evet orda haklisin . ben toplumda konusma yapiyorum sík olarak heyecan yokda isde bu tanidiklarin cahilce edicekleri lafdan cekiniyorum ondan slayttan anlatmayi dusunuyorum en azindan benim oyle yapabilecegimi dusunemezler

slayt anlatimli kanalinda beklediginden daha iyi yerlere geldiginde kamera olayına geç derim fikrim

kendi özgün fitness kanalım var salonda idman atarken izleyenler denk geliyor arada selam falan veriyolar güzel birşey aslında o yüzden korkunu yenmek için younow'a girip yayın yapan kişileri vs izlersen belki motive edici olabilir

Arkadaşın söylediğine katılıyorum önce omegle chatroulette gibi sitelerde takıl kameraya çıkma stresini at daha sonra çekim yapmaya başlarsın

Ayrıca insanların söyledikleri neden bu kadar umrunda olsun, aile akraba çevre durumundan pes etmezsin herhalde bu yaşta :) Tabi profilindeki yaş doğruysa

Bu arada toplumumuz için bir öz eleştiri yapayım çok kasıyoruz kendimizi..Chatroulette Omegle takılanlar bilir yabancılar inanılmaz rahatlar ancak biz aman yanlış konuşmayım, aman düzgün görüneyim gibi bir ton şeye takıyoruz kafayı..Bunları aşmamız gerekiyor yıl 2016 olacak

yasimi salladiydim galiba yasim 22 :) ben toplumun onune cikip konusmalara alisginim da isde bu tanidik cahil cevrenin diyeceklerine alisgin degilim. sizce sadece sesle yapsam fark edermi izlenim hit

---------- Spam Engelliyici 15:07 ---------- Önceki Mesaj 15:04 ----------

slayt anlatimli kanalinda beklediginden daha iyi yerlere geldiginde kamera olayına geç derim fikrim

ikisindede slayt olucakda kamerada az gorunup gerisni sesli bi sekilde anlaticam ama dediginiz kafama baya yatti olabilir saolun

---------- Spam Engelliyici 15:13 ---------- Önceki Mesaj 15:07 ----------

Aynı sorun bende de var :D

ne yapcaz biz ya :(

Sesle de yapabilirsin görüntüyle de ancak ikisinde de konuşma şeklin vücut dilin ses tonun vb gibi özelliklerin çok önemli

Bence komik bir maske takıp komik şeyler anlat hem kimse sen olduğunu da bilmez.

O halde slayt ı projektörde verecek isen ayakta meteoroloji haberi sunar gibi bilgi verebilirsin.Yok bilgisayardan ise bence görünmeden ekrandan anlat orda sesinin kalitesi daha çok öne çıkar ayrıca müzik eşliğinde iyi olacaksa birde müzik iyi olabilir bence.

Türkçe mi?

Çok takma, bu zamanda 30 yaşında adamlar balonlu malonlu şeyler anlatıyor. Türkiye'de başarana kadar destek olmaz hiçbir yerden, ne zaman paralar gelir milletin gözü açılır ve sögüşleme mekanızması çalışır. Sen işine bak, ben de geçiyorum yabancı kanalımda kamera karşısına. Çok zor bir şey değil, 3-4 video sonra alışırsın.

O halde slayt ı projektörde verecek isen ayakta meteoroloji haberi sunar gibi bilgi verebilirsin.Yok bilgisayardan ise bence görünmeden ekrandan anlat orda sesinin kalitesi daha çok öne çıkar ayrıca müzik eşliğinde iyi olacaksa birde müzik iyi olabilir bence.

projektor e vericek durumum yok olsa gercekteb iyi fikir. bende bilgisayardan dusunuyorum ama farki olurmu izleme olarak gorunup gorunmemem?

aleykümselam. tepkileri düşündüğünün tam tersi olabilir. strese gerek yok
gitgide geliştirirsin zaten kendini zamanla eski videolarına sen bile bakarken gülersin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri