Özgün çalışmak isteyenlere elimden geldiğince destek

• Kullanıcı EmreYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

EmreYT

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Merhaba arkadaşlar..

Kendimden biliyorum, Fikir var tamam, inanıyorsun tamam, olucak diyorsun iyi güzel de ekipman yok.. Özgün çalışmak isteyenlere elimden geldiğince destek olmak istiyorum ( spamcılara ölüm değil tabiki vardır fikriniz destek olur beraber çekeriz :) )

İstanbul içi Kamera ve mikrafona ihtiyacı olan benimle irtibata geçebilir

Tek şart müsait günümüzde çekimi ben yaparım sonra yemeğimizi yer muhabbetimizi eder gideriz .. paylaşımcı ve insancıl birisi oldugum için buraya böyle bir başlık açmak istedim umarım konu baltalanmaz..

Baltalanmaz niye baltalansın, İstanbul'da olup kameram vs. yok diyenler için güzel fırsat..

Değerlendirilebilir...

Merhaba arkadaşlar..

Kendimden biliyorum, Fikir var tamam, inanıyorsun tamam, olucak diyorsun iyi güzel de ekipman yok.. Özgün çalışmak isteyenlere elimden geldiğince destek olmak istiyorum ( spamcılara ölüm değil tabiki vardır fikriniz destek olur beraber çekeriz :) )

İstanbul içi Kamera ve mikrafona ihtiyacı olan benimle irtibata geçebilir

Tek şart müsait günümüzde çekimi ben yaparım sonra yemeğimizi yer muhabbetimizi eder gideriz .. paylaşımcı ve insancıl birisi oldugum için buraya böyle bir başlık açmak istedim umarım konu baltalanmaz..

Bir böylelerivar forumda birde bu satıcılar helal olsun hocam sana..

ah hocam yeni biriyle anlaştım yoksa sizinle anlaşırdık

İlerleyen günlerde sizinle iletişime geçebilirim. Şimdiden teşekkürler.

Mobil

Güzel hareketler. birileri bilgi paylaşmak isterken bir diğerinin sakın paylaşma diye enğel olduğu şu zor zamanlarda:) ekipman desteği vereceğim diyor arkadaş istanbulda olan şak diye alnından öpsün arkadaşı :) yemekde yeriz diyor yemekten sora böbreği orda bırakmayın aman dikkat:)

Ooo gerçekten büyük bir düşünce. Helal olsun tebrikler. :)

14 yaşında Figüran rol falan filan arıyosanız her türlü varım özgüncülere hep destek tam destek :D

Bende ozgune gecmek istiyorum kahrolasi bilgisayarimds bitiyor hersey :-(

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kameraya ihtiyaç yokta diğer videonu çekmeye senle gelmek isterim.Yakın zamanda video çekeceksen gelmek isterim :)

Abi burada ciddi bir fikir olsun, kamera istensin; elimdeki Sony Pmw 320'yi getirmezsem namerdim. Bu arada tebrikler, videonu izledim. Biraz kurgu eksiği var ama yine de buradaki çoğu videodan daha iyi ve güzel bir fikirle yola çıkmışsın.

Arkadaşlar kameram var ama başka açı için bana Go Pro lazım .. var mıdır ist da go pro sahibi

bu arada başlıktaki gibi teklifim geçerli ama daha kimse iletişime geçmedi bu konuyla ilgili .. çok ilginç valla :S ..

Son düzenleme:
İstanbul içi özgün çalışacak arkadaşlara bende yardimci olabilirim Canon 600D kameram mevcut evde yatacagina ise yarasin güzel konu :)

ya bugun ozgun bırseyler yapmaya calıstım ama bu seferde ünleme takıldım .
yahu arkadaş sadece dısardakı araba korna sesı mı koyucaz baska hıcmı muzık koyamıcam vıdeolarıma ya yeter artık bıktım

dostlar şevkinizi kırmak istemem ama geçen iyi bir belgesel yaptım doğaçlama "Adil kullanım" politikasına göre bir ay bekledi 12 kişi izlemişdi :) bende liste başına devam ettim mecburen :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri