Özgün Çalışmak İstiyorum Diyenlere

• Kullanıcı mixnewss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

mixnewss

Kayıtlı Üye
ARkadaşlar merhaba belki programı aktif olarak kullananlar vardır ama biraz önce baska bir konuda [MENTION=705]Rigobert[/MENTION] hocamın tavsiye ettiği bir programın yaptıkları hoşuma gitti demo sürümünü buldum yükledim 15 gün izin veriyor demo olarak kullanmanıza Öncelikle [MENTION=705]Rigobert[/MENTION] hocama program ismi için teşekkür ediyorum

İngilizce bilmediğim için çok hakim olamadım ama ben 15 dakika içerisinde göz rengi ten rengi okunan metnin değişikliği ve ses klipi attıysam bu programa iyi kötü bir şey çıkarabildiysem ortaya sanırım bu programda hayal gücünüzü kullanım sürekli gelir saglıyacak kendi içeriklerinizi yaratabilirsiniz ben sadece ön fikir olması için böyle bir konu açtım .FormatFactory545454 - YouTube

Kedinin okudugu metin translateyle çevrilmiş olup türkçesini bir alt satıra yazdım.

Türkçesi:Sevgili ytpara.com üyeleri crazy talk v7 programında hazırlanmış olan bu küçük animasyon filmine hoşgeldiniz

Ben kendim altından kalkabilirmiyim bilmiyorum ama :D bence program ingilizce bilmek dışında geri kalan herşeyi size bırakıyor

ARkadaşlar merhaba belki programı aktif olarak kullananlar vardır ama biraz önce baska bir konuda [MENTION=705]Rigobert[/MENTION] hocamın tavsiye ettiği bir programın yaptıkları hoşuma gitti demo sürümünü buldum yükledim 15 gün izin veriyor demo olarak kullanmanıza Öncelikle [MENTION=705]Rigobert[/MENTION] hocama program ismi için teşekkür ediyorum

İngilizce bilmediğim için çok hakim olamadım ama ben 15 dakika içerisinde göz rengi ten rengi okunan metnin değişikliği ve ses klipi attıysam bu programa iyi kötü bir şey çıkarabildiysem ortaya sanırım bu programda hayal gücünüzü kullanım sürekli gelir saglıyacak kendi içeriklerinizi yaratabilirsiniz ben sadece ön fikir olması için böyle bir konu açtım .FormatFactory545454 - YouTube

Kedinin okudugu metin translateyle çevrilmiş olup türkçesini bir alt satıra yazdım.

Türkçesi:Sevgili ytpara.com üyeleri crazy talk v7 programında hazırlanmış olan bu küçük animasyon filmine hoşgeldiniz

Ben kendim altından kalkabilirmiyim bilmiyorum ama :D bence program ingilizce bilmek dışında geri kalan herşeyi size bırakıyor

bu programı kullanmak ciddi anlamda beceri ister kardeşim ya.. ama programı kaptın mı birde hayal gücü olursa değme keyfine :D :D :D

bu programı kullanmak ciddi anlamda beceri ister kardeşim ya.. ama programı kaptın mı birde hayal gücü olursa değme keyfine :D :D :D

benceede dostum yemin ederim şu youtube işinde heycanlandıran sana 2 şey var beni :D 1.si ulen millet tomarla götürüyor bende biraz kazanayım düşüncesi
2. olarakda bu program oldu :D

---------- Mesaj saat 20:54:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:47:02 civarında gönderildi. ----------

benceede dostum yemin ederim şu youtube işinde heycanlandıran sana 2 şey var beni :D 1.si ulen millet tomarla götürüyor bende biraz kazanayım düşüncesi

hocam bildiğin program varmı youtubedeki dersleri ingilizce bu sözleri neyle türkçeye çevirip dinleyebilrim veya metin olarak :D
[MENTION=4872]KimLanBunLaR[/MENTION]
[MENTION=5608]astalawista[/MENTION]

Bende fikir vereyim. Ama şimdi herkes oraya yüklenecek :D Neyse özelden atam!..

[MENTION=1931]Mercurial[/MENTION] hocama bi sor o baya iyi bu ingilizce konularında

---------- Mesaj saat 20:54:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:47:02 civarında gönderildi. ----------

hocam bildiğin program varmı youtubedeki dersleri ingilizce bu sözleri neyle türkçeye çevirip dinleyebilrim veya metin olarak :D

[MENTION=4872]KimLanBunLaR[/MENTION]
[MENTION=5608]astalawista[/MENTION]

bilmiyorum valla kardeşim ama program baya hoşuma gitti :D bir haftada kaparsın bu işi sen...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri