Özgün Çalışmayıp Kanallarını Partner Yapmak İsteyen Arkadaşlar İçin

Başvurduk ancak 4-5 saat geldi henüz bir haber yok. Bu arada sıfır kanal ile başvurdum. O şekilde kabul edilmeme durumu var mı? Bu arada hayırlı olsun.

musicnation mu? benim kanalım para kazanmasın diye tikleri kaldıran partner mi? haha.. girecek arkadaşlar bu sonuçları kabullenip başvursun. yarın kazanmaya başlarsanız kazancınıza göz koyabilirler.

Başvurduk ancak 4-5 saat geldi henüz bir haber yok. Bu arada sıfır kanal ile başvurdum. O şekilde kabul edilmeme durumu var mı? Bu arada hayırlı olsun.

Başvurualrı gönderdim en kısa zamanda onaylarlar kanalınızın kontrol panelini kontrol edin.

İçinde video olmayan ama partnere girdikden sonra kanala video yüklenme sözü veren kişilerde girebiliyormu ?

Şuan için boş kanallarda oanylanıyor ama video olmasında fayda var.

musicnation mu? benim kanalım para kazanmasın diye tikleri kaldıran partner mi? haha.. girecek arkadaşlar bu sonuçları kabullenip başvursun. yarın kazanmaya başlarsanız kazancınıza göz koyabilirler.

partnere ilk girdiginde reklamların kapanmasından bahsediyorsan diger partnerlerdede var o,sonradan tekrardan açılıyor.hatta reklamlar kapandıgında ben özellikle açmıyor,onlar açsın diye.reklamını açmaya gerek duymadıgım,kapalı kalsın dedigim kanallarda dahi istemesemde açıyorlar reklamları :) tabi bahsettigin başka bişeyse bilemem.

This channel doesn't exist!Check your spelling of the channel name.

hocam kanal adına ne yazsam bu hatayı alıyorum başvuruda benmi yapamadım acaba ne yazıyoruz "Your Youtube Channel " kısmına ?

hocam kanal adına ne yazsam bu hatayı alıyorum başvuruda benmi yapamadım acaba ne yazıyoruz "Your Youtube Channel " kısmına ?

örnegin kanalın url adresi : youtube.com/user/fatihbaz diyelim.o kısma sadece fatihbaz yazıcaksın hocam.

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] arkadaşım yazmış

kanalınıza girin videolar a tıklayın url de

özel url almışsanız /user/
özel url almamışsanız /channel/ yazısı varıdr

kanal adı yerine

user/ veya channel/ dan sonraki kısmı yazacaksınız

Simdilik 2 kanalla basvurdum 1 ine davet gelmis digerini kontrol.edemedim.
Kolay gelsin, basarilar.

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Simdilik 2 kanalla basvurdum 1 ine davet gelmis digerini kontrol.edemedim.
Kolay gelsin, basarilar.

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bütün başvular bizim tarafımızdan onaylandı networkunda davet göndermediği kanal gözüme çarpmadı kanalınızın kontrol panellerini inceleyin diğer kanallarınızda davet gelmiştir .)

başvuru yaptım bakalım ilk partner deneyimim :) owner ship tarzı birşeyden kanala ulasması için izin verdim doğru mu yaptım ? :) bol kazanclar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri