Özgün Eğlence Videolarım

• Kullanıcı PÖH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Videoyu yeni gördüm hocam eğlenceli olmuş güldürdü valla emeğinize sağlık :D

para kazanmayı açamıyorsan hiç uğraşma yeni kanal aç partnere geçir ilerde pişman olursun çünkü her an patlıyabilecek bir kanalın var

para kazanmayı açamıyorsan hiç uğraşma yeni kanal aç partnere geçir ilerde pişman olursun çünkü her an patlıyabilecek bir kanalın var

Hocam belki patlayınca yüksek abone olunca açılma ıhtımalı olur diye düşünüyorum ya sarı kaysı kanalının olmuş çünkü belki benimde olur tabi kanal patlarsa inşALLAH :)

Güncel Video

HİNT DİZİLERİ GEREKSİZ GERİLİM SAHNELERİ (PARODİ)

https://www.youtube.com/watch?v=56FALsS_p-0

S.a arkadaşlar özgün kanalımda paylaştığım eğlence komedi videoları bu başlık altında paylaşım umarım sizlerde beğenirsiniz :)

Güncel Video

CROSSHAİR VE RADAR OLMADAN CS:GO OYNAMAK (HS SHOW)

https://www.youtube.com/watch?v=RylbwbgOPis

Bro sen ne kadar zamandır emek veriyorsun hala yerinde sayıyorsun tabiri caizse. :) Şimdiye kadar 70bin abonelerde olman gerekiyordu en az verdiğin emeğe kıyasla. Yanlış giden birşeyler var bence videoları ve konseptini gözden geçir derim :)

Bro sen ne kadar zamandır emek veriyorsun hala yerinde sayıyorsun tabiri caizse. :) Şimdiye kadar 70bin abonelerde olman gerekiyordu en az verdiğin emeğe kıyasla. Yanlış giden birşeyler var bence videoları ve konseptini gözden geçir derim :)

Bro şans meselesi ya :D olmayınca olmuyor işte :) hani video çekincede benim bir kaybım olmuyor bende devam ediyorum :) sabreden derviş muradına ermiş diyoruz bakalım :D ne kadar eğlenceli video çekersen çek bende aşırı şansızlık oldugu için olmuyor işte :) oyun videoları eğlence videoları challengelar herşey var ama işte şans lazım yada para olucak reklam yapıcan :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri