Özgün Fikir Arayanlara

• Kullanıcı proares
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

proares

Kayıtlı Üye
Çok parlak fikirler olmasa da belki birilerinin işine yarar düşüncesi ile paylaşmak istiyorum. Burada paylaştın herkes yapar şeklinde düşünüyorsanız merak etmeyin eminim hiç kimse yapmayacaktır.

İlk olarak benim denediğim fakat ortaya güzel bir şey çıkaramadığım ingilizce tekerleme videoları.

2 kişi kamera karşısına geçip çeşitli tekerlemeleri söylemeye çalışıyorsunuz. Kim izleyecek demeyin işin güzel kısmı şöyle; her başarısız denemeden sonra çeşitli cezalar verilerek ortaya çok eğlenceli görüntüler çıkarılabilir. Bu tarz pek video yok internette. İlgilenmek isteyen olursa kanal adı logo sosyal medya sayfaları hazır bir şekilde bende mevcut, verebilirim.

ikinci olarak sisokak röportajı şeklinde fakat biraz daha farklı bir proje.
Bir adet küçük kardeşimize mikrofonu veriyoruz ve zaman zaman 'çocukların sorduğu' soruları insanlara sormasını istiyoruz ve cevap vermek için insanların uğraşlarını çekiyoruz :).

Örnek
bugün günlerden ne?
+ salı yavrum.
- niye?

Rüzgar neden esiyor ?
balıklar su içer mi?
kuşlar neden uçar?
güneşin ışığı neden hiç sönmüyor?

Bu şekilde çok fazla soru sorulabilir ve kesinlikle mükemmel cevaplar çıkacaktır buna eminim.

ilk fikir iyi hoşta ingilizce bilmiyorum yoksa yapardım buna uygun arkadaşlarımda vardı elimde :D

Hocam güzel fikir fakat türkçe daha sarımsaklasakta mı sarımsaklamasak tekerlemesini söyleyemiyorum birde şimdi;

A Tudor who tooted a flute
tried to tutor two tooters to toot.
Said the two to their tutor,
“Is it harder to toot
or to tutor two tooters to toot?''

bunu hiç söyleyemeyiz :D

Ama sağolun hocam güzel fikir.

Not:İngilizcem iyi sayılır ben söyleyebiliyorum.

Hocam güzel fikir fakat türkçe daha sarımsaklasakta mı sarımsaklamasak tekerlemesini söyleyemiyorum birde şimdi;

bunu hiç söyleyemeyiz :D

Ama sağolun hocam güzel fikir.

Not:İngilizcem iyi sayılır ben söyleyebiliyorum.

Asıl amaç tekerlemeyi söyleyebilmek değil zaten verilecek ceza ile izleyici eğlendirebilmek. Mesela her yanlış tekerlemede yüzünüze bir mandal taktığınızı düşünün onun acısı ile kıvranırken tekerleme söylediğiniz ve verdiğinizi tepkileri hayal edin :D

Biz video çekerken inanılmaz eğlenmiştik bunu ekrana yansıtabilirseniz gerisi gelir. Biz yapamadık çok soğuk oldu videolar o yüzden başka bir proje için uğraşacağız bakalım ne olacak.

Son düzenleme:
Asıl amaç tekerlemeyi söyleyebilmek değil zaten verilecek ceza ile izleyici eğlendirebilmek. Mesela her yanlış tekerlemede yüzünüze bir mandal taktığınızı düşünün onun açısı ile kıvranırken tekerleme söylediğiniz ve verdiğinizi tepkileri hayal edin :D

Biz video çekerken inanılmaz eğlenmiştik bunu ekrana yansıtabilirseniz gerisi gelir. Biz yapamadık çok soğuk oldu videolar o yüzden başka bir proje için uğraşacağız bakalım ne olacak.

Hocam ama zeki kişiler yapmalı Türkiye'deki lise önü ergenleri yaparsa videoda birbirlerini bıçaklarlar :D

Hocam 2. öneriniz çok hoşuma gitti fakat elbet birgün sert bir dayıdan dayak yiyebilme riski var :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri