Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nick Auger in her spor salonunda resmi var videoda görünce farkettim![]()
hocam yoğurt ve tarçınla iyi gider, düz zaten yenmiyor saman gibi
Abi ben duzde yiyebiliyirum cerez gibi atiyorum agzimamidesizim herhalde
![]()
Macfitdesin demek![]()
Güzel olmuş hocam kamera karşısına geçip herkes konuşamaz örneğin benreklamcılık sektöründe başarılar
![]()
Hocam son çektiğiniz videoda kendinize göre sağ tarafa izleyenlere göre sol tarafa fazla bakıyormuşsunuz gibi gözüküyor diğer videoları incelemedim ama kamerayı tam karşıda tutabilme imkanınız olursa göze daha hoş geleceğini düşünüyorum![]()
teşekkürler hocam nikon kamera yandan kendimi görebiliyorum o yüzden ona bakarak çektim
Arkadaşlar 1080p video render aldığım zaman çok büyük çıkıyor var mı boyutu küçültüp kaliteyi pek bozmadan yapabileceğim birşey ?
tebrik ederim kardeşim biraz daha zorlarsan benim kadar güzel bir vücudun olacak.2 videonu izledim güzel
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.