Özgün Game play kanal !

A
  • Kullanıcı AwakeHero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Sesini daha enerjik yapmaya gayret et. Başarılar.

her önüne gelen gameplay kanalı diyor adamlar tekel oluşturmuş 4 aydır yapıyorum gayet başarılı bir kanalımız olduğumuzu düşünüyorum ama millet atsa aboneyle videonun önüne geçiyor o yüzden sana tavsiyem 2 sene boyunca hiç durmadan devam ettir spam çalışmayı falan bırak sadece buna ilgilen gerisi gelir

---------- Spam Engelliyici 22:28 ---------- Önceki Mesaj 22:28 ----------

Özgün game play kanal açtım 8 video var ama sizce devam etmelimiyim nasıl olmalı tavsiyeleriniz çok önemli.

https://www.youtube.com/watch?v=tSzUBToNyRM

ayrıca DB yi düşür mic berbat

Şahsen bu videoyu izlemeden kapatırım fps çok düşük oyunun canıdır fps yani bu şekilde olmaz daha akıcı bir kayıt yapmalısın

Seviyorsan devam et. Sor kendine oyun videosu çekerken zevk alıyormuyum diye? Çekerken zevk alıyormusun yoksa sıkılıyormusun önemli olan nokta orası. Editledikten sonra yüklerken çok güzel oldu ya bu diyip içinde bir heyecan oluşmuyorsa farklı bir kategoriye yönel :)

Mikrofonu değişmen gerekiyor. Birde oyun biraz kasıyor gibi. Ama üstüne düşersen bunları çok rahat aşarsın :)

Şahsen bu videoyu izlemeden kapatırım fps çok düşük oyunun canıdır fps yani bu şekilde olmaz daha akıcı bir kayıt yapmalısın

Düşünceniz ve öneriniz için teşekkürler hocam

---------- Spam Engelliyici 22:50 ---------- Önceki Mesaj 22:49 ----------

Seviyorsan devam et. Sor kendine oyun videosu çekerken zevk alıyormuyum diye? Çekerken zevk alıyormusun yoksa sıkılıyormusun önemli olan nokta orası. Editledikten sonra yüklerken çok güzel oldu ya bu diyip içinde bir heyecan oluşmuyorsa farklı bir kategoriye yönel :)

Mikrofonu değişmen gerekiyor. Birde oyun biraz kasıyor gibi. Ama üstüne düşersen bunları çok rahat aşarsın :)

Hocam seviyorum fakat video cekerken gereksiz bagirma gibi felan bi ozelligim yok ben sakin bir sekilde oynuyorum ama tesekkur ederim mikrafonu yakin zamanda degistirecegim hocam

---------- Spam Engelliyici 22:54 ---------- Önceki Mesaj 22:50 ----------

her önüne gelen gameplay kanalı diyor adamlar tekel oluşturmuş 4 aydır yapıyorum gayet başarılı bir kanalımız olduğumuzu düşünüyorum ama millet atsa aboneyle videonun önüne geçiyor o yüzden sana tavsiyem 2 sene boyunca hiç durmadan devam ettir spam çalışmayı falan bırak sadece buna ilgilen gerisi gelir

---------- Spam Engelliyici 22:28 ---------- Önceki Mesaj 22:28 ----------

ayrıca DB yi düşür mic berbat

Sağolun hocam tesekkurler tavsiyeniz icin

---------- Spam Engelliyici 22:56 ---------- Önceki Mesaj 22:54 ----------

Sesini daha enerjik yapmaya gayret et. Başarılar.

Hocam dedigim gibi ben pek hani ole bagiran felan biri degilim sakin biriyim elimden bu kadar oluyo ama ileride tavsiyenize uyarak gelistirmeye calisacagim saolun hocam

Ses şöyle : ennnnınınınnndıtdınıtıtıtnın.

Biraz daha renkli ol kasma kendini sal gitsin ya. Rahat ol yapmacık ol demiyorum rahata tak boşa tak.

Gameplay de iki türlü tutulur kanalın; ya çok iyi oynayıp izleyiciyi etkilemelisin yada hazırladığın bölümlerde gerçekden eğlenmelisin ve eğlendirmelisin, başarılar..

Ses şöyle : ennnnınınınnndıtdınıtıtıtnın.

Biraz daha renkli ol kasma kendini sal gitsin ya. Rahat ol yapmacık ol demiyorum rahata tak boşa tak.

Hocam bidahaki videolarimda bunlara dikkat edicem tesekkur ederim

---------- Spam Engelliyici 23:07 ---------- Önceki Mesaj 23:06 ----------

Gameplay de iki türlü tutulur kanalın; ya çok iyi oynayıp izleyiciyi etkilemelisin yada hazırladığın bölümlerde gerçekden eğlenmelisin ve eğlendirmelisin, başarılar..

Bu onemli bilgi icin tesekkur ederim hocam

devam etmelisin bence :D

hocam biraz sana hakim ol oyuna oyunla yaşıyorcasına davran bence çok ilerlersin.

Ben butür oyunlar oynarken kendimi çok kaptırıyom Heleki o çatışma anlarında Yani sanki heyecan eksik. Microfon idare eder 2. öncelikli problem sen fps konusuna yönel.

hayırlı olsun hocam bol kazanclar güzel olmus devam

Ben butür oyunlar oynarken kendimi çok kaptırıyom Heleki o çatışma anlarında Yani sanki heyecan eksik. Microfon idare eder 2. öncelikli problem sen fps konusuna yönel.

Hocam teşekkürler önceki videolarda fps sorunu yoktu nedense bunda biraz olmuş kusura bakmayın

---------- Spam Engelliyici 22:13 ---------- Önceki Mesaj 22:12 ----------

hayırlı olsun hocam bol kazanclar güzel olmus devam

Teşekkürler hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri