Özgün İçeriği Koruma Hakkında Bir Kaç Soru

• Kullanıcı LooKTeri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

LooKTeri

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar özgün video sayılabilecek içerikte videolar yapıyorum tabi ki bu videolarımın başkasının paylamasını istemiyorum bunun ile alakalı bir kaç sorum var :

1. Ben videolarıma intro ve logo eklemiyorum sadece videonun sağ altına kanalın ismini yazıyorum bu yeterli midir?

2. Kanalın youtube linki .../LooKTeri diyelim ama kanalın ismi LooK Teri şimdi ben videonun sağ altına kanalın ismini yazarken LooKTeri olarak mı yazmalıyım yoksa LooK Teri olarak mı yazmalıyım.

3. Videoya intro eklemek için bildiğiniz ücretsiz intro maker siteleri var mı? (flixpress dışında)

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...

Merhaba arkadaşlar özgün video sayılabilecek içerikte videolar yapıyorum tabi ki bu videolarımın başkasının paylamasını istemiyorum bunun ile alakalı bir kaç sorum var :

1. Ben videolarıma intro ve logo eklemiyorum sadece videonun sağ altına kanalın ismini yazıyorum bu yeterli midir?

2. Kanalın youtube linki .../LooKTeri diyelim ama kanalın ismi LooK Teri şimdi ben videonun sağ altına kanalın ismini yazarken LooKTeri olarak mı yazmalıyım yoksa LooK Teri olarak mı yazmalıyım.

3. Videoya intro eklemek için bildiğiniz ücretsiz intro maker siteleri var mı? (flixpress dışında)

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...

1)İntroda koy logoda çünkü videoları alıcak kişiyi caydırır uraşamam der.

2)Bence farketmez ikiside sizin kanalınızı temsil ediyo arada boşluk önemli değil.

3)Bence düzgün bişe yaptır 5-10 liraya bilen arkadaşlara.Onu kullan hep

1)İntroda koy logoda çünkü videoları alıcak kişiyi caydırır uraşamam der.

2)Bence farketmez ikiside sizin kanalınızı temsil ediyo arada boşluk önemli değil.

3)Bence düzgün bişe yaptır 5-10 liraya bilen arkadaşlara.Onu kullan hep

Öncelikle tesekkürler hocam. Ben videoları yaparken movie maker kullanıyorum belki biliyorsunuzdur movie maker da logo ekleme yok yada ben bulamadım :) Bildiğiniz logo ve intro yapan arkadas varsa forumdan söylerseniz sevinirim :)

Öncelikle tesekkürler hocam. Ben videoları yaparken movie maker kullanıyorum belki biliyorsunuzdur movie maker da logo ekleme yok yada ben bulamadım :) Bildiğiniz logo ve intro yapan arkadas varsa forumdan söylerseniz sevinirim :)

Logoya sadece ismini yazıcaksan moviemarkerda oluyo.Videoyu koy.Kesme birleştirme falan tüm işlemi bitirince açıklama yazısı ekle de.7sn'lik bi acıklama yazısı gelir onu video süresiyle eşitle.Sonra LooKTerI diye yaz istersen şekilli yaz yukarda yazı şekiller var biliyosundur zaten.Sonra sağ alta getir kalsın orda.Al sana logo :) İntro yapan vardı ama şuan hatırlayamıyorum :)

Ben sony vegasla kanalın adını yazıyorum ama video boyutunu 10 a falan katlıyor :D

Logoya sadece ismini yazıcaksan moviemarkerda oluyo.Videoyu koy.Kesme birleştirme falan tüm işlemi bitirince açıklama yazısı ekle de.7sn'lik bi acıklama yazısı gelir onu video süresiyle eşitle.Sonra LooKTerI diye yaz istersen şekilli yaz yukarda yazı şekiller var biliyosundur zaten.Sonra sağ alta getir kalsın orda.Al sana logo :) İntro yapan vardı ama şuan hatırlayamıyorum :)

Sağ alta yazıyı acıklama yazısı olarak ekliyordum zaten :D bilmeden logo ekliyormusum ya :D introda bulurum artık bir yerden intronun uzunlugunu ne kadar olmasını önerirsiniz ? 5-10-15 sn felan ?

Sağ alta yazıyı acıklama yazısı olarak ekliyordum zaten :D bilmeden logo ekliyormusum ya :D introda bulurum artık bir yerden intronun uzunlugunu ne kadar olmasını önerirsiniz ? 5-10-15 sn felan ?

Bence en fazla 6-7 saniye yap :)

logo için iwisoft'u kullan hem hızlı hem kolay.ister yazı ekle istersen logonu bas.

Var var araştır biraz para verme öyle kolay şeylere :)

Öyle herseye para veren biri değilim zaten :) ögrenir yaparım ben bunu 1-2 ay sonra :D o zaman özgün kanal işini biraz ertelemek lazım artık kanalın içindeki 50 video izlenir ordan abone ceksem yeter... Logoyu introyu tasarladıkdan sonra 0 dan baslarım :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri