Özgün içerik hk. Önerileriniz

• Kullanıcı mazlumty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

mazlumty

Kayıtlı Üye
selam arkadaşlarlar uzun zamandır kafamda ; cidden sadece onunla uğraşacağım özgün kanal açma düşüncesi var ama bi türlü başlayamamam beni resmen çıldırtıyor.kaç kez denedim bi türlü sonuç alamadım. Asıl sıkıntı kendi hazırladığım videoları şimdiye kadar 1 izlenim bile almıyor.oyun videosu denedim . güncel oyunlardan çekip upload ettim işe yaramadı. oyunda çatışmanın ortasında kıytırık bi acıklı piyano sesine bile 3. taraf verdi kafayı yedim.videolu anlatımlar yapdm onlarda izlenme almadı.

En son Kanallarım Tümü Kapandığından 2 aydır kazancım hiç yok. Bana önerebileceğiniz bi kanal kategorisi varmıdır. acelem yok beklerim kaç ay olursa rayına girmesi için kazançlarımın, yeterki şu banlanma korkusu olmasın.Artı izlenimlerin hiç olmamasında ne gibi faktörler olabilir . fikirleriniz değerli benim için herkese teşekkürler.

Photoshop gibi prgramlarda anlatim.yap logo nasil yapilir filan bu videolar her zaman kazandirir.

LG-P700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam ilginç şeyler dikkat çekiyor.oyun sektörü diyorlar bende o sektörden az çok ekmek yiyorum ama iyice cılkı çıktı artık.çılgın ve cesur işler tutuyor.haftalardır bende düşünüyorum ama bulamıyorum düzgün kategori

Pes etmemelisiniz hocam, 6 ay cok vahim halde iken viral reklam ile patlamis biriyim.

2 Alımlı bayan bul, 3 tanede fırlama genç plan proje hazırla çek gönder o zaman gör izlenimi (:

hocam bi müzik enstromanı ıle ilgilenıyormusunuz saz,gitar vs ?
ben kendi gitar derslerimi veriyorum abonemde fazla + arkadaşlarla birlikte yabancı şarkılar söyleyip kanalıma atıyorum izlenmede yabancı müzik oldugu ıcınde tbm yüksekte kalıyor

Öncelikle videoların sana göre kusursuzsa, editleme, ses, görüntü, gameplay v.s.
Sen bunları youtube yüklesen bunları kim bulacak ?
Senin bile elinde link olmasa kendi videolarını zar zor bulursun. Bu yüzden dediğim gibi eğer eksik taraflarının olmadığını düşünüyorsun, view satın al bi şekilde.
Ne kadar doğru bilmiyorum ama normal şartlarda keşfedilmen nereden baksan 2 ay

hocam bi müzik enstromanı ıle ilgilenıyormusunuz saz,gitar vs ?
ben kendi gitar derslerimi veriyorum abonemde fazla + arkadaşlarla birlikte yabancı şarkılar söyleyip kanalıma atıyorum izlenmede yabancı müzik oldugu ıcınde tbm yüksekte kalıyor

hocam gitarla söylediğiniz şarkı eşleşen veriyor mu?

Öncelikle videoların sana göre kusursuzsa, editleme, ses, görüntü, gameplay v.s.
Sen bunları youtube yüklesen bunları kim bulacak ?
Senin bile elinde link olmasa kendi videolarını zar zor bulursun. Bu yüzden dediğim gibi eğer eksik taraflarının olmadığını düşünüyorsun, view satın al bi şekilde.
Ne kadar doğru bilmiyorum ama normal şartlarda keşfedilmen nereden baksan 2 ay

Çok haklısın kardeşim aynen kendi videomu bile kanal adını yazıp zor buluyorm :D . Aklıma Geldi Tabiki Reklam Satın Almak ama değmeyecek bi kanala uygulamayayım dedim. İşin aslı ben Sporla ilgileniyorum biraz akılmda en çok edinen yer de bu konu.yaptığım çalışmaları videoya çekip atsam izlenme ihtimali iyi olurmu. Aklımda olan şu an şöyle bi video hazırlamak önceki halimi çekip bide vücut geliştirdkten sonraki halimi birleştirerek güzel video hazırlamak. bu videoya da view satın alıp yeterli aboneyi çektim mi sağlıklı bi izlenim alırım diye düşündüm tabi bu baya zaman alabilir farkındayım...

Çok haklısın kardeşim aynen kendi videomu bile kanal adını yazıp zor buluyorm :D . Aklıma Geldi Tabiki Reklam Satın Almak ama değmeyecek bi kanala uygulamayayım dedim. İşin aslı ben Sporla ilgileniyorum biraz akılmda en çok edinen yer de bu konu.yaptığım çalışmaları videoya çekip atsam izlenme ihtimali iyi olurmu. Aklımda olan şu an şöyle bi video hazırlamak önceki halimi çekip bide vücut geliştirdkten sonraki halimi birleştirerek güzel video hazırlamak. bu videoya da view satın alıp yeterli aboneyi çektim mi sağlıklı bi izlenim alırım diye düşündüm tabi bu baya zaman alabilir farkındayım...

BB ile ugrasıyorsun sanırsam bende uğraşıyorum ve 70 80 tane özgün video çektim editledim müzik ekledim ön tanıtım ekledim etiket girdim açıklama girdim kanal resmi falan fistan derken 1 haftada 100 izlenim anca almıştır.

BB ile ugrasıyorsun sanırsam bende uğraşıyorum ve 70 80 tane özgün video çektim editledim müzik ekledim ön tanıtım ekledim etiket girdim açıklama girdim kanal resmi falan fistan derken 1 haftada 100 izlenim anca almıştır.

aynen benimde diğer videolarda izlenme olmuyodu ama aklımda videolarımın reklamını yapmak vardı.yoksa gün yüzüne çıkacağı yok galiba

gencvefit mi dinamik mi ne öyle bir kanal vardı, türk halkı zaten meraklı böyle şeylere bence tutar.
hem videoda kendin olduğun için bi zaman sonra youtube bile destek sağlar.

gencvefit mi dinamik mi ne öyle bir kanal vardı, türk halkı zaten meraklı böyle şeylere bence tutar.
hem videoda kendin olduğun için bi zaman sonra youtube bile destek sağlar.

evet doğru bende takip ediyorum bide özgün bi kanal açıcam. açtığım gibi adsense bağlayayım mı yoksa bekleyip partner mi başvurayım hangisi daha makul?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri