selam arkadaşlarlar uzun zamandır kafamda ; cidden sadece onunla uğraşacağım özgün kanal açma düşüncesi var ama bi türlü başlayamamam beni resmen çıldırtıyor.kaç kez denedim bi türlü sonuç alamadım. Asıl sıkıntı kendi hazırladığım videoları şimdiye kadar 1 izlenim bile almıyor.oyun videosu denedim . güncel oyunlardan çekip upload ettim işe yaramadı. oyunda çatışmanın ortasında kıytırık bi acıklı piyano sesine bile 3. taraf verdi kafayı yedim.videolu anlatımlar yapdm onlarda izlenme almadı.
En son Kanallarım Tümü Kapandığından 2 aydır kazancım hiç yok. Bana önerebileceğiniz bi kanal kategorisi varmıdır. acelem yok beklerim kaç ay olursa rayına girmesi için kazançlarımın, yeterki şu banlanma korkusu olmasın.Artı izlenimlerin hiç olmamasında ne gibi faktörler olabilir . fikirleriniz değerli benim için herkese teşekkürler.
En son Kanallarım Tümü Kapandığından 2 aydır kazancım hiç yok. Bana önerebileceğiniz bi kanal kategorisi varmıdır. acelem yok beklerim kaç ay olursa rayına girmesi için kazançlarımın, yeterki şu banlanma korkusu olmasın.Artı izlenimlerin hiç olmamasında ne gibi faktörler olabilir . fikirleriniz değerli benim için herkese teşekkürler.