Özgün içerik oluşturma yolları :!OYUN!

• Kullanıcı Coree
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları
Ben de kendi fikrimi söyledim ama çok güvenme diyosun :)
Zaten benim fikrim de değil, abonelerini falan bilemem ama aldığı izlenim ortada, Günlük ortalama 750K izlenimi var

Multirawen YouTube Stats, Channel Statistics - Socialblade.com

Benim anlam veremediğim sürekli bu işin olumsuz yönlerini yazman ve insanları soğutmaya çalışman.

Elbetteki hiçbir kanalın garantisi yoktur, her kanal 1-2 sene sonra başarıya ulaşacaktır diye bir kaide de yoktur. Bu oyun kanalı için de böyledir diğerleri için de böyledir. Ama azim eden, kategoriyle de ilgili olan biri bence başarabilir. Burak kanalı da çok güzel bir örnek demek istedim. Daha iyisi de yapılamaz mı yapılabilir, imkansız değil sonuçta.

Botcu buraga guvenme ve 750k izlenmeylede insanlari yanlis yonlendirme
Buna ne diyorsun !

1aLhyjm.jpg

Sayfanin en altinda Total views for month kisminda aylik izlenme oranlari cizelgesi yer aliyor. En son 15 ocak var yani bir ay geriden geliyor. 2 cizgi arasi 3 ayı ifade ediyor.

Nisan 2014 2m izlenme aldigini varsayalim.
Temmuz 2014 10m firlamis
temmuzdan ekim 2014e 10 m devam etmis.
ne olmussa ekim 15ten ocaga bir firlama olmus 20 m cikmis.
subat ortalama 750kdan 30m izlenme yapar.

Biraz akil olsun ya adam kışın yazdandan 2-3 kat fazla hit aliyor.

Bir grafige bakin nisan 2014e bak gerisine bak. Bikac senedir 2 milyon izlenmeye ancak yetisen ne oldutsa 30m bulmus birkac ayda.

Simdi sen bu adam video cekior dersin bu adamin 7 8 ay once 450 videosu varken 2 m izlenme ancak aliyordu bu sure zarfinda 100 video ancak ekledi.

Su grafige dikkatli bakan kanalda bir tuhaflik oldunu anlar.

Bu adam botcu bu kanali baz alip guvenmeyin.

Konuyu saptirmak istemiom ama baz alcaksaniz servet carey gibi kanallari baz alin. Bole botculari degil. Kendinizi bosuna gaza getirirsiniz.

---------- Spam Engelliyici 17:35 ---------- Önceki Mesaj 17:30 ----------

Dip not cizelgenin altinda aylik abonelikler var nisan 2014 her ne hikmetse en az izlenme ama en cok abone kasilan ay olmus. Burde buna gore ocak 2015e bakin

1aLhyjm.jpg

Botcu buraga guvenme ve 750k izlenmeylede insanlari yanlis yonlendirme
Buna ne diyorsun !

1aLhyjm.jpg

Sayfanin en altinda Total views for month kisminda aylik izlenme oranlari cizelgesi yer aliyor. En son 15 ocak var yani bir ay geriden geliyor. 2 cizgi arasi 3 ayı ifade ediyor.

Nisan 2014 2m izlenme aldigini varsayalim.
Temmuz 2014 10m firlamis
temmuzdan ekim 2014e 10 m devam etmis.
ne olmussa ekim 15ten ocaga bir firlama olmus 20 m cikmis.
subat ortalama 750kdan 30m izlenme yapar.

Biraz akil olsun ya adam kışın yazdandan 2-3 kat fazla hit aliyor.

Bir grafige bakin nisan 2014e bak gerisine bak. Bikac senedir 2 milyon izlenmeye ancak yetisen ne oldutsa 30m bulmus birkac ayda.

Simdi sen bu adam video cekior dersin bu adamin 7 8 ay once 450 videosu varken 2 m izlenme ancak aliyordu bu sure zarfinda 100 video ancak ekledi.

Su grafige dikkatli bakan kanalda bir tuhaflik oldunu anlar.

Bu adam botcu bu kanali baz alip guvenmeyin.

Konuyu saptirmak istemiom ama baz alcaksaniz servet carey gibi kanallari baz alin. Bole botculari degil. Kendinizi bosuna gaza getirirsiniz.

---------- Spam Engelliyici 17:35 ---------- Önceki Mesaj 17:30 ----------

Dip not cizelgenin altinda aylik abonelikler var nisan 2014 her ne hikmetse en az izlenme ama en cok abone kasilan ay olmus. Burde buna gore ocak 2015e bakin

1aLhyjm.jpg

Kardeşim sen öncelikle benim ilk sorduğum soruya cevap versen keşke?

Neden son post 7 ay önce atılmış bir konuya girip kategori hakkında sürekli olumsuz yönlerden bahsedip, bu alanda çalışanları ya da çalışacakları soğutma çabasına girdin?

Sürekli grafiklerdeki gariplikten bahsediyorsun, dönemsel olarak yeni çıkan oyunlar hakkında video çekmiştir belki, kanala ilgi artmış olamaz mı? Tabi sürekli artan bir abone sayısı da var. Özgün kanalda böyledir 1-2 sene uğraştıktan sonra grafik sürekli yukarı çıkar. Bu sene belki daha yüksek rakamları görecek?

Ha belki ilegal şekilde abone ve izlenim almış olabilir geçmişte, bunu bilemem ama bunu yaptıysa bile bunu kanalın tüm performansına genelleyemezsin, belki şuan tüm aboneler ve izlenmeler organik?

Botçu Burak diye damgalamışsın adamı, adamın günlük ortalama 2k+ abonesi ve 750k civarı izlenimi var şuan. Ben kanalını pek izlemem, kategoriyle de ilgim yok ama sürekli insanları soğutma çabanı anlamıyorum. Sürekli olumsuzluklardan bahsedip, olumlu hiçbir yorum yapmayışın kategori hakkında garip yani...

---------- Spam Engelliyici 15:53 ---------- Önceki Mesaj 15:47 ----------

Ayrıca her oyun kanalı açan başarılı olacak diye bir kaide tabi ki de yok.

Ben şimdi en popüler oyunları bile oynayıp yüklesem başarılı olamam sanmıyorum. Hitabet önemli ses önemli.

Belki çocuklar Burağın üslubunu ve hitap şeklini beğeniyor? Olamaz mı?

Servet Carey demişsin şimdi girip baktım bir videosuna da adam sanki kaza haberi sunuyor, ölük bir ses var, önizleme resimleri desen kalitesiz, oyunlar da çok popüler olmasa gerek. Yüzlerce video ile günlük 5k izlenim alıyorsa o onun kendi sorunudur.

Ben 6-7 flash oyunla bile günlük 3-4k izlenim alıyorum.

Kardeşim sen öncelikle benim ilk sorduğum soruya cevap versen keşke?

Neden son post 7 ay önce atılmış bir konuya girip kategori hakkında sürekli olumsuz yönlerden bahsedip, bu alanda çalışanları ya da çalışacakları soğutma çabasına girdin?

Sürekli grafiklerdeki gariplikten bahsediyorsun, dönemsel olarak yeni çıkan oyunlar hakkında video çekmiştir belki, kanala ilgi artmış olamaz mı? Tabi sürekli artan bir abone sayısı da var. Özgün kanalda böyledir 1-2 sene uğraştıktan sonra grafik sürekli yukarı çıkar. Bu sene belki daha yüksek rakamları görecek?

Ha belki ilegal şekilde abone ve izlenim almış olabilir geçmişte, bunu bilemem ama bunu yaptıysa bile bunu kanalın tüm performansına genelleyemezsin, belki şuan tüm aboneler ve izlenmeler organik?

Botçu Burak diye damgalamışsın adamı, adamın günlük ortalama 2k+ abonesi ve 750k civarı izlenimi var şuan. Ben kanalını pek izlemem, kategoriyle de ilgim yok ama sürekli insanları soğutma çabanı anlamıyorum. Sürekli olumsuzluklardan bahsedip, olumlu hiçbir yorum yapmayışın kategori hakkında garip yani...

---------- Spam Engelliyici 15:53 ---------- Önceki Mesaj 15:47 ----------

Ayrıca her oyun kanalı açan başarılı olacak diye bir kaide tabi ki de yok.

Ben şimdi en popüler oyunları bile oynayıp yüklesem başarılı olamam sanmıyorum. Hitabet önemli ses önemli.

Belki çocuklar Burağın üslubunu ve hitap şeklini beğeniyor? Olamaz mı?

Servet Carey demişsin şimdi girip baktım bir videosuna da adam sanki kaza haberi sunuyor, ölük bir ses var, önizleme resimleri desen kalitesiz, oyunlar da çok popüler olmasa gerek. Yüzlerce video ile günlük 5k izlenim alıyorsa o onun kendi sorunudur.

Ben 6-7 flash oyunla bile günlük 3-4k izlenim alıyorum.

1 konu sabit konudur. 5 senede gecse yazabilirim. Bir yasakmi var?
2 Bu benim fikrimdir olumsuz gordugum seyleri belirtebilirim. Bunun icinde kimseye hesap vermek mecburiyetinde degilim. Sen olumlu dusunebilirsin ama bana hesap soramazsin

Umarim simdi neden konuya mesaj attigimi anlatabilmisimdir.

pewdiepe midir nedir allah daha cok versınde gunde 10bin kazanıyordur.maymun olmak varmıs

2 Bu benim fikrimdir olumsuz gordugum seyleri belirtebilirim. Bunun icinde kimseye hesap vermek mecburiyetinde degilim. Sen olumlu dusunebilirsin ama bana hesap soramazsin

Ben senin amacını gayet iyi anladım kardeşim. Muhtemelen bir oyun kanalın var pek de iyi gitmiyor, kategoriye başkalarının da akın etmesini istemiyorsun belki :D Aklıma bundan başka bir sebep gelmiyor kusura bakma 7 aydır ölü olan bir konuya girip sürekli kategoriyi kötülediğin için.

Servet Carey'i neden baz alsın insanlar? Neden hep kötü olanı örnek veriyorsun? Neyse fazla yorum yapmayacağım, her ikisinin de bir videosunu ekliyorum. Çocuklar hangisini izlemek ister acaba düşünün artık. Siz ya da biz Burak'tan ya da küfürlü üslubundan haz etmiyor olabiliriz ama çocukların sevdiği aşikar.

https://www.youtube.com/watch?v=8joaA1GfL_U

---------- Spam Engelliyici 16:11 ---------- Önceki Mesaj 16:08 ----------

Ben senin amacını gayet iyi anladım kardeşim. Muhtemelen bir oyun kanalın var pek de iyi gitmiyor, kategoriye başkalarının da akın etmesini istemiyorsun belki :D Aklıma bundan başka bir sebep gelmiyor kusura bakma 7 aydır ölü olan bir konuya girip sürekli kategoriyi kötülediğin için.

Servet Carey'i neden baz alsın insanlar? Neden hep kötü olanı örnek veriyorsun? Neyse fazla yorum yapmayacağım, her ikisinin de bir videosunu ekliyorum. Çocuklar hangisini izlemek ister acaba düşünün artık. Siz ya da biz Burak'tan ya da küfürlü üslubundan haz etmiyor olabiliriz ama çocukların sevdiği aşikar.

https://www.youtube.com/watch?v=8joaA1GfL_U

https://www.youtube.com/watch?v=JKgmyv47OTY

Videodaki adam baya iyi yapıyor izlerken yaşadım resmen :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri