Ben de kendi fikrimi söyledim ama çok güvenme diyosun![]()
Zaten benim fikrim de değil, abonelerini falan bilemem ama aldığı izlenim ortada, Günlük ortalama 750K izlenimi var
Multirawen YouTube Stats, Channel Statistics - Socialblade.com
Benim anlam veremediğim sürekli bu işin olumsuz yönlerini yazman ve insanları soğutmaya çalışman.
Elbetteki hiçbir kanalın garantisi yoktur, her kanal 1-2 sene sonra başarıya ulaşacaktır diye bir kaide de yoktur. Bu oyun kanalı için de böyledir diğerleri için de böyledir. Ama azim eden, kategoriyle de ilgili olan biri bence başarabilir. Burak kanalı da çok güzel bir örnek demek istedim. Daha iyisi de yapılamaz mı yapılabilir, imkansız değil sonuçta.
Botcu buraga guvenme ve 750k izlenmeylede insanlari yanlis yonlendirme
Buna ne diyorsun !
Sayfanin en altinda Total views for month kisminda aylik izlenme oranlari cizelgesi yer aliyor. En son 15 ocak var yani bir ay geriden geliyor. 2 cizgi arasi 3 ayı ifade ediyor.
Nisan 2014 2m izlenme aldigini varsayalim.
Temmuz 2014 10m firlamis
temmuzdan ekim 2014e 10 m devam etmis.
ne olmussa ekim 15ten ocaga bir firlama olmus 20 m cikmis.
subat ortalama 750kdan 30m izlenme yapar.
Biraz akil olsun ya adam kışın yazdandan 2-3 kat fazla hit aliyor.
Bir grafige bakin nisan 2014e bak gerisine bak. Bikac senedir 2 milyon izlenmeye ancak yetisen ne oldutsa 30m bulmus birkac ayda.
Simdi sen bu adam video cekior dersin bu adamin 7 8 ay once 450 videosu varken 2 m izlenme ancak aliyordu bu sure zarfinda 100 video ancak ekledi.
Su grafige dikkatli bakan kanalda bir tuhaflik oldunu anlar.
Bu adam botcu bu kanali baz alip guvenmeyin.
Konuyu saptirmak istemiom ama baz alcaksaniz servet carey gibi kanallari baz alin. Bole botculari degil. Kendinizi bosuna gaza getirirsiniz.
---------- Spam Engelliyici 17:35 ---------- Önceki Mesaj 17:30 ----------
Dip not cizelgenin altinda aylik abonelikler var nisan 2014 her ne hikmetse en az izlenme ama en cok abone kasilan ay olmus. Burde buna gore ocak 2015e bakin