Özgün içeriklerin izlenmeleri...

• Kullanıcı emrect
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

emrect

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar özgün bilgi kanalım var, elimden geldiği kadar haftada 2-3 video atmaya çalışıyorum ve elimden geldiği kadar kaliteli içerikler sunmaya çalışıyorum fakat arkadaşlar hiç bir şekilde izlenme almıyor videolarım, en fazla 2 bin izlenme mevcut oda 2 yıl önceki video. Onun dışında güncel,ilgi çekici videolar paylaşıyorum, küçük resim, etiket, başlık vs. özenerek yapıyorum. Neden olmuyor arkadaşlar biraz yardımcı olur musunuz.

sana benzer özgün içerikli kanallara bak hangi etiketleri girmişler filan diye..

reklam ver veya sponsor bul kendıne. içerikte sorun olabiliri biri senin video aratirken bulamıyordur. facebook sayfalarda paylas ilerde üst sıralara cıkar sonra öle izlenimler alir önerilen videolarda cıkar.

reklam ver veya sponsor bul kendıne. içerikte sorun olabiliri biri senin video aratirken bulamıyordur. facebook sayfalarda paylas ilerde üst sıralara cıkar sonra öle izlenimler alir önerilen videolarda cıkar.

Valla hocam hedefim şu önerilen videolarda görünmek onun dışında facebook gruplarına paylaşıyorum 100-150 küsür izlenmeye ulaşıyor fakat fazlasını göremiyorum.

Özgün biraz uğraş işi hocam. Yapmanız gereken biraz içeriği ön plana çıkartmak. Blogger açın orada videolarınız hakkında görüşlerinizi yazın. Sonra video çekerken bunu topluluk gruplarıyla paylaşın. Yani sınır tanımayın hocam.

Acaba benim acmayi dusundugum konumu dicektimde millet blogger muhabbetindeyken cekindimdi...
Izlenmeler hakkinda ama daha farkli benimkisi..
bendede son 5 gundur 4de 1 izlenme yasaniyor. Gunde 50den asagi abone gelmesken 10 bile gelmiyor gunde.. haftada 2 videoya kastirma planlarim varken hayal kirikligi sey etti bana bu durum :(
Hani ozgun 2016 da cosucakti yahu beterin beteri olmaya basladi .. kazanc yukseliodu gunde 2bucuk3tl cik olsada oda 0,5 inde altina indi..

Acaba benim acmayi dusundugum konumu dicektimde millet blogger muhabbetindeyken cekindimdi...
Izlenmeler hakkinda ama daha farkli benimkisi..
bendede son 5 gundur 4de 1 izlenme yasaniyor. Gunde 50den asagi abone gelmesken 10 bile gelmiyor gunde.. haftada 2 videoya kastirma planlarim varken hayal kirikligi sey etti bana bu durum :(
Hani ozgun 2016 da cosucakti yahu beterin beteri olmaya basladi .. kazanc yukseliodu gunde 2bucuk3tl cik olsada oda 0,5 inde altina indi..

Bu durum her yılın ilk ayında meydana gelen bir durum..Özgün spam istisnasız bi düşme yaşanıyor her sene..

Bilgisayarin, mac adresin, bagli oldugun adsl hattina ait dsl adresinin kara listede olmadigina eminmisin?

2 sene çok uzun bir süre , kategoride skıntı olabilir . Aranma hacmine baktınız mı , aynı kategoride diğer kanalların duru mu nasıl . Yada çok rekabet olan bir kategori mi.

Bu durum her yılın ilk ayında meydana gelen bir durum..Özgün spam istisnasız bi düşme yaşanıyor her sene..

Insanlar youtube a girmekden mi vazgeciyor.. anlamiorum ki :( yeni yil videom cok izlenio o izlenmez dusu olur ama 4 de 1 dusus olur diyodum yikildim yaw valllaha cok acikli haldeyim acimdan blogger acacam :D gerci oda var yine ozgun tabii :D

2 sene çok uzun bir süre , kategoride skıntı olabilir . Aranma hacmine baktınız mı , aynı kategoride diğer kanalların duru mu nasıl . Yada çok rekabet olan bir kategori mi.

hayır hocam nadir bir içerik, şuan ortada en fazla 2 tane vardır benim dışımda bu tarz videolar ayrıca izlenmeleri de 2-3 ayda 200 bin 300 bin arası.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri