Özgün İçerikli Video Çekmek İsteyenlere Öneri

• Kullanıcı h4run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

h4run

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Uzun zamandır ilgimi çeken bir olayı burada sizinle paylaşmak istiyorum. İzmir'de ikamet eden arkadaşlar bilir İnciraltı evlenen çiftler için düğün öncesinde fotoğraf çekilmek adına çok popüler bir mekan. Ve düğün olayları tüm dünyada rağbet gören bir aktivite. Gelin adayları kendi düğünlerinden önce mutlaka giyecekleri gelinlik olsun, fotoğraf çekilecekleri mekan olsun, en iyi poz verme taktikleri olsun birçok konuda araştırma yapıyor.

İşte burada da imkanı olan arkadaşlar fırsatçılıklarını konuşturup genç çiftlerden de izin alarak fotoğraf çekimlerindeki tüm aşamaları kaydedip güzel bir içerik hazırlayabilirler.

Ben Manisa'da ikamet ettiğim için bu konuda bir çalışma yapmaya pek imkanım yok. O yüzden değerlendirilmesi için sizlerle paylaştım. Diğer illerdeki arkadaşlar da muhakkak popüler fotoğraf çekilme alanlarını biliyorlardır. Bu konuda küçük bir çalışma yaparak önemli gelirler elde edilebilir diye düşünüyorum.

Not: Beğenenler ve beğenmeyenler mutlaka olacaktır. Yorumlarımızda kırıcı olmazsak sevinirim.

Bol kazançlı günler.

Bende bir öneride bulunayım.

Ne yazık ki kendim sinematikten pek anlayan biri değilim. Ancak birazdan tavsiye edeceğim fikirde zaten çok da anlamak gerekmiyor, yalnız işin tatlılığı olarak bir kaç rütuş eklenmesi hiç fena olmaz.

Şöyle ki; biliyorsunuzdur belki, Total War serisi diye bir oyun var. Strateji oyunu ve geçmiş çağlarda geçiyor. Bu oyunda Dünya Tarihinin en büyük savaşlarını (İstanbul'un Fethi'nden; En büyük deniz savaşlarına kadar) barındırıyor. Oyunu anlamak ve çözmek zaten çok çok basit, en fazla 2 gününüzü alır ki bu noktada internetten binlerce kaynaktan yardım alabilirsiniz.

Diyeceğim odur ki böyle savaşları kendinizde biraz süsleyerek ve hikayemleştirerek gayet güzel bir belgesel çekebilirsiniz. Çok çok büyük bir Total War hayran kitlesi, bunun yanında çok daha büyük bir tarih hayran kitlesi bulunmakta.

Uygulayabilen için harika bir kanal olabilirdi.

fikirler çok iyi ikiside bana uygun fakat zaman yok :D

Merhaba arkadaşlar,

Uzun zamandır ilgimi çeken bir olayı burada sizinle paylaşmak istiyorum. İzmir'de ikamet eden arkadaşlar bilir İnciraltı evlenen çiftler için düğün öncesinde fotoğraf çekilmek adına çok popüler bir mekan. Ve düğün olayları tüm dünyada rağbet gören bir aktivite. Gelin adayları kendi düğünlerinden önce mutlaka giyecekleri gelinlik olsun, fotoğraf çekilecekleri mekan olsun, en iyi poz verme taktikleri olsun birçok konuda araştırma yapıyor.

İşte burada da imkanı olan arkadaşlar fırsatçılıklarını konuşturup genç çiftlerden de izin alarak fotoğraf çekimlerindeki tüm aşamaları kaydedip güzel bir içerik hazırlayabilirler.

Ben Manisa'da ikamet ettiğim için bu konuda bir çalışma yapmaya pek imkanım yok. O yüzden değerlendirilmesi için sizlerle paylaştım. Diğer illerdeki arkadaşlar da muhakkak popüler fotoğraf çekilme alanlarını biliyorlardır. Bu konuda küçük bir çalışma yaparak önemli gelirler elde edilebilir diye düşünüyorum.

Not: Beğenenler ve beğenmeyenler mutlaka olacaktır. Yorumlarımızda kırıcı olmazsak sevinirim.

Bol kazançlı günler.

Kardeşim fikrin gerçekten iyi bunu değerlendirebilirim bende izmirdeyim vakit yaratmak lazım elimde ekipmanda var artık eyvallah bu arada hemşeriyiz bak izmir youtube beyin fırtınası grubu kurdum ilk toplantım bugündü özgün içerik üzerine
ve manisadan katılan genç bir kardeşimiz var sende buyurursan aramızda görmek fikir alısverşinde bulunmak isteriz ulaşım biraz sıkıntı ama trenle yarı fiyata düşüyormuş :D :) bornovadayım bende
Bende bir öneride bulunayım.

Ne yazık ki kendim sinematikten pek anlayan biri değilim. Ancak birazdan tavsiye edeceğim fikirde zaten çok da anlamak gerekmiyor, yalnız işin tatlılığı olarak bir kaç rütuş eklenmesi hiç fena olmaz.

Şöyle ki; biliyorsunuzdur belki, Total War serisi diye bir oyun var. Strateji oyunu ve geçmiş çağlarda geçiyor. Bu oyunda Dünya Tarihinin en büyük savaşlarını (İstanbul'un Fethi'nden; En büyük deniz savaşlarına kadar) barındırıyor. Oyunu anlamak ve çözmek zaten çok çok basit, en fazla 2 gününüzü alır ki bu noktada internetten binlerce kaynaktan yardım alabilirsiniz.

Diyeceğim odur ki böyle savaşları kendinizde biraz süsleyerek ve hikayemleştirerek gayet güzel bir belgesel çekebilirsiniz. Çok çok büyük bir Total War hayran kitlesi, bunun yanında çok daha büyük bir tarih hayran kitlesi bulunmakta.

Uygulayabilen için harika bir kanal olabilirdi.
(y) buda güzel bir fikir haftada 3 gün boşum var oyunu indiriyorum gerekli programlarıda indiricem bir kaç güne ilk amatör çalışmamı paylaşırım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri