özgün için partner arayışı

• Kullanıcı bigboss01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

bigboss01

Yasaklanmış
Web sitesi
www.youtube.com
Selam arkadaşlar özgün kanal açmayı düşünüyorum çizim yapacağım hersey bana ait ve adsense le çalışmak istemiyorum sağlam partner sizce kim var özgün için hayrettin bu partnerde
%2Buser ama bu partner hakkımda bilgim yok fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar...birazdan ilk özgün videomu da atacam sizlerin görüşlerini almak adına

Yahu daha toplamda 100 izlenim dahi almamis kanal icin network sirketi aramaktaki mantik nedir? Bekle biraz acelen ne? 2000 3000 izlenime dunyalari kazanmayacaksin, bekle bi kanalin otursun once. Az biraz izlenim almaya basla o zaman networklar tekliflerini iletirler zaten sana.

Kanalınızı açın videolarınızı atın izlenmeleriniz 1000 izlenmeye ulaştığı zaman bana pm atın sizin için özel araştırırım en iyisini söylemeye çalışırım.

Arkadaşlar biraz haklı. Henüz daha açılmamış kanal ve yüklenmemeiş videolar için partner sormak biraz saçma :)

---------- Spam Engelliyici 14:21 ---------- Önceki Mesaj 14:19 ----------

Arkadaşlara birşeyleri anlatmaya çalışırken daha güzel bir üslup kullanır iseniz anlamaları açısından daha yararlı olur arkadaşlar :)

Machinimayi oneririm kesinti %60 felan ama odemeler sorunsuz yapiliyor her ayin 15inde

Kanalınızı açın videolarınızı atın izlenmeleriniz 1000 izlenmeye ulaştığı zaman bana pm atın sizin için özel araştırırım en iyisini söylemeye çalışırım.

Arkadaşlar biraz haklı. Henüz daha açılmamış kanal ve yüklenmemeiş videolar için partner sormak biraz saçma :)

---------- Spam Engelliyici 14:21 ---------- Önceki Mesaj 14:19 ----------

Arkadaşlara birşeyleri anlatmaya çalışırken daha güzel bir üslup kullanır iseniz anlamaları açısından daha yararlı olur arkadaşlar :)
@Mercurial in yorumu çok güzel üslup lu demi ''' Yahu daha toplamda 100 izlenim dahi almamis kanal icin network sirketi aramaktaki mantik nedir? Bekle biraz acelen ne? 2000 3000 izlenime dunyalari kazanmayacaksin, bekle bi kanalin otursun once. Az biraz izlenim almaya basla o zaman networklar tekliflerini iletirler zaten sana. '''

sizin zihniyetiniz bu kadar mı adalet li editlediğini kaldır insanlar haklı oldugumu anlar herneyse istediğiniz adamı kayırın konu kilit

Son düzenleme:
@Mercurial in yorumu çok güzel üslup lu demi ''' Yahu daha toplamda 100 izlenim dahi almamis kanal icin network sirketi aramaktaki mantik nedir? Bekle biraz acelen ne? 2000 3000 izlenime dunyalari kazanmayacaksin, bekle bi kanalin otursun once. Az biraz izlenim almaya basla o zaman networklar tekliflerini iletirler zaten sana. '''

sizin zihniyetiniz bu kadar mı adalet li editlediğini kaldır insanlar haklı oldugumu anlar herneyse istediğiniz adamı kayırın konu kilit

Bu sözüm : ''Arkadaşlara birşeyleri anlatmaya çalışırken daha güzel bir üslup kullanır iseniz anlamaları açısından daha yararlı olur arkadaşlar''

yukarıdaki sözü direk mercuriala karşı yazdım. Sanırım yanlış anladınız.

Bu sözüm : ''Arkadaşlara birşeyleri anlatmaya çalışırken daha güzel bir üslup kullanır iseniz anlamaları açısından daha yararlı olur arkadaşlar''

yukarıdaki sözü direk mercuriala karşı yazdım. Sanırım yanlış anladınız.
Tamam hocam ben yanlış anlamışım aynen sıkıntı yok kolay gelsin

---------- Spam Engelliyici 10:37 ---------- Önceki Mesaj 10:34 ----------

Machinimayi oneririm kesinti %60 felan ama odemeler sorunsuz yapiliyor her ayin 15inde
hocam saoalsın teşekkürler

mis gibi adsense varken özgün olup takır takır paranı almak varken neden partner?

Yahu ben bu bir şey arastiran arkadaslarin terslenmesi olayini anlayamıyorum adam merak etmis sormuş ne diye tersleyerek cevap veriyorsunuz milleti forumdan soğutmak hosunuza gidiyor sanirim ayip...
Hocam life öneririm gördüğüm kadarıyla.

mis gibi adsense varken özgün olup takır takır paranı almak varken neden partner?
adsensede spamdan çok ban yedim 5k üzerinde parama el koydular özgünde haklısın takır takır öder ama soğudum adsenseden :)

---------- Spam Engelliyici 10:55 ---------- Önceki Mesaj 10:54 ----------

%60 çok kesiyor life %80 ve kapanan kanallarıda ödüyor
eyv hocam

---------- Spam Engelliyici 10:56 ---------- Önceki Mesaj 10:55 ----------

Yahu ben bu bir şey arastiran arkadaslarin terslenmesi olayini anlayamıyorum adam merak etmis sormuş ne diye tersleyerek cevap veriyorsunuz milleti forumdan soğutmak hosunuza gidiyor sanirim ayip...
Anlamış değilim neyse sorun değil hocam alıştık forumda böyle şeylere life sağlam sıkıntı yok ta bu %2Buser hakkında bilgin var mı yada bilgisi olan baya özgün kanal araştırdım geneli bu firmada %2Buser ama ben bilgi bulamadım

Yahu arkadasim 0 yeni acilmis kanali sirf ozgun diye buyuk bi networka alirlar mi saniyosunuz? Sen kanalini ac, biraz buyusun izlenimin olsun ondan sonra dusunursun bunlari. Hergun 3-5 kisi konu aciyor ozgun kanala network diye daha kanali acmadan. Madem tavsiye istiyosunuz zaten acik konulari okuyun ne gerek var tekrar tekrar acmaya?

DN: http://www.google.com.tr/cse?cx=par....php#gsc.tab=0&gsc.q=ozgun kanal icin partner

Son düzenleme:
Yahu arkadasim 0 yeni acilmis kanali sirf ozgun diye buyuk bi networka alirlar mi saniyosunuz? Sen kanalini ac, biraz buyusun izlenimin olsun ondan sonra dusunursun bunlari. Hergun 3-5 kisi konu aciyor ozgun kanala network diye daha kanali acmadan. Madem tavsiye istiyosunuz zaten acik konulari okuyun ne gerek var tekrar tekrar acmaya?
konuda nerde yzıyor sıfır özgun kanalı hemen basvursam alacak olan varmı vs die herneyse bidaha yorum yapma konuya kardeşim iyi günler iyi forumlar

terslenme olayını bende hiç sevmiyorum daha düzgün bir uslupla söylenmesi gerekir insanlar foruma konu açmaya çekiniyo ama şöylede bir gerçek var

bu konu biraz gereksiz hiç araştırılmadan açılan bir konu gibi gözüküyo bunun yerine partner firmalarını biraz araştırıp en aklına yatanı bulup "özün kanalım için .... partner(ler) nasıldır hangisini seçmeliyim " gibisinden bi konu açsa daha işe yarar bi konu olurdu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri