Özgün için sıfır kanalmı yoksa Spam Aboneli Kanalmı

• Kullanıcı mixnewss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

Spam Kanalı Değerlendir Boş Bir kanala video at

• Kullanılan toplam oy
    28

mixnewss

Kayıtlı Üye
meraba arkadaslar özgün video çekmeye basladım ilk videomu çektim bile süpriz yumurta play doh agırlıklı olarak videolar çekeceğim kanalın kapak resmi vs herşeyi hazır vaziyette ilk videomuda çektim ışık sistemi müzikleri vs fena değil elimden gelenin en iyisi oldu açıkcası bunu hep adsensede sıfır kanal açarak yapmayı düşündüm ama içinde tek videosu olan spam kanalımın abonesi 1000 kişiyi buldu bu kanalında geliri oldukça düştü haliyle kanal çizgi film kanalıydı telifi uyarısı vs hiç bir şeyi yok ama günlük geliri her gün azalıyor sadece ocak bgbg düşmesiyle ilgilide değil normaldede böyle azalıyordu şimdi size sorum şu özgün için adsenseden sıfır kanal olarak baglanıpmı bu işi yapsam yoksa 1k aboneli kanalımdaki videomu silip özgün videoları burayamı atsam ne dersiniz

baştan savma bi özgün düşünüyosan at ama ciddi anlamda bi özgün kanalsa tavsiye etmem. Neticede analistikde geçmişte ne paylaştığın görünüyor.

ben riske girme derim ilerde sıkıntı çıkarsa keşke demek zorunda kalırsın

baştan savma bi özgün düşünüyosan at ama ciddi anlamda bi özgün kanalsa tavsiye etmem. Neticede analistikde geçmişte ne paylaştığın görünüyor.

yok baştan savma değil hocam amacım sadece 1k abone ile baslamak güzel olurdu :D die düşündüğüm içindi haklısın analitikde gözükür hepsi

1k aboneli kanalda özgün videolarının reklamını yap daha yararlı olur . Bencede sıfır kanal ile başla.

1 k abone değilde 10k abone olsaydı o kanalla devam etmen mantıklı olurdu ama 1k abone için değmez riske girmeye

telif gelmez diye bişey yok,sana ait olmayan her içerikte telif gelebilir bigün.belki bugün,belki 3 ay sonra...şimdi o kanaldaki çizgi filmi silersin,kendi özgün videolarını yüklersin.3-5 ay sonra bi bakmışsın o çizgi film yüzünden kanal telif yemiş yada başına başka bişey gelmiş olabilir.sonuçda silinen videlardanda telif filan geliyor...

Spam kanal her türlü kapanır, sıfır bilgisayar, sıfır ip sıfır mail ve kanal yap yola devam.

Kesinlikle ve kesinlikle temizden başla. Birgün bir sıkıntı çıkar, kanalını savunamazsın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri