özgün için sorularım

• Kullanıcı Sonk4qy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

Sonk4qy

Kayıtlı Üye
spamların yanında artık özgün bir kanal açmanın zamanı geldi diye düşünüyorum :)

1. oyun kanalı açmayı düşünüyorum deneme amaçlı tam özgün değil ama olsun.
açtım diyelim video falan attım günlük birkaç video attım bir kaç gün sonra ünlem gelmeye başlayacak mı?
şu anda 1 haftada tüm kanallarım ünleme düşüyor bunu özgün açacağım kanalda da bu problem olacak mı?
deneyimi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum.

2. sahte telif gelirse geri bildirim ile kesin olarak kalkar mı?

Son düzenleme:
Özgün olan kanallarım partner gibi hocam neredeyse ne atarsam dolar yanıyo manuel atıyorum bot kullanmıyorum ve günde max 3 video atıyorum atmadıgımda oluyo artık.

hocam %100 özgün 100 video aynı anda attım. hepsi dolar yandı. ama index sorunu oldu. genel index sorunuda wardı bana özel mi bilmiyorum...

ama 30 video cok atıyorum aynı anda. ne doalr, ne index sorunu olmuyo.

hocam sahte telif geldiğinde ne yapıyorsunuz geri bildirim ile kesin kalkıyor mu?
Şu ana kadar sahte telif vakası yaşamadım özgün kanallarda inan spam videolarına daha çok geliyo sahte telif ama gelirse video zaten bana ait her türlu yolu kullanırım kanıtlamak için başta geri bildirim tabi..

hocam %100 özgün 100 video aynı anda attım. hepsi dolar yandı. ama index sorunu oldu. genel index sorunuda wardı bana özel mi bilmiyorum...

ama 30 video cok atıyorum aynı anda. ne doalr, ne index sorunu olmuyo.

hocam sahte telif geldiğinde ne yapıyorsunuz geri bildirim ile kesin kalkıyor mu?

mahsuru yoksa hocam sizinki de mi oyun kanalı?

mahsuru yoksa hocam sizinki de mi oyun kanalı?

hocam bnm özgün kanal yok suan.. sadece alt yapısını yapıyorum. %100 özgün olcaksa content id mi ne warmıs, ondan alabilirsiniz heralde..

telifle ilgili bilgim yok suan. sadece 100 video aynı anda denemek icin hazırladım .

TAm emin degilim, ama icerigin %100 sana ait oldugunu kanıtlıyosun ytba bildigim kadarıyla. videoların kopyalanması zorlasıyo ... kısaca ytba ben özgünüm elleşmeyin diyosun heralde

TAm emin degilim, ama icerigin %100 sana ait oldugunu kanıtlıyosun ytba bildigim kadarıyla. videoların kopyalanması zorlasıyo ... kısaca ytba ben özgünüm elleşmeyin diyosun heralde

Hocam eşleşen 3.taraf vermesi için diye biliyorum ben.Benimde aklımda güzel bir proje var ama biraz süreye ihtiyacım.

arkadaşlar bende şunu merak ediyorum kaliteli içerik yaptığım bir kanal var abonesi'de çok artık video atmıyorum. videoların ömrü baya bi var. çok iyi de kazandırıyor bunun yanında özgüne geçmek istiyorum ama adsense sorunu var farklı bir adsense mi yoksa aynı adsense ile yola devam mı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri