Özgün İçin Sponsor

• Kullanıcı izzzetc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

izzzetc

Kayıtlı Üye
Merhaba ytpara ailesi gameplay kanalım var ve ps4 üzerinden kayıt yapıyorum malumunuz ps4 oyunlar 150 tl civarı konsoldur kayıt cihazıdır adwords ekipman web sitedir baya bi param gitti hala borclarını ödüyorum bu nedenle güncel oyunları takip edemiyorum.
Her ay 1 oyun için sponsor arıyorum her ay sponsor olan kişi 100 tl bağış yaparsa(aynı zamanda iki kişi isterse 50 tl biri 50 tl biri şeklindede çözüm olabilir) ben üzerini tamamlayıp oyun alıcam ve faturasını kendisiyle paylaşıcam kanaldan para kazandığım zaman sponsorumdan aldığım miktar kadar onunda bilgisi dahilinde özgün için çalışan birine o miktar kadar sponsor bağışı yapıcam.
Bunu bedavaya konmak ya da dilenmek olarak görmeyin şuan ihtiyacım olduğu için bağış destek olarak görün bağış aldığım miktar kadar bende bağış yapıcam kazanmaya başlayınca.
Türkçe özgün içeriğe destek olmak için yardımlarınızı bekliyorum
Şimdiden ilgi alaka gösterecek kişilere teşekkür ederim.

sen kanalını oturt bi abonen olsun zaten sponsorlar gelir

abone sayın ne durumda şuanda abonelerınden oyun cdlerını ödünç olarak isteyebılırsın vıdeo acıklma kısmında veya vıdeo ıcın ek acıklamada belirtebilirsin oyunu çekip cd geri yollayabilirsin bilmiyorum tabi kanalının potansiyeli suan ne durumda? buna musaitmi

Hocam bende profesyonel olarak oyun piyasasına girne hazırlıkları yapıyorum. Şuan için ekipman ve ortan eksikliklerim var ne zaman girerim belli olmaz. Ancak sana şunu söyleyebilirim abone toplamak için illa 150 liralık oyunları oynaman şart seğil. Steam indirimlerini falan takip et. Enpara nın steam ile ilgili %50 iade kampanyası falan vardı. 5-10 liraya alabileceğin Terraria, Minecraft, Mount&Blade tarzı ucuz oyunlarla da gayet tabi abone kalabilirsin. Nacizane önerimdir. Kolay gelsin.

Mobil olarak gönderildi. Yazım hataları için özür dilerim.

Hocam bende profesyonel olarak oyun piyasasına girne hazırlıkları yapıyorum. Şuan için ekipman ve ortan eksikliklerim var ne zaman girerim belli olmaz. Ancak sana şunu söyleyebilirim abone toplamak için illa 150 liralık oyunları oynaman şart seğil. Steam indirimlerini falan takip et. Enpara nın steam ile ilgili %50 iade kampanyası falan vardı. 5-10 liraya alabileceğin Terraria, Minecraft, Mount&Blade tarzı ucuz oyunlarla da gayet tabi abone kalabilirsin. Nacizane önerimdir. Kolay gelsin.

İlk mesajı dikkatli okuyun hocam ps4'ten çekiyorum oyunları :) prof olarak gelin rakiplerimiz nekadar prof olursa piyasa o kadar güzelleşir yarım soru görüş öneri ne olursa pm atabilirsiniz yardımcı olurum [MENTION=9118]BOZGUN[/MENTION]

İlk mesajı dikkatli okuyun hocam ps4'ten çekiyorum oyunları :) prof olarak gelin rakiplerimiz nekadar prof olursa piyasa o kadar güzelleşir yarım soru görüş öneri ne olursa pm atabilirsiniz yardımcı olurum
Nöbet çıkışu sersemlik var üstümde dikkatsizlik yapmışım kusura bakmayın hocam.

Nöbet çıkışu sersemlik var üstümde dikkatsizlik yapmışım kusura bakmayın hocam.

sıkıntı yok hocam :) dediğim gibi piyasaya girerken yardımcı olurum :D

Youtube oyun kanallarına doydu artık. Ancak fark yaratırsanız ilerleyebilirsiniz diye düşünüyorum. Sponsor olamam ancak küçük bir katkıda bulunayım. Facecam kullanacaksınız elbette .. cosplay yapın. Oynadığınız oyunun ana karakterine benzeyin. Kitle yakalar, farklı olur ve insanları eğlendirirsiniz

Youtube oyun kanallarına doydu artık. Ancak fark yaratırsanız ilerleyebilirsiniz diye düşünüyorum. Sponsor olamam ancak küçük bir katkıda bulunayım. Facecam kullanacaksınız elbette .. cosplay yapın. Oynadığınız oyunun ana karakterine benzeyin. Kitle yakalar, farklı olur ve insanları eğlendirirsiniz

cosplay uygulaması güzel olur facecam olayına başlayınca yapabilirim aslında

cosplay uygulaması güzel olur facecam olayına başlayınca yapabilirim aslında

bende özgün videolar hazırlıyorum. oyun videosu çekmeye hiç bulaşmadım ama bazı fikirlerim var o konuda cosplay gibi. cosplay gerçekten ilgi çeker. birinin benim fikrimi hayata geçirmesi beni mutlu eder :) facecam olmadan yatırımını riske atmış olursun bence. önce teknik olarak hazırlan. ışık ve kalite çok önemli facecam için.

önce teknik, sonra görseller, en son abone kazanma hedefin olsun. ilk iki madde olduktan sonra abone kendiliğinde oluşacaktır.

bende özgün videolar hazırlıyorum. oyun videosu çekmeye hiç bulaşmadım ama bazı fikirlerim var o konuda cosplay gibi. cosplay gerçekten ilgi çeker. birinin benim fikrimi hayata geçirmesi beni mutlu eder :) facecam olmadan yatırımını riske atmış olursun bence. önce teknik olarak hazırlan. ışık ve kalite çok önemli facecam için.

önce teknik, sonra görseller, en son abone kazanma hedefin olsun. ilk iki madde olduktan sonra abone kendiliğinde oluşacaktır.

Tasarım konusunda hiç sıkıntı yok hocam bilgisayar mezunuyum zaten teknik kısımlarıda hallettim en kötü 1080 HD çekiyorum oda upload hızından dolayı yaptığım yanlış facecam kullanmamak bi markanın yüzü olmadan akılda kalıcı olması inandırıcı olması harbiden beklenilemezmiş bunu anladım kanalımın çok iyi bi web sitesi var sosyal medayayı iyi yönetiyorum şuan kamera ve ışıkla uğraşıyorum zaten son paramı ona harcıycam onu hallettikten sonra cosplay yapılabilir yaparsam size haber veririm :D yaptıgım iş sağlam olsun diye ekipmanlarımı iyi seçtim su ara sponsor aramamın sebebide başta çok para harcamam :D

bu fikir gercekten mantıklı hocam güzel bir farklılık bigün gameplay işine girersem bunu mutlaka değerlendireceğim (y)

Yalnız cosplayde uğraştırıcı iş hocam ya. Bildiğin sanatsal bir şekilde uğraşman lazım. Bu konuda bende bir beyin fırtınası yaptım size önereyim. İnternette yabancı sitelerde falan hazır cosplay kostümleri var oyun karakterlerinin. Öncelikli olarak onlardan alıp o oyunları oynaman başlangıç için çok daha iyi olur. Zira kostümü bulunmayan bir oyuna başlarsan kendin yapması zaten acaip zahmetli yaptırtması da bayağı maliyetli olur kanısındayım.

kardeşimyoutube'a en zor alandan girmişsin çok büyümen lazım aksi halde sponsor bulman zor

abone sayın ne durumda şuanda abonelerınden oyun cdlerını ödünç olarak isteyebılırsın vıdeo acıklma kısmında veya vıdeo ıcın ek acıklamada belirtebilirsin oyunu çekip cd geri yollayabilirsin bilmiyorum tabi kanalının potansiyeli suan ne durumda? buna musaitmi

hocam o durum kanalın havasını bozar yani küçük görür kullanıcılar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri