Özgün ile Spam Birarada Yürütmek

• Kullanıcı zack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

zack

Platin Üye
Arkadaşlar benim yarı özgün kanalım var birtane son zamanlarda kazançları düşüyor kategoriden pek birşey alamaz hale geldim. Şimdi spamda yapmak istiyorum. Ama spam kanalı adsense bağlarsam özgünüde kaybetmekten korkuyorum.

2. bir adsense alıp spam kanalı 2.adsense bağlasam ve o şekilde sürdürürsem ;

- 2 adsense aynı pc'den giriyorum diye adsense banlanırmı?

- 2.adsense spam kanal kapanırsa ip adresinden felan 1.adsensedeki kanalımada dokunurmu?

- Bunun bir faydası olmaz 2.adsensedeki spam kanal kapanırsa ip üzerinden 1.adsensedeki kanalda gider mi?

Cevaplarınızı bekliyorum dostlar.

Son düzenleme:
2 adsense aynı pc'den girmen hiçbir sorun yaratmaz.

2. adsense spamdan kapanırsa diğer adsense'e sorun oluşturma riski var. Ama bir şey olacağını sanmıyorum, ip ile olacak olsa spamdan kapanan kanallar diğer tüm kanallarını da kapattırırdı.

Yine de 2 adsense kullanıp spamdan kapanan biri varsa yanıt verirse daha iyi olur. Bende 2 adsense var sürekli gir çık yaparım hiçbir sorun olmadı.

ben özgün kanalımı sağlam bir partnere soktum zaten bir şey kazandırdığı yok dursun orda :D
adsensede ise spam yapıyorum videoları vds den yükleyip eğer kanal izleniyorsa spam kanala kendi bilgisayarımdan girip adsense bağlantısını yapıyorum arada birde kanalı kontrol ediyorum ama asla kendi bilgisayarımdan video yüklemem spam kanallara

- 2.adsense spam kanal kapanırsa ip adresinden felan 1.adsensedeki kanalımada dokunurmu?

- Bunun bir faydası olmaz 2.adsensedeki spam kanal kapanırsa ip üzerinden 1.adsensedeki kanalda gider mi?

Evde 2 kişi youtube işi ile uğraşıyoruz. Arkadaşımın 6 adsense var benim 4 adsense,

Arada sırada adsenseleri kontrol ediyoruz, kanallara ortak vds'ten giriyoruz. Henüz bir sorun olmadı.

Arkadaşımın 1 adsense kapanmıştı geçen dönemlerde, bana bir etkisi olmadı...

Bence yap, bir sorun olmaz...

Tamam arkadaşlar çok sağolun. Tecrübesi olanlar böyle yazarlarsa sevinirim.

adsense değilde hocam kanallara gir çık yaparsanız çok sık kanalalr gider.adsense tertemiz kalır.6 aydır 3-4 adsense aynı anca açık pcde bi sıkıntı olmadı

adsense değilde hocam kanallara gir çık yaparsanız çok sık kanalalr gider.adsense tertemiz kalır.6 aydır 3-4 adsense aynı anca açık pcde bi sıkıntı olmadı

8 kanal oldugunu düşünelim. Bu 8 kanalın gün içinde 5'ine en az 2 kere girip çıksak bir sorun yaratırmı?

Arkadaşlar benim yarı özgün kanalım var birtane son zamanlarda kazançları düşüyor kategoriden pek birşey alamaz hale geldim. Şimdi spamda yapmak istiyorum. Ama spam kanalı adsense bağlarsam özgünüde kaybetmekten korkuyorum.

2. bir adsense alıp spam kanalı 2.adsense bağlasam ve o şekilde sürdürürsem ;

bırakın adsense'i aynı ip'den farklı kanallara girmek bile sıkıntı çıkarabilir. Ha çıkarmayadabilir ama bu riski alıp almamak size bağlı. Asla aynı ip'den ikinci bir kanala girmem. Kanallar arası geçişte çerezleri temizler ip değişirim. Bu önlemleri almamak bir gün çok ciddi maddi kaybınıza neden olabilir.

spam yapcaksan 1 kanala 50-60 video atarsın maili yonlendırırsın birdaha girmessin.(telif,dünya engeli gelene kadar)

Hocam eskidende bir süre spam yaptım ben manuel takılırım hep. Yani kanallara girmeden duramıyorum :)

[MENTION=11986]edoras[/MENTION] doğru söylüyorsunuz hocam işimi şansa bırakmış oluyorum bu şekilde.

kanal için cevap veriyim alt kanal çalış içlerinde istediğin gibi gez :)

kanal için cevap veriyim alt kanal çalış içlerinde istediğin gibi gez :)

Bir kanal ünleme düştü diyelim hocam. O kanalda alt kanal açtıgımız zaman alt kanal temiz oluyormu yoksa oda ünlemlimi oluyor hep. Yani alt kanalda otomatik karantinaya giriyormu? :)

Bir kanal ünleme düştü diyelim hocam. O kanalda alt kanal açtıgımız zaman alt kanal temiz oluyormu yoksa oda ünlemlimi oluyor hep. Yani alt kanalda otomatik karantinaya giriyormu? :)

kanallar birbirinden bağımsız hocam öyle bir şey yok yada bana denk gelmedi 1 gmailde 2 alt kanal calısırım sürekli rastlamadım yani

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri