Özgün ilk kazançlarım

Mehmet26

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Merhaba arkadaşlar bu forumun alt başlığı olan ilk kazançlarım kısmına baktığımda hiç bir hareket göremedim bu yüzden ben yazmaya karar verdim Ocak ayında eşimin özgün kanalı PK açıldı o günden beri kazandığı para katlanarak artıyor diğer açtığım özgün kanallardan daha hızlı yükseliyor gibi tabiki bu benim görüş açımdan böyle sizin kazançlarınızı bilmiyorum bir kıyas yapacak kimse de yok çevremde sizlerde bu konu altında görüşlerinizi paylaşabilirsiniz bizim bu 4 aylık serüvenimiz bizim için gerçekten çok gurur verici burada fotoğraf olarak paylaşıyorum yorumlarınızı bekliyorum saygılar ^_^

Bu arada burada bana yardımcı olan herkese tekrar teşekkür ederim yardımlarınız unutulmayacak :-)

Merhaba arkadaşlar bu forumun alt başlığı olan ilk kazançlarım kısmına baktığımda hiç bir hareket göremedim bu yüzden ben yazmaya karar verdim Ocak ayında eşimin özgün kanalı PK açıldı o günden beri kazandığı para katlanarak artıyor diğer açtığım özgün kanallardan daha hızlı yükseliyor gibi tabiki bu benim görüş açımdan böyle sizin kazançlarınızı bilmiyorum bir kıyas yapacak kimse de yok çevremde sizlerde bu konu altında görüşlerinizi paylaşabilirsiniz bizim bu 4 aylık serüvenimiz bizim için gerçekten çok gurur verici burada fotoğraf olarak paylaşıyorum yorumlarınızı bekliyorum saygılar ^_^

Bu arada burada bana yardımcı olan herkese tekrar teşekkür ederim yardımlarınız unutulmayacak :-)

Kanala baktım, önceki halinden çok daha güzel hale gelmiş :d Nisan ayı kaç k izlenme geldi? Ekstradan insanlar evde yapacak hobi aradığı için bu aralar daha fazla video atmanız hedef kitleye daha hızlı erişim sağlamanıza yardım eder.

Tebrikler hocam , inşallah kanalınız iyi yerlere gelir , kazancınızda katlanarak artar

Hayırlı olsun bgbm kaç ? 1k izlenme ne kadar kazandırıyor

gayet iyi kazançlar hocam Allah bereket versin

Kanala baktım, önceki halinden çok daha güzel hale gelmiş :d Nisan ayı kaç k izlenme geldi? Ekstradan insanlar evde yapacak hobi aradığı için bu aralar daha fazla video atmanız hedef kitleye daha hızlı erişim sağlamanıza yardım eder.

Nisan ayı 154 bin görüntülenme geldi hocam bizde sizin dediğiniz gibi düşünüp daha sık video atmaya başladık :-D
Ayrıca çoğu sizin verdiğiniz taktikleri uyguladık bu yüzden kanal şimdi size daha güzel gelmiş olabilir :-D

---------- Spam Engelliyici 22:04 ---------- Önceki Mesaj 22:02 ----------

Tebrikler hocam , inşallah kanalınız iyi yerlere gelir , kazancınızda katlanarak artar

çok teşekkür ederim dualarınız için :)

Hayırlı olsun bgbm kaç ? 1k izlenme ne kadar kazandırıyor

bgbm 4.90 tl cıvarında genelde

gayet iyi kazançlar hocam Allah bereket versin

allah razı olsun hocam çok teşekkür ederim :)

Nisan ayı 154 bin görüntülenme geldi hocam bizde sizin dediğiniz gibi düşünüp daha sık video atmaya başladık :-D
Ayrıca çoğu sizin verdiğiniz taktikleri uyguladık bu yüzden kanal şimdi size daha güzel gelmiş olabilir :-D

---------- Spam Engelliyici 22:04 ---------- Önceki Mesaj 22:02 ----------

çok teşekkür ederim dualarınız için :)

bgbm 4.90 tl cıvarında genelde

allah razı olsun hocam çok teşekkür ederim :)

Sevindim, kaliteli ve emek isteyen içeriklerle kazanıyorsunuz, daha fazlası nasip olur umarım

KArdeş Allah bol kazanç versin ,ben,m özgün kanalım bana ayda 6-7 lira kazandırıyor sadece.Malesef kazanamıyorum.

KArdeş Allah bol kazanç versin ,ben,m özgün kanalım bana ayda 6-7 lira kazandırıyor sadece.Malesef kazanamıyorum.

Allah razı olsun inşallah kazanırsın izlenimler ne kadar ki aylık benim elimde 3 tane filan özgün kanal var ayrı kategoride hepsi Allah'a şükür kazandırıyor izlenmesi lazım tabi

Hocma biraz daha çalışmaları arttırırsanız bu zamanda sizin için çok iyi olur şuan herkes youtube da kemik kitle oluştuktan sonra gerisi gelir zaten hayırlı olsun

inşallah hedeflediğiniz rakamlara en kısa sürede ulaşırsınız.

başarılar hocam

Hocma biraz daha çalışmaları arttırırsanız bu zamanda sizin için çok iyi olur şuan herkes youtube da kemik kitle oluştuktan sonra gerisi gelir zaten hayırlı olsun

inşallah hedeflediğiniz rakamlara en kısa sürede ulaşırsınız.

başarılar hocam

Yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam hedefte bir rakam yoktu aslında bu işe başlarken kazanıp kazanamayacağımızı dahi bilmiyorduk bu bile bize yetiyor aslında Allah'a şükür :)

Allah bereket versin başlangıç olarak çok iyi.

Allah razı olsun inşallah kazanırsın izlenimler ne kadar ki aylık benim elimde 3 tane filan özgün kanal var ayrı kategoride hepsi Allah'a şükür kazandırıyor izlenmesi lazım tabi

Allah razı olsun.
Benim kanal günde 200 kere izlenir yada izlenmez.Müzeleri gezdim istanbulda onları koydum kanalıma.ama malesef kültür sıkıcı geldiyor insanlara ve izlenmiyor

Benim özgün kanalın ilk zıplama yaptığı kazanç aralıklarına çok benziyor , benimle aynı kaderi paylaşacaksan eğer hayat sana güzel olacak. Bol şans tebrikler bu arada.

Tebrikler, ilk kazançlar tatlıdır, 2015 te ilk kazancım 240 tl idi, atmden parayı alıp foto çekmiştim , şimdi aylık 5 haneli geliyor para hesaba geçmişmi kontrol bile etmiyorum, heyecanı bitti gibi 😄

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri