Özgün Kanal Alma Hakkın'da Soru

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

JiTeM

Kayıtlı Üye
S.a Arkadaşlar Bir Arkadaş Türkçe Özgün Kanalını Satıyor 3000'tl ye 23bin Abonesi Var İsmi Felan Baya Güzel Sizce Bu Kanalı Alsam Kendi Videolarımı Atsam İşe Yararmı ? Oyun Kanalı Arkadaşlar Bildiginiz Gibi Oynuyoruz Abisi Kanalım Var Orda ki Videoları Bu Kanala Atsam Bu Kanala Geçsem Birşeyler Olurmu Acaba ?

23bin abone 3bin tl güzel fiyat o aboneleri kasarken ne tür video attıysa o tarz videolar atarak devam edersen güzel sonuc elde edebilirsin ama türkçe özgün uğraşmaya değer mi tartışılır

23.000 organik mi izlenme abone like satılan çok kişi var.En önemlisi de istatislikler.Son attığın videolar 1 haftada kaç izlenim yorum beğenme almış ? Detaylar çok önemlidir.Kimi 3000 aboneli kanal 3.000 tl eder kimi 30.000 1000 tl etmez

23K Abonenin kaçı aktif önce bunu sormalısın ve bir video 1 gün içerisinde kaç izlenim alıyor, kanalın aboneleriyle etkileşimi nasıldı vs. gibi soruların cevabını istemelisin bence bunlar önemli konular.

23bin abone 3bin tl güzel fiyat o aboneleri kasarken ne tür video attıysa o tarz videolar atarak devam edersen güzel sonuc elde edebilirsin ama türkçe özgün uğraşmaya değer mi tartışılır

Oyun Vıdeoları Benım Gıbı Aynı .

23.000 organik mi izlenme abone like satılan çok kişi var.En önemlisi de istatislikler.Son attığın videolar 1 haftada kaç izlenim yorum beğenme almış ? Detaylar çok önemlidir.Kimi 3000 aboneli kanal 3.000 tl eder kimi 30.000 1000 tl etmez

Organıkmıs Hocam Bir Çok Youtube Toplantısına Çağırılmış En Son 1 Ay Once Atmış Kanalla Ilgılenemedıgı Icın Hocam 1 Ay Once Video Atmış 900 - 1000 - 2000 Felan Izlenmıs Socialblade'E baktım ocak aralık ocak ayı 77k İzlenım Almış Simdi İstatistikleri İstedim Yollasın Burada Paylasıcam :)

23K Abonenin kaçı aktif önce bunu sormalısın ve bir video 1 gün içerisinde kaç izlenim alıyor, kanalın aboneleriyle etkileşimi nasıldı vs. gibi soruların cevabını istemelisin bence bunlar önemli konular.

Organıkmıs Hocam Bir Çok Youtube Toplantısına Çağırılmış En Son 1 Ay Once Atmış Kanalla Ilgılenemedıgı Icın Hocam 1 Ay Once Video Atmış 900 - 1000 - 2000 Felan Izlenmıs Socialblade'E baktım ocak aralık ocak ayı 77k İzlenım Almış Simdi İstatistikleri İstedim Yollasın Burada Paylasıcam :)

---------- Spam Engelliyici 14:41 ---------- Önceki Mesaj 14:37 ----------

İstatistikler Soyle Arkadaşlar

pzGgaa.jpg

rMJQD3.jpg

Oyun Vıdeoları Benım Gıbı Aynı .

---------- Spam Engelliyici 14:41 ---------- Önceki Mesaj 14:37 ----------

İstatistikler Soyle Arkadaşlar

pzGgaa.jpg

rMJQD3.jpg

O zaman ben bu kanalı ilerletebilirim diyorsan alınabilir.Alışveriş nasıl olacak yüz yüze mi ? Ve sattıktan sonra çeşitli yollarla geride alabilir.Yüzyüze satın alın daha mantıklı

O zaman ben bu kanalı ilerletebilirim diyorsan alınabilir.Alışveriş nasıl olacak yüz yüze mi ? Ve sattıktan sonra çeşitli yollarla geride alabilir.Yüzyüze satın alın daha mantıklı

Arkadaş Ankara'da Oturuyor Ticaret Puanı Olumlu Sıkıntısız Ticaret Yapmış Ben İstanbulda Oldugum Icın Yuz Yuze Alamam Her Halde .

3k ciddi bi miktar iyi düşün o videoları izleyen insanlar yani o kanala abone olan insanlar sen video attıgında kacmaması gerek 1 aylık deneme süresi falan iste bence

Arkadaşlar Kanala Ait Facebook Sayfası + Twitter Hesabı + Kanalın Adına Olan Sıteyı Veriyor .

hocam 23k abone için fazla düşük izlenimler. benim kanalı biliyosundur belki. 200 - 300 abonedeyken o izlenim dakikalarının yarısını alıyordum ben
oraya vereceğin 3k lirayı donanımlarına yatırırsan zaten 4-5 ay sonra o düzeye ulaşırsın. benim fikrim bu yönde

Son düzenleme:
En mantıklısını söyleyim sana;
Arkadaşın video atmıyorsa eğer, sen kendi bir videonu ver kanala bir yüklesin bir hafta bekle izlenimlere ve geri dönüşümlere bak kafana yatarsa alırsın.

alınabilir, sonuçta 1 kerelik vericeksiniz para ve kanal hiç kapanmıcak bence kaçırmayın hocam

Izlenmler dusuk o aboneye gore.

---------- Spam Engelliyici 18:10 ---------- Önceki Mesaj 18:10 ----------

hocam 23k abone için fazla düşük izlenimler. benim kanalı biliyosundur belki. 200 - 300 abonedeyken o izlenim dakikalarının yarısını alıyordum ben
oraya vereceğin 3k lirayı donanımlarına yatırırsan zaten 4-5 ay sonra o düzeye ulaşırsın. benim fikrim bu yönde
Katılıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri