ÖZGÜN KANAL İÇİN ÇOK mu GEÇ ?

• Kullanıcı AjansPromo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
5 yıl sonra bile açsan yine de geç olmaz.Emin ol.

hocam bazı katagoriler için geç olabiliyor

özgün düşünen arkadaşlar hep şunu yanlış düşünüyor, özgün video çekmek sırf özgüne başlamak adına yapılan videolarla olmaz.. zevk aldığın bildiğin ve keyifle yapacağın şeylerden olur.. yani 1 video çektikten sonra sıkılıp ya isteidğim gibi gitmiyor dersen bir yere varamazsın.. ama zevk alddığın ve eğlendiğin bir işi yapıyorsan(genelde ben seviyorum bunu diyenler sonradan sıkılıyor) özgün aylar veya yıllar sonra sana ciddi getiri sağlar..

aynen hocam verdiğiniz örnek ile ben çok uyuşuyorum ben sırf sevdim için devam ettim ve kanal bi anda patladı :) şimdi yabancı da yürümeye başladım :)

hocam bazı katagoriler için geç olabiliyor

aynen hocam verdiğiniz örnek ile ben çok uyuşuyorum ben sırf sevdim için devam ettim ve kanal bi anda patladı :) şimdi yabancı da yürümeye başladım :)

zaman akıyor. belki 5 yıl sonra şuan tahmin edemeyeceğin yeni kategoriler çıkar:):)

biride bana fikir verirse Allah rızası için çok makbule geçer özgün üreteceğim içerik bulamıyorum bi bulsam direk dalcam ama aklımda hiçbişiy yok malesef

biride bana fikir verirse Allah rızası için çok makbule geçer özgün üreteceğim içerik bulamıyorum bi bulsam direk dalcam ama aklımda hiçbişiy yok malesef

Sevdiğin bir şeyi yap ve para için yapma. Oyun oynamayı mı seviyorsun, bilgisayarında destekliyorsa başla oyun oynarken çekmeye. Zaten sen video çekerken bi bakacaksın parada kazanmışsın. Para için yapılınca bir süre sonra insan sıkılıyor. Kategori senin sevdiğin şeylerdir

https://www.youtube.com/user/KursadTv/videos

bu eleman son 1 ay içinde 200k abone aldı . 14 milyon izlenim aldı içeriklere bi bak :) ilgi çekici saçma şeyler yap emin ol iyi izlenirsin ve kazanırsın.

Bu arkadaş spam yapsa daha iyi bence, küçük resimlere, başlıklara bak hepsi insanları kandırmaya yönelik. Eğer yaptığı iş helal olmadıktan sonra spam, özgün ne farkeder. Sadece o da değil, oyun videosunda küçüklere küfür öğretenlerde spam yapanlardan günah anlamında pek farkları yok.

Sevdiğin bir şeyi yap ve para için yapma. Oyun oynamayı mı seviyorsun, bilgisayarında destekliyorsa başla oyun oynarken çekmeye. Zaten sen video çekerken bi bakacaksın parada kazanmışsın. Para için yapılınca bir süre sonra insan sıkılıyor. Kategori senin sevdiğin şeylerdir

hocam tek sıkıntı şu ben kamera karşısına geçemiyorum yoksa şimdiye çoktaan almış başımı gitmiştimde işte kamera fobim var :D bana böyle hazır içerik lazım ben onu video formatına çevircem yani öyle direk al at mantığı değilde kendimce bişiyler katıp onları atmayı düşünüyorum

ilgilendiğin sevdiğin bir şeyle ilgili yapabilirsin. İlgi alanların neler?

ilgilendiğin sevdiğin bir şeyle ilgili yapabilirsin. İlgi alanların neler?

valla abi ilgi sevdiğim ve ilgilendğim şeyler olsa bile ben video çekememki ben ancak vaar olanı kullanıp bişiyler yapabilirim mesela top10 tarzı videolar vs bu arada sevdiğim şeylerden birisi rc araçlar

valla abi ilgi sevdiğim ve ilgilendğim şeyler olsa bile ben video çekememki ben ancak vaar olanı kullanıp bişiyler yapabilirim mesela top10 tarzı videolar vs bu arada sevdiğim şeylerden birisi rc araçlar

mesela ucuz ama kaliteli bir aksiyon kamerası alıp rc aracın üstüne monte ederek dışarlarda sürüp kayıt alabilirsin, şuan aklıma geldi değişik bir fikir bence :)

mesela ucuz ama kaliteli bir aksiyon kamerası alıp rc aracın üstüne monte ederek dışarlarda sürüp kayıt alabilirsin, şuan aklıma geldi değişik bir fikir bence :)

çok güzel fikirmiş harbiden varya işte onu alacak kadar param bile yok :D önce imkan lazım sonra gerisi gelir zatende aklıma şu vardı ama benim böyle dron ile etrafı çekmek filan

Arkadaşlar özgün kanal için çok mu geç ?

Aslında şu kategori için geç mi ;

Yeni çıkan oyunların ilk bakış videoları

Piyasaya yeni sürülen bilgisayar parçaları ve teknolojik cihazların ilk testleri vb

Sizce ileriye dönük bir yatırım olur mu ?

İleriye dönük yatırım olabilir ancak bunun gibi şeyler yani bilgisayar parçası gibi teknolojik cihazlar oldukça pahalı bunları alıp incelemek gelen izlenimler bunun karşılığını vereceğini sanmıyorum. Teknoseyir vs gibi kanallarıda düşünürsek biraz zor. Sponsorlar bulman gerekir. Donanim Arşivi kanalına göz at onun gibi bir şey tutabilir.

aynen oda bununla aynı sayılır :D oda güzel fikir :D

hiç sıkıntısız çok güzel bir içerik bence böyle alcan abi dronu takcan 4k kamerayı dolaştırcan tarihi eserleri incelicen uzakdan istanbulda mesela boğazda balık tutanları çekcen çok hoş bir görüntü olur varya

İleriye dönük yatırım olabilir ancak bunun gibi şeyler yani bilgisayar parçası gibi teknolojik cihazlar oldukça pahalı bunları alıp incelemek gelen izlenimler bunun karşılığını vereceğini sanmıyorum. Teknoseyir vs gibi kanallarıda düşünürsek biraz zor. Sponsorlar bulman gerekir. Donanim Arşivi kanalına göz at onun gibi bir şey tutabilir.

Yorumun için çok teşekkür ederim hocam bakıyorum :)

valla ben şuan cep telefonun kamerası ile bi araba parçası açtım onu çektik bakalım :D yavaş yavaş kendimi izledikçe hatalarımı ve eksiklerimi görecem inş :D daha yüklemedim zaten :D kanal yok ortada daha kanal yapacaz daha :D

valla ben şuan cep telefonun kamerası ile bi araba parçası açtım onu çektik bakalım :D yavaş yavaş kendimi izledikçe hatalarımı ve eksiklerimi görecem inş :D daha yüklemedim zaten :D kanal yok ortada daha kanal yapacaz daha :D

bende telefonun kamerasını kullanıyorum çamur gibi çekse de lamba altında iş görüyor en azından :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri