Özgün kanal küçük foto

• Kullanıcı bkrmyss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

bkrmyss

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Çalıştığım kategoride aşağıda ki gibi küçük foto çalışan kimse yok. Çalışırken kastettiğim özenen yok. Ben bayağıdır uğraşıyorum ama elime yüzüme bulaştırdım beceremedim. Bana bu konu da yardım edebilecek arkadaşlar olabileceğini düşündüm. Hani google de arama derslerini bile verseniz yeter. Teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Çalıştığım kategoride aşağıda ki gibi küçük foto çalışan kimse yok. Çalışırken kastettiğim özenen yok. Ben bayağıdır uğraşıyorum ama elime yüzüme bulaştırdım beceremedim. Bana bu konu da yardım edebilecek arkadaşlar olabileceğini düşündüm. Hani google de arama derslerini bile verseniz yeter. Teşekkür ederim :)

Bu hafta sonu bununla ilgili videolu anlatım yapmayı düşünüyorum.Forumda paylaşacağım.Takipte kalın.Kolay gelsin.Bol kazançlar

Moderatör tarafında düzenlendi:
[MENTION=11282]bkrmyss[/MENTION] hocam kusura bakma ne demek istediğini tam olarak algılıyamadım ...biraz açarsan konuyu herşekilde yardımcı olurum..

[MENTION=11282]bkrmyss[/MENTION] hocam kusura bakma ne demek istediğini tam olarak algılıyamadım ...biraz açarsan konuyu herşekilde yardımcı olurum..

kanal video küçük fotolari ben düz bir şekil de atıyorum. Yukarı da ki foto da yazı dir
o şekilde yapmak istiyorum . Ama beceremedim :)

bir örnek at istersen önce yapayım sonra nasıl yapıldığını anlatırım

Güzel bir photoshopla hepsi yapılır. Dilersen bir özel mesaj at bana, detayları görüşelim.

[MENTION=11282]bkrmyss[/MENTION]

abode cs5 cs6 kullanıyorum basıt vurgular için photospace yeterli ancak profesyonel bırsey ıstıyosanız cs serilerini öğrenmelisiniz.

Yeri gelmişken büyük bir tüyo vereyim, thumb youtube işinin %40'ı dır. Geri kalan %40 başlık ve son %20 de şans'dır. İyi bir grafiker olduğum için görenler şok olduğu thumblar tasarlayabiliyorum ve kazancımın tek sebebide budur :) Kısaca photoshop öğrenmeye bakın

Yeri gelmişken büyük bir tüyo vereyim, thumb youtube işinin %40'ı dır. Geri kalan %40 başlık ve son %20 de şans'dır. İyi bir grafiker olduğum için görenler şok olduğu thumblar tasarlayabiliyorum ve kazancımın tek sebebide budur :) Kısaca photoshop öğrenmeye bakın

Birkaç tane iyi çalışmanı görebilir miyim?

Şimdi arkadaşlar photosohop ile yapılıyor artık . Hani diyorum bunların dersleri vardır ben oradan izleyerek öğreneyim diyorum. Çünkü Photosohop fazlası ile çok dersleri olan bir program. Bunu milimize etmek istiyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri