Özgün Kanal PK Kapandı! SAÇMALIK

• Kullanıcı tahases
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

tahases

Kayıtlı Üye
Özgün Kanal PK Kapandı

İlla ki görmüşsünüzdür. Araba ile bir şeyler ezen yabancı kanallar var. Ben de bunu görmüş ve 2 ay önce kanalımı bu formata çevirmiştim. Videoları tamamen kendim çektim. Hatta kanal logosunu arabanın lastiğine yapıştırdım ki benim çektiğim belli olsun diye. Videolarını tamamen kendimin çektiği kanalın PK'sı neden kapanır? Hiç mantıklı değil.

Kapanma sebebi "Tekrar kullanılan içerik"

Son düzenleme:
İlla ki görmüşsünüzdür. Araba ile bir şeyler ezen yabancı kanallar var. Ben de bunu görmüş ve 2 ay önce kanalımı bu formata çevirmiştim. Videoları tamamen kendim çektim. Hatta kanal logosunu arabanın lastiğine yapıştırdım ki benim çektiğim belli olsun diye. Videolarını tamamen kendimin çektiği kanalın PK'sı neden kapanır? Hiç mantıklı değil.

Tekrar içerikte detaylarda ne yazıyor ?

Eğer video farklı olsa ikiisiide aynı baslık olsa yt tekrar içerikten kapatır. benim başıma geldi. 3 . denemede açtılar geri. adamların kafaya göre aslında öyle düşünüyorum. youtube ile bu konu hakkında konuşmuştum.

Videolarının benzer olmadğınıda dikkat edin.
başlıklar bile etki ediyor video farklı baslık aynı olsa tekrar dan sayıyor bunu.

Tekrar içerikte detaylarda ne yazıyor ?

Eğer video farklı olsa ikiisiide aynı baslık olsa yt tekrar içerikten kapatır. benim başıma geldi. 3 . denemede açtılar geri. adamların kafaya göre aslında öyle düşünüyorum. youtube ile bu konu hakkında konuşmuştum.

Videolarının benzer olmadğınıda dikkat edin.
başlıklar bile etki ediyor video farklı baslık aynı olsa tekrar dan sayıyor bunu.

Kapanma sebebi buymuş. Başlıklar aynı değil ama benzer. Her kanalın hemen hemen aynı. Bu kategoride yüzlerce kanal var "Başka bir kullanıcının içeriğini önemli ölçüde orijinal yorum veya eğitim açısından değer katmadan yeniden kullanmak."

Kapanma sebebi buymuş. Başlıklar aynı değil ama benzer. Her kanalın hemen hemen aynı. Bu kategoride yüzlerce kanal var "Başka bir kullanıcının içeriğini önemli ölçüde orijinal yorum veya eğitim açısından değer katmadan yeniden kullanmak."

başka kanaldan alıp sizde uyguladı iseniz araba crush şeyleri youtube bundan kapatmış görünüyor.

Videolar derleme değil. Kendi kameramla kendim çektim. Saatlerce bir şeyler ezdim masraf yaptım

Kapanma sebebi tekrar kullanılan içerik mi tekrarlı içerikmi?

Hocam kendi kanalında aynı videoyu birden fazla kez kullanmış olabilir misin.

Buna şaşırılacak bir şey yok. Arabayla bir şey ezme, presleme, oyun videoları.. Bunların birbirinden bir farkı yok. Herkes aynı şeyi yapıyor. Aynı levellar, aynı ezilen şeyler, lastik ile telefon ezme, kutu içecek ezme, su balonu ezme, plastik oyuncak ezme vs. Bunu herkes yapıyor, ha sen gidip de motorsiklet tekerleğiyle, ayaklarınla veya biraz daha büyük bir araç tekerleğiyle ezseydin farklı olurdu. Farklılık lastiği boyamak veya lastiğe logo yapıştırmak değil. Özgün kelimesinin anlamını biraz daha kavramanız gerekiyor.

YouTube'un boku çıkmıştır hayırlı olsun. Bu kadar katı kurallarla hiç bir şey yapılmaz.

Kendi yüzün görünmediği için botlar hepsini aynı zannediyor doğal olarak....Araba lastiği rengi ezilen şeyler açılar aynıysa tekrarlanan içerik olur farklı bir lastik dene turuncuya boya mesela lastiği.

Son düzenleme:
ben açık konuşayım, yt de kanallar orjinal içerik yüklüyor, başka kanallar bu videoları compilation yapıp tekrar yüklüyor ve parayı götürüyor. bu kanallar milyon takipçili kanallar. yt bunlara erl atmayıp, özgün içerik üretenler ile uğraşıyor. ben bu yt nin taaa...

YT

Beyler şunu bir anlayın artık eğer içierik seninse isdediğin kadar yükleyebilirsin dekrarlanan içerik olmaz yt ye bir bakın çizgi filim kanalları her gün aynı şeyleri yayınlayıp duruyor kapansa onlar kapanır.kardeşim başka bir durum var senin olayda bende ozgun calısıyordum gecenlerde toplu telif geldi yuzum ve sesin var her videoda spikerlik yapıp maç anlatıyordum radar programı kullanmıstım ama toplu telif attı radar sahipler yani demem oki gözünden kaçan bir şey var dikkat et

ben açık konuşayım, yt de kanallar orjinal içerik yüklüyor, başka kanallar bu videoları compilation yapıp tekrar yüklüyor ve parayı götürüyor. bu kanallar milyon takipçili kanallar. yt bunlara erl atmayıp, özgün içerik üretenler ile uğraşıyor. ben bu yt nin taaa...

Baya açık konuşmuşsun Kral :D

Size şöyle bir açıklama yapayım misal szini bahsettiğiniz içerikte onlarca kanal var, oyun kanalları mesela binlerce kanal var ... Bazı içeriklerde yt doyduğu için küçük kanalların para kazanması gidiyor. Bir oyunu binlerce kişi oynayıp videoyu çekiyor içindeki maps (bölümler sahneler) aynı olduğu için tekrarlanan içerik veriyor. Bu yüzden özgün kanal ile böyle kimsenin yapmadığı kimseye benzer olmaması lazım...

bir ara cem yılmazında kanalının pk sı gitmişti, tekrar kullanılan içerik nedeniyle nerdeyse herkesin kanalı yılda 1-2 kere kapanıp açılıyor

Valla forum topluca cahil cühela kaynıyor. Eğer buradaki hurafeleri okuyupta youtubeye başlamaktan vazgeçenler oluyorsa onlara üzülürüm. Yt’nin yarısından fazlası yüzü olmadan içerik üretiyor parayı götüyor belki yüzbinlerce kanal var ama bir iki olay yüzünden saçma sapan şeyler yapıp yeni başlayacak olanları yanlış yönlendiriyorlar. Bu durum hepimizin başına geliyor kendi kamera karşısında sunduğum kanalım en az 4-5 kez kapandı ruhidir enestir hepsi kapandı açıldı. Bunlar oluyor olacakta yt senin yüzünü umursamaz en az sesin ya da eşsiz içeriğin olsun yeter. Sen yüzünü gösterip kalitesiz içerik üretiyorsan yine tekmeyi yiyebilirsin. Konu sahinin olayı muhtemelen tipik bir yt hatası, eğer başvurup incelendiğinde de red yiyorsan içeriğin istenmiyordur aynı şeyi zaten yüzbinler yapıyordur ve en önemlisi ytnin gözünde değersizdir. Muhtemelen tekrar başvurduğunda açarlar

Google kafasına göre takılıyor youtube olsun , site olsun , mobil olsun , adsense olsun , adwords kısmı olsun hiçbir zaman ha şunu yaparsan işin düzgün gider denmesin diye yaptığını düşünüyorum bugün aylık 10 k kazansan yarın 0 olabilir ondan hiç güvenmiyecen bunlara ama işini götürmeye çalışacan bir şekilde çıkardıkları sorunlara göre hemen çözüm üreticen devam ettirecen itiraz etmekle olmuyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri